Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai abi fragman özet fotolar falan hepsi bir araya gelince bölüm heyecan kat sayısı arttı, demek sabah 7 de fragmanı izleyince fazla idrak edememişim demek 🙂

İşte Kordon Yasin :D
10257904_919231364772914_163403624702836063_n.png

Arkadaşlar yeni bölümde Siyah sancak Yasin(ertugrul sakar) ve timur dahil büyük bir operasyonla militanların kampını basacak ve ömer babayı alacaklar

not:meçhul doğruluğu bilinmiyor

@china_shangai abi fragman özet fotolar falan hepsi bir araya gelince bölüm heyecan kat sayısı arttı, demek sabah 7 de fragmanı izleyince fazla idrak edememişim demek 🙂
Ya haci hersey bir yana amon polat karsilasmasi bir yana sadece bu bulusma icin 10 yil bekledik sonunda kavustuk yani asik masuguna kavusuyor:))))))))

Ikili arasinda ki konusmalar bu sezon ki vadinin konseptini belirliyecek
bir de ışid mevzusu var bakalım ordan nasıl manevralar yapacaklar ya da aynen devam mı edecekler , yalnız bu hafta ışid in elinden ömer babayı siyah sancak alırsa vadi yine bir şekilde gündeme oturur

bir de ışid mevzusu var bakalım ordan nasıl manevralar yapacaklar ya da aynen devam mı edecekler , yalnız bu hafta ışid in elinden ömer babayı siyah sancak alırsa vadi yine bir şekilde gündeme oturur
Haklisin haber bultenlerinde vadi rehinelere atifda bulun diye gosterirler

Yarın ki bölümde reytingler tavan yapacak İnşallah
Beklentilerimizi yuksek tutmamak lazim biraz mutevazi olmak lazim sonra hayal kirikligi oluyor

yarin ki bolum de bir zahmet cift haneli reyting alsin yoksa baslarim tns nin yeni deneklerine:)))))))

ya agalar ne çift hanesi vadinin ölüsünü koy yarın 10 reyting alır bizim beklentilerimiz ne ara bu kadar düştü :D

geçen hafta türksat işi bozdu eğer bu beklentiyi düşürdüyse yanlış ben bu hafta rekor bekliyorum
maça ve frekansa rağmen lider başladık 2 kattan daha çok reyting alırız

ya agalar ne çift hanesi vadinin ölüsünü koy yarın 10 reyting alır bizim beklentilerimiz ne ara bu kadar düştü :D

geçen hafta türksat işi bozdu eğer bu beklentiyi düşürdüyse yanlış ben bu hafta rekor bekliyorum
maça ve frekansa rağmen lider başladık 2 kattan daha çok reyting alırız
aga rekordan kastın ne açsana biraz

Forum İstatistikleri

Konular
176,336
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato