perşembe bi gelse de alem aksiyon dizisi neymiş bi görseaga duymamış olayım
![]()
Bu alemin tek kralı Polat Alemdar
alemin kralı geliyorrrr
perşembe bi gelse de alem aksiyon dizisi neymiş bi görseaga duymamış olayım
![]()
alemin kralı geliyorrrr
aga duymamış olayım
![]()
alemin kralı geliyorrrr
ee yalan mı ilk günden beri söylüyoruz hala da fikrim aynı vadi çakması dibine kadarreaksiyon çakma vadi damgası yemiş bikaç kişi tarafından twitterda![]()
Su okul olmasa varya 1 hafta dayanmak daha kolay olacak o ne oyle ya sabah kalk 8 de 16.30 da don. Yeminlen akşam uzeri yazin gittigim is hemen yanimizda bir bakayim dedim ah be o günlerin degerini bilemedik 9 ay cekecez simdi yine gidecem iste calismak guzel bir duyguymus yasalı çarşamba ve vadi günü
İnşallah tek temennimiz adam gibi bi saatte başlamasıdır gerisini bize bırakın
aga bana göre de okul hayatı daha iyi gözüküyor 🙂Su okul olmasa varya 1 hafta dayanmak daha kolay olacak o ne oyle ya sabah kalk 8 de 16.30 da don. Yeminlen akşam uzeri yazin gittigim is hemen yanimizda bir bakayim dedim ah be o günlerin degerini bilemedik 9 ay cekecez simdi yine gidecem iste calismak guzel bir duyguymus ya
son yıllarda vadiden en yüksek beklentimiz olduğuğu sezon bu sezon olmuştur herhaldeBeklemesi en zor sezon oldu diyebiliriz..
Tapatalk 2
sen hangi işte çalışıyodun bilmiyorumda okulun değerini iş hayatına atılınca anlayacaksın tesktilde 1 gün çalışta okula nasıl koşa koşa gidiyosun göreyim seniSu okul olmasa varya 1 hafta dayanmak daha kolay olacak o ne oyle ya sabah kalk 8 de 16.30 da don. Yeminlen akşam uzeri yazin gittigim is hemen yanimizda bir bakayim dedim ah be o günlerin degerini bilemedik 9 ay cekecez simdi yine gidecem iste calismak guzel bir duyguymus ya
Aga boyacilik dekorasyon falan yapan is var bazen gidip duvarlari delip fayans takip boya falan yapiyoz bazen de dukkanda duruyom is olmadi misen hangi işte çalışıyodun bilmiyorumda okulun değerini iş hayatına atılınca anlayacaksın tesktilde 1 gün çalışta okula nasıl koşa koşa gidiyosun göreyim seni
benim için okul zamanı çok daha iyi tabi yazın ölüyorum resmen
Aga sen kaca gidiyordun ?aga bana göre de okul hayatı daha iyi gözüküyor 🙂
aga ben okumuyom okul bitti benim açıktan üniversite okuyorum işteAga sen kaca gidiyordun ?
ona iş mi diyosun be aga öyle işii bende isterimAga boyacilik dekorasyon falan yapan is var bazen gidip duvarlari delip fayans takip boya falan yapiyoz bazen de dukkanda duruyom is olmadi miBenim icin is daha iyi yav okulu sevmiyorum. Ama mecbur en az 5 sene daha okuyacaz surada kalmis 5 yil 13 sene okumusum 5 seneden bir sey olmaz
![]()
Olsun aga bizim ki de zor makineyi tut duvarlari kir kirarken ayagina falan dikkat et tas dusmesin falan zorona iş mi diyosun be aga öyle işii bende isterimbizim işte 1 saniye bile duramıyosun sabahtan akşama kadar sürekli stres
kader kısmet be polatım zaman göstericek...@34rcp44 aga yazin aktiftin İnsallah gecen sene ki gibi olmaz yazin gibi aktif olursun ?
hangi bölüm agaaga ben okumuyom okul bitti benim açıktan üniversite okuyorum işte
kamu diyeyim 🙂kader kısmet be polatım zaman göstericek...
hangi bölüm aga
aga abi tatile çıktı onun yokluğunda konuyu boş bırakmayalımkader kısmet be polatım zaman göstericek...
hangi bölüm aga
tamamda aga iş olmayınca duruyoruz boş boş diyosun bizde 1 saniye bile durmak yok hep son gaz çalışıyosun çok zor çokOlsun aga bizim ki de zor makineyi tut duvarlari kir kirarken ayagina falan dikkat et tas dusmesin falan zor
Senin is nasildi unuttum ?