Polat Şaşmaz
Favori Üye
Reaksiyonda en sevdiğim sahneler basladi su sonu çok iyi ya Erkan icin izlenir bu dizi adamim Erkan 
aga abi tatile çıktı onun yokluğunda konuyu boş bırakmayalım
tamamda aga iş olmayınca duruyoruz boş boş diyosun bizde 1 saniye bile durmak yok hep son gaz çalışıyosun çok zor çok
tekstil
inşallah aga![]()
iyi agakamu diyeyim 🙂
Allah yardimcin olsun aga senin is benden daha zormus ben en azindan arada bir is olmayinca dukkanda oturup Vadi izliyordumaga abi tatile çıktı onun yokluğunda konuyu boş bırakmayalım
tamamda aga iş olmayınca duruyoruz boş boş diyosun bizde 1 saniye bile durmak yok hep son gaz çalışıyosun çok zor çok
tekstil
ben reaksioynu sıradan dizi gözüyle izlerim vadiye rakip olunamayacağını cümle alem anlamıştır artıkReaksiyonda en sevdiğim sahneler basladi su sonu çok iyi ya Erkan icin izlenir bu dizi adamim Erkan![]()
Feristahi gelse Vadiye rakip olamazben reaksioynu sıradan dizi gözüyle izlerim vadiye rakip olunamayacağını cümle alem anlamıştır artık
harbiden erkan için izlenir he![]()
ben reaksioynu sıradan dizi gözüyle izlerim vadiye rakip olunamayacağını cümle alem anlamıştır artık
harbiden erkan için izlenir he![]()
Allah yardimcin olsun aga senin is benden daha zormus ben en azindan arada bir is olmayinca dukkanda oturup Vadi izliyordumSeneye de ehliyet alip malzeme alip goturecem daha kolay bana gore
vadi mi izliyodun oha olm o nasıl iş lanAllah yardimcin olsun aga senin is benden daha zormus ben en azindan arada bir is olmayinca dukkanda oturup Vadi izliyordumSeneye de ehliyet alip malzeme alip goturecem daha kolay bana gore
aga valla bende yavaş yavaş boşlama havasına girmek üzereyim artık fazla aktif olmayı düşünmüyorum.aga buraları boşlama fazla 🙂
aga en azından vadi konularında be bende vadi konularındayım zaten bizleri yalnız bırakmaaga valla bende yavaş yavaş boşlama havasına girmek üzereyim artık fazla aktif olmayı düşünmüyorum.
Oha baya baya bildigin guzel cevap vernismehmet canpolat bahadır a gereken cevabı vermiş ''orjinali gelince taklitleri ayağa düşer, her taklitin bir taklitçi alıcısı vardır'' .
aga şuan raci abisinden daha çok bahadırla cüneytlere yakın onu söylimRaci Şaşmaz dizi sektöründe devam etseydi yapımların tutma ihtimali iki kat daha artardı.. devam etmemesi çok iyi. Dileriz en kısa zamanda abi kardeş ilişkilerini düzeltirler.. Vadiye devam etmese bile barışmalarını çok isterim.. adamın uzaktan bile olsa vereceği manevi destek diziye yansıyacaktır.
Tapatalk 2
aga genel olrak birşey diyemem ama vadi konusunda seni aktif olarak görmek isterimaga valla bende yavaş yavaş boşlama havasına girmek üzereyim artık fazla aktif olmayı düşünmüyorum.
zaten işe başladıktan sonra bi perşembe günleri dizi bittikten sonra yorumlarım aga gerisini siz tamamlarsınızaga en azından vadi konularında be bende vadi konularındayım zaten bizleri yalnız bırakma
@-KADİR- offf ne söylemiş be işte savaş şimdi başlıyor helal canpolatıma![]()
işte sadece vadi konularında olurum oda belki...aga genel olrak birşey diyemem ama vadi konusunda seni aktif olarak görmek isterim
bi takipçisi sormuş abi bu laf bahadır lara demi diye cevap :'' Yok be kardesim onu nerden cikariyorsun? Arkadasimla orjinal saat muhabbeti yapiyoruzaga en azından vadi konularında be bende vadi konularındayım zaten bizleri yalnız bırakma
aga en azından vadi konularında be bende vadi konularındayım zaten bizleri yalnız bırakma