- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
iyi sevindi ben buna , az kaldı vadiye durum nasıl sende 🙂okuyabildin mi sen onu 🙂
Okuyabildim ben onu))))))
herşey iyi hoşta erhan ın çiğdem baturdan sonra gelmesi gerek neyse buna şükürBu arada jenerik sırası belli olmuş. Necati Şaşmaz-Çiğdem Batur-Cahit Kayaoğlu-Erhan Ufak-Burak Sevinç-Görkem Sevindik-Ali Buhara Mete diye gidiyor kurtulduk Akif'ten![]()
ah be aga tamda sezonunu bulmuşsun bu sezon çok manyak olacak çokAbi mezuna kaldık bu sene üniversite için çok çalışmam lazım hiç bir diziyi izleymiycem maalesef 12 senedir aralıksız izlediğim VADİ de dahil.
geçen sezon boyunca pusatında babasının mezarına gitmesini bekledik durduk
gitsin tabi , polat yıllar sonra 2. kez elif in mezarına gidiyor gerçi zaten hepi topuda 4 defa mezarına gitti elif in 🙂geçen sezon boyunca pusatında babasının mezarına gitmesini bekledik durduk
bu sezon o sahneyi bekliyorum ben açıkcası senaryo gereği olması gereken birşeydi🙂🙂
iyidir abi, asıl sen de ne var ne yok havadisler sende 🙂Kadir naber ne yapiyon
tnt sezonunda memati ve pusat gitmişti şimdi sıra polatta bence🙂🙂gitsin tabi , polat yıllar sonra 2. kez elif in mezarına gidiyor gerçi zaten hepi topuda 4 defa mezarına gitti elif in 🙂
Yok be bende havadis ne arar tatil isteiyidir abi, asıl sen de ne var ne yok havadisler sende 🙂
15 reytingi çakır falan alamaz; artık çakır mı kaldı çiğdemtnt sezonunda memati ve pusat gitmişti şimdi sıra polatta bence🙂🙂
ayy bir bölüm fragmanında polatı çakırın mezarında gösterseler eski görüntüler eşliğinde falan o bölüm 15 reytingi çok rahat bulur bence 🙂🙂🙂
abi havadis devri bitti artık 🙂 keyfin iyiyse mesele yok, dedim bir fragman daha çıkar mı diye ama oda çıkmadıYok be bende havadis ne arar tatil iste))) sizleri ozledim
kaldığı için pusat orada zaten 🙂🙂15 reytingi çakır falan alamaz; artık çakır mı kaldı çiğdem
abi havadis devri bitti artık 🙂 keyfin iyiyse mesele yok, dedim bir fragman daha çıkar mı diye ama oda çıkmadı
doğru haklsın ama bu sahnelerde hep duygu eksik kaldı göstermelik yapmaları etkilemiyor insanı , sağlam repliklerle veya hikayelerle desteklenirse tabi ki olumlu yönde etkiler bizi , hepimizide sevindirir 🙂kaldığı için pusat orada zaten 🙂🙂
sadece eski sahneleriyle bile bir sürü reyting kazandırır 10 yıldır bunu bekleyenlerin sayısını küçümseme bence cnm 🙂🙂