Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ablacım bu sefer dünya baronu olarak devam edicek bence bu bölümde amonun da bir üstü olduğunu görücez eğer yok amon sol halkaysa ozaman vadi bu sezon garanti biter devam etmek istiyorlarsa amonunda bir üstü olduğu anlatılıcaktır.
ben öyle düşünmüyorumm amon yüce masejte olduğu için garciayla anlaştılar bence
ayoll çünkü yüce masejte amon oalrak akrşımıza çıkmıştı polata ben mehmet karahanlının infaz edildiği töreni yönettim dedi polata ordakı yöneten kişide benim dedi yanı bu sezon yüce masejte görünücekti vadide oyüzden garciayla anlaştılar bence başka oyuncu alsalardı tepki çekiceklerdi 🙂🙂

ben öyle düşünmüyorumm amon yüce masejte olduğu için garciayla anlaştılar bence
ayoll çünkü yüce masejte amon oalrak akrşımıza çıkmıştı polata ben mehmet karahanlının infaz edildiği töreni yönettim dedi polata ordakı yöneten kişide benim dedi yanı bu sezon yüce masejte görünücekti vadide oyüzden garciayla anlaştılar bence başka oyuncu alsalardı tepki çekiceklerdi 🙂🙂
artık görevi başkasına devredicek bana görede kendisi dünya baronu sıfatıyla devam edicektir :)

BwwB6-KCMAAqVlD.jpg

abi bak adam bugünde ayosofyadaymış keşke gideydik ya :D
Bwv8inXIAAA8oee.jpg

artık görevi başkasına devredicek bana görede kendisi dünya baronu sıfatıyla devam edicektir :)
ayy dünya baronu diye birşey yok cnm bunu vadi forumundakı çocukalr uydurdu yok öyle birşey
kurtlar vadisi o dönemde final kararı aldıkları için yüce masejte rolune dünyaca ünlü bir ismi getirmek istediler garciayla anlaştılar vadinin sonra 11 yıl uzayıp durumun böyle olucağını tahmin edemedi bence vadi ekibi ama yine konu yüce masejteye geldi necati beyde elidnen geleni yaptı garciayı tekrar getirdi ayrıcaaa garcia gibi bir isim varken başka hangi oyuncuyu yüce macejte yapıcaklar garcianın üstünde bir oyuncuyu alamayız garcia son nokta bence:love1:

ayy dünya baronu diye birşey yok cnm bunu vadi forumundakı çocukalr uydurdu yok öyle birşey
kurtlar vadisi o dönemde final kararı aldıkları için yüce masejte rolune dünyaca ünlü bir ismi getirmek istediler garciayla anlaştılar vadinin sonra 11 yıl uzayıp durumun böyle olucağını tahmin edemedi bence vadi ekibi ama yine konu yüce masejteye geldi necati beyde elidnen geleni yaptı garciayı tekrar getirdi ayrıcaaa garcia gibi bir isim varken başka hangi oyuncuyu yüce macejte yapıcaklar garcianın üstünde bir oyuncuyu alamayız garcia son nokta bence:love1:
E iyide Polat ayasofyada garciayla konusacak e o zaman biliyormuydu ki adamin yuce majeste oldugunu bence o degil

eğer böyle olursa ablacım dizi bu sezon final yapıyor demektir :)

herkese hayırlı cumalar cuma namazından sonra görüşürüz inşallah

eğer böyle olursa ablacım dizi bu sezon final yapıyor demektir :)

herkese hayırlı cumalar cuma namazından sonra görüşürüz inşallah
E iyide Polat ayasofyada garciayla konusacak e o zaman biliyormuydu ki adamin yuce majeste oldugunu bence o degil
evet biliyorduuu final bölümünde amon polata söylüyor zaten mehemt karahanlının törenini ben yönelttim diyor yüce masejte olduğunu kendiside dile getiriyor zaten 🙂🙂
yüce masejte bu sezon zaten karşımıza çıkıcaktı polatın onunla görüşme sahnesi zaten olucaktı
artık bu sezon karşımıza çıkıcaktı çünkü necati beyde başka bir oyuncuyla anlaşmak yerine tekrar garciayı getirmiş en doğrusuda bu zaten 🙂🙂

evet biliyorduuu final bölümünde amon polata söylüyor zaten mehemt karahanlının törenini ben yönelttim diyor yüce masejte olduğunu kendiside dile getiriyor zaten 🙂🙂
yüce masejte bu sezon zaten karşımıza çıkıcaktı polatın onunla görüşme sahnesi zaten olucaktı
artık bu sezon karşımıza çıkıcaktı çünkü necati beyde başka bir oyuncuyla anlaşmak yerine tekrar garciayı getirmiş en doğrusuda bu zaten 🙂🙂
Neden o zaman yuce majeste oldugunu ogrenince cok sasirdi [emoji54]

Neden o zaman yuce majeste oldugunu ogrenince cok sasirdi [emoji54]
yaaa bence cnm senaryoda kopukluk oldu adamlar final kararı almışlar dünyaca ünlü bir isimle vadiyi bitirdiler ama nerden biliceklerdiki 10 yıl daha uzayıpta yine konunun buraya geliceğini
geçen yıl yüce masejte olarak başka bir oyuncuyu düşünüyordu vadi ekibi oyüzden şaşırdı bence yanı ben eminimki reyaksiyon dizisi ortaya çıkmasaydı tekrar garcia vadiye gelmicekti başka bir oyuncuyu yüce masejte yapıcaktılar ama reyaksiyondan dolayı necati şaşmaz bu sezon kaliteyi düşürmek istemiyor bence hırs yapmıs durumda herşeyi en iyisini yapmak istiyor bu yüzden hiçbir masraftan kaçınmayıp garciayı getirdiler ana haberde kendiside söylemiş garcia necati bana ret edemicem bir teklif yaptı dedi 🙂🙂

Efsane ekib! Özlüyoruz.. bir birine bu kadar bagli bes kardes.. simdi hepsi dagilmis bir durumda..

kurtlar-vadisi-yeni-bolumu-ne-zaman-kurtlar-vadisi-izle--640x360.jpg

Efsane ekib! Özlüyoruz.. bir birine bu kadar bagli bes kardes.. simdi hepsi dagilmis bir durumda..

kurtlar-vadisi-yeni-bolumu-ne-zaman-kurtlar-vadisi-izle--640x360.jpg
orada necati bey yok diğerlerini at çöpe gitsin :))))) bugün kardeşini satan herşeyini satar raci hariç diğerleri pananın uzağına bile yaklaşmasınlar öküz öldü ortaklık bozuldu:)))))))

selman kayabaşı @selmankayabasi · 5 dk.
"Akşam parti için rahat giyinmeyi düşünüyorum, ayıp etmem değil mi?" dedim, "siz keejuıl giyinebilirsiniz" dedi.Bu giyim nasıldır gençler :)

zannedersem andy garcia adına akşam kokteyl gibi bişeyler yapılacak

how are you mr @Eski Yara

Son düzenleme: