kanal d hd var aga daha doğrusu yerel kanallardan bi Flash tv geçmemiş çok iyi oldu bu yeni sistem Vadimizi yine Hd izlemeye devam edicezkanal d hd olsaydı mükemmel olurdu neyse buna şükür açtık kanalları hepsini akşamı bekliyoruz![]()
kanal d hd var aga daha doğrusu yerel kanallardan bi Flash tv geçmemiş çok iyi oldu bu yeni sistem Vadimizi yine Hd izlemeye devam edicezkanal d hd olsaydı mükemmel olurdu neyse buna şükür açtık kanalları hepsini akşamı bekliyoruz![]()
Valla itiymis 30 tl ye butun apartmani baglarsinSabah ayarladım hepsini eve bir geldim 5 komşumuz beni bekliyormuş sağolsun babam beni önermiş.Gidip yapıcam uyducular 50 TL istiyormuş tam kurulum için...
Valla itiymis 30 tl ye butun apartmani baglarsin))))
bende eve bi geçeyim de deneyecem ,
Önce bir fabrika ayarlarına getir. Sonra otomatik arama da frekans olarak 11844v2222 yada 11747h27500 den ikisinden birini gir şebeke açık yada tümu secip arat. Olmazsa TV nin marka modelini yaz bir bakayım
Benden kaçmaz, sezon finalini kaçırmıştım bunu kaçırmayacağım inşallah.Ah be android telefonum yanımda yok konuyu kaçırma ihtimalim yüksek![]()
Hayırlı olsun şansına annem toplantıya gitti yanımda telefon yoktu kaçırdımBenden kaçmaz, sezon finalini kaçırmıştım bunu kaçırmayacağım inşallah.
Haftaya sana bırakırım merak etme.Hayırlı olsun şansına annem toplantıya gitti yanımda telefon yoktu kaçırdım