Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

zaten işe başladıktan sonra bi perşembe günleri dizi bittikten sonra yorumlarım aga gerisini siz tamamlarsınız

işte sadece vadi konularında olurum oda belki...
İse mi basliyon aga hayirli olsun. Ne isine baslican sen benim yerime de calisirsin :(

bi takipçisi sormuş abi bu laf bahadır lara demi diye cevap :'' Yok be kardesim onu nerden cikariyorsun? Arkadasimla orjinal saat muhabbeti yapiyoruz:) cin malimi yoksa orjinalmi diye..'' :F @takas
aga bahadırlara demiş demi

yalnız bi yandan da üzülüyorum ya ustayla araları çok kötü demekki nerden nereye be hey gidi hey

aga bahadırlara demiş demi

yalnız bi yandan da üzülüyorum ya ustayla araları çok kötü demekki nerden nereye be hey gidi hey
aga yapacak birşey yok bizim safımız belli; muhabbet güzel de geç kaldım bugün ben hepinize hayırlı geceler 🙂

Umarız Erhan bu sezon Polat'ın yanından ayrılmaz.. adamın da şansına bak.. bu kadar sezon sonra kol nakli yapıldı ekibten de kimse kalmadı.. Kenan Çoban'nın 'gereksiz' ayrılmasına çok üzülmüştür.. neyse ki giden gitti.. Vadi bir başlasın herkez bu tarafa dönüp bakacak. Erhan'nın en aktif olması gereken sezon olmalı.

Tapatalk 2

Umarız Erhan bu sezon Polat'ın yanından ayrılmaz.. adamın da şansına bak.. bu kadar sezon sonra kol nakli yapıldı ekibten de kimse kalmadı.. Kenan Çoban'nın 'gereksiz' ayrılmasına çok üzülmüştür.. neyse ki giden gitti.. Vadi bir başlasın herkez bu tarafa dönüp bakacak. Erhan'nın en aktif olması gereken sezon olmalı.

Tapatalk 2
kesinlikle aga erhan için az dil dökmedik sonunda kol nakli oldu ama yetmez sağ kol olmalı direk cahit mahit hikaye erhan direk sağ kol olmalı cahit sonra gelir
eski vadide abdülle az mı çekişirdi be bugün 91.bölüme baktım süper ya erhan çok komik :D adam on numara

kesinlikle aga erhan için az dil dökmedik sonunda kol nakli oldu ama yetmez sağ kol olmalı direk cahit mahit hikaye erhan direk sağ kol olmalı cahit sonra gelir
eski vadide abdülle az mı çekişirdi be bugün 91.bölüme baktım süper ya erhan çok komik :D adam on numara

Bu zamana kadar çizgisini bozmayan nadir karakterlerden.. adam o kadar sezondur pasif durumda bir kere bile olumsuz birşeyini duymadık.. Abdülhey ve Memati'den sonra da tabiki Erhan gelir.. umarım Erhan'ı Cahit'in arkasına atmazlar.

Tapatalk 2

Bu zamana kadar çizgisini bozmayan nadir karakterlerden.. adam o kadar sezondur pasif durumda bir kere bile olumsuz birşeyini duymadık.. Abdülhey ve Memati'den sonra da tabiki Erhan gelir.. umarım Erhan'ı Cahit'in arkasına atmazlar.

Tapatalk 2
karakter olarakta çizgisini hiç bozmuyor dediğin gibi mesela abdül eskisi gibi değildi eskiden polat kadar akıllı müthiş zeki bi devlet görevlisiydi az ve öz konuşurdu bu yıl adsız gibi bi karakter neler yaptı eskiden olsa abdül onu 100 km öteden ne mal olduğunu anlardı
ama erhanda böyle bişey olmadı eskisi gibi sadece pasif

Bu arada jenerik sırası belli olmuş. Necati Şaşmaz-Çiğdem Batur-Cahit Kayaoğlu-Erhan Ufak-Burak Sevinç-Görkem Sevindik-Ali Buhara Mete diye gidiyor kurtulduk Akif'ten :D

Jenerik olayı herzaman eleştiri konusu olmuştur.. şu sıralama bile saçmalık bana göre. Yılların Erhan'ı Cahit'in arkasına atmışlar.. Görkem'in bu kadar ön sıralarda ne işi var anlamış değilim.

Tapatalk 2

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy