Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kanal D her reklam arası ve çıkışında Kurtlar Vadisi Pusu' nun fragmanını gösterdi. [emoji43]
22.45-23.15 arasında toplam 5 kere Vadi'nin tanıtımı yapıldı. [emoji683][emoji4] [emoji7]
1 gün sonra başlıyor.

@china_shangai abi cidden millet isyanlarda kanal d den şikayetçi her reklam arasında kurtlar vadisi ni gösteriyor diye :F kanal d sonunda yola geldi

Kurtlar Vadisi tanitimlarinin arasina dizi yerlestirmissiniz hafiz. Yildim yatiyorum ben. Bu ne be! İsyaaaan!

Benim Adım Gültepe diye bi dizi izliyorum Kurtlar Vadisi'yle beraber yayınlanıyor galiba.

Off iyiki bi Kanal D yi izleyelim dedik Kurtlar Vadisi reklaminin seyini cikarmislar resmen icim sisti.

kurtlarvadisi pusunun yeni sezon ilk bolumunun reklamini ezberledim abv. beynimi yikadiniz

bu kurtlar vadisi hala izleniyomu ki de bu kadar reklmi var ya

Her reklam da kurtlar vadisi fragman donmek zorunda mi? Kuscam artik.

şu Kurtlar Vadisi fragmanından da gına geldi

Kanal d`yi ne zaman açsam Kurtlar Vadisi Pusunun fragmanıyla karşılaşıyorum soğudum
:F
yorumlara gel herhalde tanıtım için bir katkı olmuştur duymayan öğrenmeyen pek kalmamıştor
Çok abarttılar.[emoji683]
Tamam dizi heyecanlı ve reytingli geliyor fakat bu kadar' da olmaz ki..

Kanal dyi acayim dedim 5 dakikads 2 kere vadi fragmanini verdi sastim kaldim:)))
abi kanal d nin taktiğini çözdüm

adamlar diziye 2 gün kala fragmanları fazlaca vermeye başlıyor son gün her reklamda sık sık veriyor
bende 10 dakkada 3 kez fragmanı izledim yarın bizim günümüz ya
bence çok güzel bi taktik beğendim

@china_shangai abi cidden millet isyanlarda kanal d den şikayetçi her reklam arasında kurtlar vadisi ni gösteriyor diye :F kanal d sonunda yola geldi

Kurtlar Vadisi tanitimlarinin arasina dizi yerlestirmissiniz hafiz. Yildim yatiyorum ben. Bu ne be! İsyaaaan!

Benim Adım Gültepe diye bi dizi izliyorum Kurtlar Vadisi'yle beraber yayınlanıyor galiba.

Off iyiki bi Kanal D yi izleyelim dedik Kurtlar Vadisi reklaminin seyini cikarmislar resmen icim sisti.

kurtlarvadisi pusunun yeni sezon ilk bolumunun reklamini ezberledim abv. beynimi yikadiniz

bu kurtlar vadisi hala izleniyomu ki de bu kadar reklmi var ya

Her reklam da kurtlar vadisi fragman donmek zorunda mi? Kuscam artik.

şu Kurtlar Vadisi fragmanından da gına geldi

Kanal d`yi ne zaman açsam Kurtlar Vadisi Pusunun fragmanıyla karşılaşıyorum soğudum
:F
yorumlara gel herhalde tanıtım için bir katkı olmuştur duymayan öğrenmeyen pek kalmamıştor
Hahahahahahahahahahaha sandalyeden düştüm resmen :F:F:F:F :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::F:kiki:

adamlar vermez vermez son gün verince milleti bıktırır :D bence fazla da abartmasınlar herşeyin fazlası zarardır :D

sonunda özlem bitiyo kurtlar sahaya iniyor

yalnız agalar bu frekans işi çok sorun olacak bizim bütün kanallar kapalı çoğu kişi yapamayacak bugün

sonunda özlem bitiyo kurtlar sahaya iniyor

yalnız agalar bu frekans işi çok sorun olacak bizim bütün kanallar kapalı çoğu kişi yapamayacak bugün
Ben kedi makinamı ayarladım, babamın ki mesala eskiymiş çok uğraştırdı reytingleri en az 3'te 1 oranında etkiler.

Ben kedi makinamı ayarladım, babamın ki mesala eskiymiş çok uğraştırdı reytingleri en az 3'te 1 oranında etkiler.
rahat etkileyecektir ben bugünkü bölümden rekor beklemiyorum haftaya artık bugün izleyelim de özlem bitsin yeter

aga kanalları nasıl ayarlayacaz anlatsana

bizim çanakçıya bağlı tüm köyler nerdeyse hemen hemen hepsi tüplü televizyon kullanıyor ve hemen hemen hepsinde normal cihaz var tvden anlayanda çok az kişiler var:kiki::kiki:
çalışan erkekler zaten akşama bakarız diye işe gitmişlerdir cnm eminimkı çoğu erkek akşama bakarım diyordur 22:00dan öncede hazır duruma çoğu kişi getiremez gibi görünüyor bence🙂

bizim çanakçıya bağlı tüm köyler nerdeyse hemen hemen hepsi tüplü televizyon kullanıyor ve hemen hemen hepsinde normal cihaz var tvden anlayanda çok az kişiler var:kiki::kiki:
çalışan erkekler zaten akşama bakarız diye işe gitmişlerdir cnm eminimkı çoğu erkek akşama bakarım diyordur 22:00dan öncede hazır duruma çoğu kişi getiremez gibi görünüyor bence🙂
Öyle zaten , artık kırsal kesimlerde de var reyting ölçüm cihazı, çok etkileyecek Vadiyi.:(

benim tek ümidim kadınlar vlla 1 günde olsa televizyonsuz akşama kadar beklemeyi kabul edenler olmaz diye düşünüyorum ben ne yapıp ne edip yaptırırmadan brakmazlar kocalarını :kiki::kiki::kiki:
Televizyoncularda da sıra vardır şimdi, yapılacak uzun bir işi yok ama para koparmak için bırakıp git diyorlar. sanki atom parçalayacak.:)

kanal d hd olsaydı mükemmel olurdu neyse buna şükür açtık kanalları hepsini akşamı bekliyoruz :D