bak ciddi söylüyom @china_shangai abi bu akif in en büyük hayranlarından aslında 😀 ama işte mahalle baskısı nedeniyle fazla olumlu konuşmuyor akif reis hakkındachina abimizin deyimiyle rol yapma kabızı![]()
bak ciddi söylüyom @china_shangai abi bu akif in en büyük hayranlarından aslında 😀 ama işte mahalle baskısı nedeniyle fazla olumlu konuşmuyor akif reis hakkındachina abimizin deyimiyle rol yapma kabızı![]()
@china_shangai abi bencede seviyor onun yüzünden Cahitin diziden gitmesini istiyor yabak ciddi söylüyom @china_shangai abi bu akif in en büyük hayranlarından aslında 😀 ama işte mahalle baskısı nedeniyle fazla olumlu konuşmuyor akif reis hakkında
hala mirsada yanıyorum ben yaaaa kgt ekibinden sevilen tek karakter olmuştubiz çakmaları sevmiyoruz zaten dizide tek çakma karakter akif oldu çakma polat yapmaya çalıştılar olan buharaya oldu bence çok iyi oyuncu ama karakterinden ötürü nefret ediliyor![]()
mirsad a yazık oldu gerçekten hiç yok yere adamı pisi pisine harcadılarhala mirsada yanıyorum ben yaaaa kgt ekibinden sevilen tek karakter olmuştu
sırf buyüzden akif ön pilana çıkıcak diye çocuğu çıkardılar diziden kgt ekibinden sevdiğim tek oyuncuydu![]()
boşverin fazla takmayın vadiden kimler kimler gitti kimleri harcadılar 🙂Akif gideydi de keşke Mirsad ölmeseydi![]()
sırf vadide olduğu için adam görmezden geliniyorGökhan Kırdar Vadinin görünmeyen efsane yüzü.. her bir eseri bir muhteşem! Maalesef adam gereken ödülleri alamıyor..
Tapatalk 2
![]()
Çiğdem Batur dan ilginç bi tweetbu tweet acaba fazla rolü mü yok vadide düşüncelerini aklıma getiriyor
![]()
aga artık son bir defa senden tahminler alalım yarına dair konuşa konuşa yeni sezonu getirdik haUmarım sezon sonunu beklemeyiz..
Tapatalk 2
aga artık son bir defa senden tahminler alalım yarına dair konuşa konuşa yeni sezonu getirdik ha
Sozumuz daha yeni basliyor onlar ekranlarda damgasini vururken bizler de bu platformda daha cok ve daha bir gur sesle hakliligimizi haykiracazSözün bittiği yerdeyiz artık.. 🙂
Tapatalk 2
Ne demezsin o kadar cok seviyorum ki icime sokasim geliyor bol bol giydiresim geliyor cakma polati@china_shangai abi bencede seviyor onun yüzünden Cahitin diziden gitmesini istiyor ya![]()
aga fazla iddialı olmadı mı bu 🙂Ne olursa olsun.. yarın en az 14 reyting bekliyorum.. bölümü izledikten sonra, eminim ki herkez 14'den fazla gelmesini isteyecek.. çok güzel bir bölüm izleyeceğimize eminim.. yarın akşam patlamayı yapacağız allahın izniyle.
Tapatalk 2
facebook safyasındada resmi sitesinde kurtlar vadisi var kanal d nin 😀 küresel piyasa böyle birşey işte yok yok herşey olabiliyorKanal dyi acayim dedim 5 dakikads 2 kere vadi fragmanini verdi sastim kaldim))
Olacak tabi kadirim kanalin bu sene ki cift haneli reytingi vadi alacak bu kadat onem bu yuzdenaga fazla iddialı olmadı mı bu 🙂
facebook safyasındada resmi sitesinde kurtlar vadisi var kanal d nin 😀 küresel piyasa böyle birşey işte yokk yok herşey olabiliyor