Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga duymamış olayım :D

10600583_908497885845809_2064845489002658790_n.jpg

Bu alemin tek kralı Polat Alemdar

alemin kralı geliyorrrr
perşembe bi gelse de alem aksiyon dizisi neymiş bi görse

reaksiyon çakma vadi damgası yemiş bikaç kişi tarafından twitterda :D

aga duymamış olayım :D

10600583_908497885845809_2064845489002658790_n.jpg

Bu alemin tek kralı Polat Alemdar

alemin kralı geliyorrrr

Efsaneye bak! Herkez hazır olsun.. TV'de diğer dizileri gördüğümde.. bazen düşünüyorum şurdan bir Polat geçse, dizi havaya uçar.. adamın çok başka karizması ve duruşu var.. hem Polat olarak hemde Necati olarak.

Tapatalk 2

salı çarşamba ve vadi günü
İnşallah tek temennimiz adam gibi bi saatte başlamasıdır gerisini bize bırakın

salı çarşamba ve vadi günü
İnşallah tek temennimiz adam gibi bi saatte başlamasıdır gerisini bize bırakın
Su okul olmasa varya 1 hafta dayanmak daha kolay olacak o ne oyle ya sabah kalk 8 de 16.30 da don. Yeminlen akşam uzeri yazin gittigim is hemen yanimizda bir bakayim dedim ah be o günlerin degerini bilemedik 9 ay cekecez simdi yine gidecem iste calismak guzel bir duyguymus ya

Su okul olmasa varya 1 hafta dayanmak daha kolay olacak o ne oyle ya sabah kalk 8 de 16.30 da don. Yeminlen akşam uzeri yazin gittigim is hemen yanimizda bir bakayim dedim ah be o günlerin degerini bilemedik 9 ay cekecez simdi yine gidecem iste calismak guzel bir duyguymus ya
aga bana göre de okul hayatı daha iyi gözüküyor 🙂

sen hangi işte çalışıyodun bilmiyorumda okulun değerini iş hayatına atılınca anlayacaksın tesktilde 1 gün çalışta okula nasıl koşa koşa gidiyosun göreyim seni
benim için okul zamanı çok daha iyi tabi yazın ölüyorum resmen

sen hangi işte çalışıyodun bilmiyorumda okulun değerini iş hayatına atılınca anlayacaksın tesktilde 1 gün çalışta okula nasıl koşa koşa gidiyosun göreyim seni
benim için okul zamanı çok daha iyi tabi yazın ölüyorum resmen
Aga boyacilik dekorasyon falan yapan is var bazen gidip duvarlari delip fayans takip boya falan yapiyoz bazen de dukkanda duruyom is olmadi mi :D Benim icin is daha iyi yav okulu sevmiyorum. Ama mecbur en az 5 sene daha okuyacaz surada kalmis 5 yil 13 sene okumusum 5 seneden bir sey olmaz :D

Aga boyacilik dekorasyon falan yapan is var bazen gidip duvarlari delip fayans takip boya falan yapiyoz bazen de dukkanda duruyom is olmadi mi :D Benim icin is daha iyi yav okulu sevmiyorum. Ama mecbur en az 5 sene daha okuyacaz surada kalmis 5 yil 13 sene okumusum 5 seneden bir sey olmaz :D
ona iş mi diyosun be aga öyle işii bende isterim :D bizim işte 1 saniye bile duramıyosun sabahtan akşama kadar sürekli stres

kader kısmet be polatım zaman göstericek...

hangi bölüm aga
aga abi tatile çıktı onun yokluğunda konuyu boş bırakmayalım :D

Olsun aga bizim ki de zor makineyi tut duvarlari kir kirarken ayagina falan dikkat et tas dusmesin falan zor :D
Senin is nasildi unuttum ?
tamamda aga iş olmayınca duruyoruz boş boş diyosun bizde 1 saniye bile durmak yok hep son gaz çalışıyosun çok zor çok
tekstil