Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Nasil begendin mi vadi cok degismis geldi bana bambaska bir dizi olmus allaha sukur abdul ve karays deginmediler

Yalniz cekimler mukemmel sanki sinema filimi izliyoruz usta bir dondu pir dondu sahalara

Muhtesem bir bolum soylenecek birsey yok emeklerine saglik resmen sinema seyrettik

Muhtesem bir bolum soylenecek birsey yok emeklerine saglik resmen sinema seyrettik

Son düzenleme:
Yalniz cekimler mukemmel sanki sinema filimi izliyoruz usta bir dondu pir dondu sahalara

abi bölüm iyiydi ben de beğendim

Polat Alemdar şov yaparak geri döndü sahalara müzikler de on numaraydı zaten.Haftaya süper bir bölüm bizleri bekliyor.Bu arada Leyla acaip güzel olmuş :D

tilki andre vadide herkese kutlu olsun @china_shangai @Çiğdem- kesin

10599239_518327564978755_2515158873009956557_n.png

@takas

yıllardır söylediğimiz tilki geri gelsin dediğimiz anlarda nihayetinde mutlu bir sonla bitti vadi izleyicisi çok samimi maşallah 😀

türk halkı açısından garcia kadar önemli bir haber bu cnm hiç abartmıyorum yanı 🙂🙂
adam 3 bölüm oynadı şu dizide ve 10 yıldır tilki andrei ismi dillerden düşmüyor gerçekten çok büyük bi karakterdir tilki karakteri
bu arada agalar bölüm yorum konusuna gelin ya bu konuya sonra devam ederiz
@china_shangai abi ben yorumlara baktım herkes beğenmiş yorumlar hep sinema filmi gibi olmuş müthiş şeklinde

@Master.1000 aga senden hiç ses çıkmadı yorumunu bekliyorum ama diğer konuya bu konuya değil

@batuhankaralar @Master.1000 @eros @china_shangai konudaki arkadaşlar yorum konusuna geçelim