- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
ben öyle düşünmüyorumm amon yüce masejte olduğu için garciayla anlaştılar benceablacım bu sefer dünya baronu olarak devam edicek bence bu bölümde amonun da bir üstü olduğunu görücez eğer yok amon sol halkaysa ozaman vadi bu sezon garanti biter devam etmek istiyorlarsa amonunda bir üstü olduğu anlatılıcaktır.
artık görevi başkasına devredicek bana görede kendisi dünya baronu sıfatıyla devam edicektirben öyle düşünmüyorumm amon yüce masejte olduğu için garciayla anlaştılar bence
ayoll çünkü yüce masejte amon oalrak akrşımıza çıkmıştı polata ben mehmet karahanlının infaz edildiği töreni yönettim dedi polata ordakı yöneten kişide benim dedi yanı bu sezon yüce masejte görünücekti vadide oyüzden garciayla anlaştılar bence başka oyuncu alsalardı tepki çekiceklerdi 🙂🙂
ayy dünya baronu diye birşey yok cnm bunu vadi forumundakı çocukalr uydurdu yok öyle birşeyartık görevi başkasına devredicek bana görede kendisi dünya baronu sıfatıyla devam edicektir![]()
E iyide Polat ayasofyada garciayla konusacak e o zaman biliyormuydu ki adamin yuce majeste oldugunu bence o degilayy dünya baronu diye birşey yok cnm bunu vadi forumundakı çocukalr uydurdu yok öyle birşey
kurtlar vadisi o dönemde final kararı aldıkları için yüce masejte rolune dünyaca ünlü bir ismi getirmek istediler garciayla anlaştılar vadinin sonra 11 yıl uzayıp durumun böyle olucağını tahmin edemedi bence vadi ekibi ama yine konu yüce masejteye geldi necati beyde elidnen geleni yaptı garciayı tekrar getirdi ayrıcaaa garcia gibi bir isim varken başka hangi oyuncuyu yüce macejte yapıcaklar garcianın üstünde bir oyuncuyu alamayız garcia son nokta bence![]()
eğer böyle olursa ablacım dizi bu sezon final yapıyor demektirayy dünya baronu diye birşey yok cnm bunu vadi forumundakı çocukalr uydurdu yok öyle birşey
kurtlar vadisi o dönemde final kararı aldıkları için yüce masejte rolune dünyaca ünlü bir ismi getirmek istediler garciayla anlaştılar vadinin sonra 11 yıl uzayıp durumun böyle olucağını tahmin edemedi bence vadi ekibi ama yine konu yüce masejteye geldi necati beyde elidnen geleni yaptı garciayı tekrar getirdi ayrıcaaa garcia gibi bir isim varken başka hangi oyuncuyu yüce macejte yapıcaklar garcianın üstünde bir oyuncuyu alamayız garcia son nokta bence![]()
eğer böyle olursa ablacım dizi bu sezon final yapıyor demektir
herkese hayırlı cumalar cuma namazından sonra görüşürüz inşallah
evet biliyorduuu final bölümünde amon polata söylüyor zaten mehemt karahanlının törenini ben yönelttim diyor yüce masejte olduğunu kendiside dile getiriyor zaten 🙂🙂E iyide Polat ayasofyada garciayla konusacak e o zaman biliyormuydu ki adamin yuce majeste oldugunu bence o degil
Hayirli cumalar aga bendr birazdan gidecem İnsallaheğer böyle olursa ablacım dizi bu sezon final yapıyor demektir
herkese hayırlı cumalar cuma namazından sonra görüşürüz inşallah
Neden o zaman yuce majeste oldugunu ogrenince cok sasirdi [emoji54]evet biliyorduuu final bölümünde amon polata söylüyor zaten mehemt karahanlının törenini ben yönelttim diyor yüce masejte olduğunu kendiside dile getiriyor zaten 🙂🙂
yüce masejte bu sezon zaten karşımıza çıkıcaktı polatın onunla görüşme sahnesi zaten olucaktı
artık bu sezon karşımıza çıkıcaktı çünkü necati beyde başka bir oyuncuyla anlaşmak yerine tekrar garciayı getirmiş en doğrusuda bu zaten 🙂🙂
yaaa bence cnm senaryoda kopukluk oldu adamlar final kararı almışlar dünyaca ünlü bir isimle vadiyi bitirdiler ama nerden biliceklerdiki 10 yıl daha uzayıpta yine konunun buraya geliceğiniNeden o zaman yuce majeste oldugunu ogrenince cok sasirdi [emoji54]
Aynen gelmeliVadiye yakışacağı için gelmeli![]()
orada necati bey yok diğerlerini at çöpe gitsinEfsane ekib! Özlüyoruz.. bir birine bu kadar bagli bes kardes.. simdi hepsi dagilmis bir durumda..
![]()