@china_shangai abi fragman özet fotolar falan hepsi bir araya gelince bölüm heyecan kat sayısı arttı, demek sabah 7 de fragmanı izleyince fazla idrak edememişim demek 🙂
Ya haci hersey bir yana amon polat karsilasmasi bir yana sadece bu bulusma icin 10 yil bekledik sonunda kavustuk yani asik masuguna kavusuyor@china_shangai abi fragman özet fotolar falan hepsi bir araya gelince bölüm heyecan kat sayısı arttı, demek sabah 7 de fragmanı izleyince fazla idrak edememişim demek 🙂
aynen abi ne konuştukları çok önemli dikkatke takip etmek lazımYa haci hersey bir yana amon polat karsilasmasi bir yana sadece bu bulusma icin 10 yil bekledik sonunda kavustuk yani asik masuguna kavusuyor)))))))
Ikili arasinda ki konusmalar bu sezon ki vadinin konseptini belirliyecekaynen abi ne konuştukları çok önemli dikkatke takip etmek lazım
bir de ışid mevzusu var bakalım ordan nasıl manevralar yapacaklar ya da aynen devam mı edecekler , yalnız bu hafta ışid in elinden ömer babayı siyah sancak alırsa vadi yine bir şekilde gündeme otururIkili arasinda ki konusmalar bu sezon ki vadinin konseptini belirliyecek
Haklisin haber bultenlerinde vadi rehinelere atifda bulun diye gosterirlerbir de ışid mevzusu var bakalım ordan nasıl manevralar yapacaklar ya da aynen devam mı edecekler , yalnız bu hafta ışid in elinden ömer babayı siyah sancak alırsa vadi yine bir şekilde gündeme oturur
Beklentilerimizi yuksek tutmamak lazim biraz mutevazi olmak lazim sonra hayal kirikligi oluyorYarın ki bölümde reytingler tavan yapacak İnşallah
Kadirden sonra bir negatif daha çıktı başımızaHaklisin haber bultenlerinde vadi rehinelere atifda bulun diye gosterirler
Beklentilerimizi yuksek tutmamak lazim biraz mutevazi olmak lazim sonra hayal kirikligi oluyor
La olum gecen hafta sana ders olmadi miKadirden sonra bir negatif daha çıktı başımıza![]()
aga canı gönülden isterim ki ben yanılayım rekor reytinler alalım keşke 🙂Kadirden sonra bir negatif daha çıktı başımıza![]()
Geçen hafta maçl ve uydu ayarlaması vardı bu hafta öyle bir dert yok çok şükürLa olum gecen hafta sana ders olmadi mi))))
aga ben 10 + bekliyorumGeçen hafta maçl ve uydu ayarlaması vardı bu hafta öyle bir dert yok çok şükür
Bu hafta reyting cihazlari patlar benden soylemesi iki dunya devinin agirligini tasiyamazGeçen hafta maçl ve uydu ayarlaması vardı bu hafta öyle bir dert yok çok şükür
yani şimdi objektif olarak bakıp gerçekçi tahminde bulnmak gerekirse 12- 13 rahat gelmesi gerekirBu hafta reyting cihazlari patlar benden soylemesi iki dunya devinin agirligini tasiyamaz)))))
aga rekordan kastın ne açsana birazya agalar ne çift hanesi vadinin ölüsünü koy yarın 10 reyting alır bizim beklentilerimiz ne ara bu kadar düştü
geçen hafta türksat işi bozdu eğer bu beklentiyi düşürdüyse yanlış ben bu hafta rekor bekliyorum
maça ve frekansa rağmen lider başladık 2 kattan daha çok reyting alırız