Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga abi tatile çıktı onun yokluğunda konuyu boş bırakmayalım :D

tamamda aga iş olmayınca duruyoruz boş boş diyosun bizde 1 saniye bile durmak yok hep son gaz çalışıyosun çok zor çok
tekstil
Allah yardimcin olsun aga senin is benden daha zormus ben en azindan arada bir is olmayinca dukkanda oturup Vadi izliyordum :D Seneye de ehliyet alip malzeme alip goturecem daha kolay bana gore

ben reaksioynu sıradan dizi gözüyle izlerim vadiye rakip olunamayacağını cümle alem anlamıştır artık :D
harbiden erkan için izlenir he :D
Feristahi gelse Vadiye rakip olamaz :D Su internet ayarlarim bozuk olmasaydı yarin internetten reytinglerinr bakacaktim :(
ben reaksioynu sıradan dizi gözüyle izlerim vadiye rakip olunamayacağını cümle alem anlamıştır artık :D
harbiden erkan için izlenir he :D

Allah yardimcin olsun aga senin is benden daha zormus ben en azindan arada bir is olmayinca dukkanda oturup Vadi izliyordum :D Seneye de ehliyet alip malzeme alip goturecem daha kolay bana gore

vadi mi izliyodun oha olm o nasıl iş lan :kiki: bak sana abartmıyorum ben bazen tuvalete bile gidemiyordum bazende değil çoğu zaman tuvalete gittiğim an adamlar beni bekleyecek sen oturup vadi mi izliyodun vay arkadaş öyle işe can kurban :D

mehmet canpolat bahadır a gereken cevabı vermiş ''orjinali gelince taklitleri ayağa düşer, her taklitin bir taklitçi alıcısı vardır'' .

Raci Şaşmaz dizi sektöründe devam etseydi yapımların tutma ihtimali iki kat daha artardı.. devam etmemesi çok iyi. Dileriz en kısa zamanda abi kardeş ilişkilerini düzeltirler.. Vadiye devam etmese bile barışmalarını çok isterim.. adamın uzaktan bile olsa vereceği manevi destek diziye yansıyacaktır.

Tapatalk 2

Raci Şaşmaz dizi sektöründe devam etseydi yapımların tutma ihtimali iki kat daha artardı.. devam etmemesi çok iyi. Dileriz en kısa zamanda abi kardeş ilişkilerini düzeltirler.. Vadiye devam etmese bile barışmalarını çok isterim.. adamın uzaktan bile olsa vereceği manevi destek diziye yansıyacaktır.

Tapatalk 2
aga şuan raci abisinden daha çok bahadırla cüneytlere yakın onu söylim :( ama diziyle alakası yok o ayrı :D işin içinde o olsaydı harbiden bişeyler olurdu belki yine vadinin yanından geçemezdi artık böyle bişey mümkün değil ama beklentileri karşılayabilirdi

aga en azından vadi konularında be bende vadi konularındayım zaten bizleri yalnız bırakma

@-KADİR- offf ne söylemiş be işte savaş şimdi başlıyor helal canpolatıma :D
zaten işe başladıktan sonra bi perşembe günleri dizi bittikten sonra yorumlarım aga gerisini siz tamamlarsınız

aga genel olrak birşey diyemem ama vadi konusunda seni aktif olarak görmek isterim
işte sadece vadi konularında olurum oda belki...

aga en azından vadi konularında be bende vadi konularındayım zaten bizleri yalnız bırakma

@-KADİR- offf ne söylemiş be işte savaş şimdi başlıyor helal canpolatıma :D
bi takipçisi sormuş abi bu laf bahadır lara demi diye cevap :'' Yok be kardesim onu nerden cikariyorsun? Arkadasimla orjinal saat muhabbeti yapiyoruz:) cin malimi yoksa orjinalmi diye..'' :F @takas

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy