inşallah abi artık söz bittiInsaallah diziyi o kadar ozensiz yapmamislardir yoksa sonumuz iyi olmaz
inşallah abi artık söz bittiInsaallah diziyi o kadar ozensiz yapmamislardir yoksa sonumuz iyi olmaz
çok fena gerilerek izliyorum ya gerildim resmenNasil begendin mi vadi cok degismis geldi bana bambaska bir dizi olmus allaha sukur abdul ve karays deginmediler
abi bölüm iyiydi ben de beğendimYalniz cekimler mukemmel sanki sinema filimi izliyoruz usta bir dondu pir dondu sahalara
Muhtesem bir bolum soylenecek birsey yok emeklerine saglik resmen sinema seyrettik
Muhtesem bir bolum soylenecek birsey yok emeklerine saglik resmen sinema seyrettik
bizim kilerden beğenmeyen yok da o diğer vadi forumundakiler yine sallamışlarDiger arkadaslar begenmis mi
kim söylüyor cnm kesin habermi 🙂🙂@china_shangai abi, @Maskeli Fedai @34rcp44 @Çiğdem- @Master.1000 tilki andre geri döndü 😀
@Polat Şaşmaz
harika bir haberrrr garciadan bile daha çok sevindim ben gerçekten
türk halkı açısından garcia kadar önemli bir haber bu cnm hiç abartmıyorum yanı 🙂🙂yıllardır söylediğimiz tilki geri gelsin dediğimiz anlarda nihayetinde mutlu bir sonla bitti vadi izleyicisi çok samimi maşallah 😀
adam 3 bölüm oynadı şu dizide ve 10 yıldır tilki andrei ismi dillerden düşmüyor gerçekten çok büyük bi karakterdir tilki karakteritürk halkı açısından garcia kadar önemli bir haber bu cnm hiç abartmıyorum yanı 🙂🙂
günaydın vadiciler, cumanız mübarek olsun
abi haberi aldın demi etiketlemiştim seni tilki andre de geri döndü 🙂Amin cumlemizin