Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

biz çakmaları sevmiyoruz zaten dizide tek çakma karakter akif oldu çakma polat yapmaya çalıştılar olan buharaya oldu bence çok iyi oyuncu ama karakterinden ötürü nefret ediliyor :D
hala mirsada yanıyorum ben yaaaa kgt ekibinden sevilen tek karakter olmuştu
sırf buyüzden akif ön pilana çıkıcak diye çocuğu çıkardılar diziden kgt ekibinden sevdiğim tek oyuncuydu :T

hala mirsada yanıyorum ben yaaaa kgt ekibinden sevilen tek karakter olmuştu
sırf buyüzden akif ön pilana çıkıcak diye çocuğu çıkardılar diziden kgt ekibinden sevdiğim tek oyuncuydu :T
mirsad a yazık oldu gerçekten hiç yok yere adamı pisi pisine harcadılar

artık yarın gökhan kırdar dan bombalar bekliyorum bir iki türkü ve yeni müzikleriyle vadiye katksını bekliyorum

unutulmaz büyük aşk ; şu polat la elif i birleştirmediler ya hala kızıyorum şu senaristlere 🙁

Son düzenleme:
Gökhan Kırdar Vadinin görünmeyen efsane yüzü.. her bir eseri bir muhteşem! Maalesef adam gereken ödülleri alamıyor..

Tapatalk 2

ozAkn9.png

Çiğdem Batur dan ilginç bi tweet :D bu tweet acaba fazla rolü mü yok vadide düşüncelerini aklıma getiriyor :D

Umarım sezon sonunu beklemeyiz..

Tapatalk 2

Sözün bittiği yerdeyiz artık.. 🙂

Tapatalk 2
Sozumuz daha yeni basliyor onlar ekranlarda damgasini vururken bizler de bu platformda daha cok ve daha bir gur sesle hakliligimizi haykiracaz:))))

@china_shangai abi bencede seviyor onun yüzünden Cahitin diziden gitmesini istiyor ya :lol:
Ne demezsin o kadar cok seviyorum ki icime sokasim geliyor bol bol giydiresim geliyor cakma polati :))))))

Ne olursa olsun.. yarın en az 14 reyting bekliyorum.. bölümü izledikten sonra, eminim ki herkez 14'den fazla gelmesini isteyecek.. çok güzel bir bölüm izleyeceğimize eminim.. yarın akşam patlamayı yapacağız allahın izniyle.

Tapatalk 2

Ne olursa olsun.. yarın en az 14 reyting bekliyorum.. bölümü izledikten sonra, eminim ki herkez 14'den fazla gelmesini isteyecek.. çok güzel bir bölüm izleyeceğimize eminim.. yarın akşam patlamayı yapacağız allahın izniyle.

Tapatalk 2
aga fazla iddialı olmadı mı bu 🙂

Kanal dyi acayim dedim 5 dakikads 2 kere vadi fragmanini verdi sastim kaldim:)))
facebook safyasındada resmi sitesinde kurtlar vadisi var kanal d nin 😀 küresel piyasa böyle birşey işte yok yok herşey olabiliyor

aga fazla iddialı olmadı mı bu 🙂

facebook safyasındada resmi sitesinde kurtlar vadisi var kanal d nin 😀 küresel piyasa böyle birşey işte yokk yok herşey olabiliyor
Olacak tabi kadirim kanalin bu sene ki cift haneli reytingi vadi alacak bu kadat onem bu yuzden:)))k

@china_shangai abi cidden millet isyanlarda kanal d den şikayetçi her reklam arasında kurtlar vadisi ni gösteriyor diye :F kanal d sonunda yola geldi

Kurtlar Vadisi tanitimlarinin arasina dizi yerlestirmissiniz hafiz. Yildim yatiyorum ben. Bu ne be! İsyaaaan!

Benim Adım Gültepe diye bi dizi izliyorum Kurtlar Vadisi'yle beraber yayınlanıyor galiba.

Off iyiki bi Kanal D yi izleyelim dedik Kurtlar Vadisi reklaminin seyini cikarmislar resmen icim sisti.

kurtlarvadisi pusunun yeni sezon ilk bolumunun reklamini ezberledim abv. beynimi yikadiniz

bu kurtlar vadisi hala izleniyomu ki de bu kadar reklmi var ya

Her reklam da kurtlar vadisi fragman donmek zorunda mi? Kuscam artik.

şu Kurtlar Vadisi fragmanından da gına geldi

Kanal d`yi ne zaman açsam Kurtlar Vadisi Pusunun fragmanıyla karşılaşıyorum soğudum
:F
yorumlara gel herhalde tanıtım için bir katkı olmuştur duymayan öğrenmeyen pek kalmamıştor

Son düzenleme:

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy