Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

okuyabildin mi sen onu 🙂
Okuyabildim ben onu :)))))))

Abi mezuna kaldık bu sene üniversite için çok çalışmam lazım hiç bir diziyi izleymiycem maalesef 12 senedir aralıksız izlediğim VADİ de dahil.

nGkB9V.jpg
nGkBOg.jpg
kYAlPy.jpg

Bu arada jenerik sırası belli olmuş. Necati Şaşmaz-Çiğdem Batur-Cahit Kayaoğlu-Erhan Ufak-Burak Sevinç-Görkem Sevindik-Ali Buhara Mete diye gidiyor kurtulduk Akif'ten :D
herşey iyi hoşta erhan ın çiğdem baturdan sonra gelmesi gerek neyse buna şükür
akiften kurtulduk ya başka bieşy istemiyorum adamlarda anlamış karakterden ne kadar nefret edildiğini ve geriye atmışlar bi ara korktum yeminle polattan bile önce gelecek diye vallahi düşündüm bi an :d şimdi timur bile önde güzel :kiki:

Abi mezuna kaldık bu sene üniversite için çok çalışmam lazım hiç bir diziyi izleymiycem maalesef 12 senedir aralıksız izlediğim VADİ de dahil.
ah be aga tamda sezonunu bulmuşsun bu sezon çok manyak olacak çok
neyse derslerinde başarılar ama o kadar kendini şartlarsan sıkıntı olur haftada 2 saat vadi izlemekten hiçbişey olmaz sanki 7 24 ders mi çalışacaksın imkanı yok

geçen sezon boyunca pusatında babasının mezarına gitmesini bekledik durduk
bu sezon o sahneyi bekliyorum ben açıkcası senaryo gereği olması gereken birşeydi🙂🙂
gitsin tabi , polat yıllar sonra 2. kez elif in mezarına gidiyor gerçi zaten hepi topuda 4 defa mezarına gitti elif in 🙂

gitsin tabi , polat yıllar sonra 2. kez elif in mezarına gidiyor gerçi zaten hepi topuda 4 defa mezarına gitti elif in 🙂
tnt sezonunda memati ve pusat gitmişti şimdi sıra polatta bence🙂🙂
ayy bir bölüm fragmanında polatı çakırın mezarında gösterseler eski görüntüler eşliğinde falan o bölüm 15 reytingi çok rahat bulur bence 🙂🙂🙂

tnt sezonunda memati ve pusat gitmişti şimdi sıra polatta bence🙂🙂
ayy bir bölüm fragmanında polatı çakırın mezarında gösterseler eski görüntüler eşliğinde falan o bölüm 15 reytingi çok rahat bulur bence 🙂🙂🙂
15 reytingi çakır falan alamaz; artık çakır mı kaldı çiğdem :A

Yok be bende havadis ne arar tatil iste:)))) sizleri ozledim
abi havadis devri bitti artık 🙂 keyfin iyiyse mesele yok, dedim bir fragman daha çıkar mı diye ama oda çıkmadı

15 reytingi çakır falan alamaz; artık çakır mı kaldı çiğdem :A

abi havadis devri bitti artık 🙂 keyfin iyiyse mesele yok, dedim bir fragman daha çıkar mı diye ama oda çıkmadı
kaldığı için pusat orada zaten 🙂🙂
sadece eski sahneleriyle bile bir sürü reyting kazandırır 10 yıldır bunu bekleyenlerin sayısını küçümseme bence cnm 🙂🙂

kaldığı için pusat orada zaten 🙂🙂
sadece eski sahneleriyle bile bir sürü reyting kazandırır 10 yıldır bunu bekleyenlerin sayısını küçümseme bence cnm 🙂🙂
doğru haklsın ama bu sahnelerde hep duygu eksik kaldı göstermelik yapmaları etkilemiyor insanı , sağlam repliklerle veya hikayelerle desteklenirse tabi ki olumlu yönde etkiler bizi , hepimizide sevindirir 🙂

arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafı dikkatlice incelemenizi istiyorum ve de burdan bir yorum yapmanızı istiyorum necati şaşmaz ve diğer oyuncular için ;

Bw9fFOoIcAApOzI.jpg

Son düzenleme:
kurtlar vadisi her yerde , spor salonundakiler bir yandan da vadiye bakıyor 😀

BxqvpfwIUAAmo_2.jpg

Yeni Bölüm bakalım kaçta başlayacak.. yarın özet ve bölüm fotoğraflar çıkar.

Tapatalk 2