evet aga 11 eylül bizim için ve de tabi tüm dünya için kritik birgün umarız ki 11 eylül de yayında olacaz@-KADİR- 11 eylül için birşeyler yazıp paylaşmıştın.. o açıdan o gün çok önemli.. vadi diğerlerine kapılmazsa 11 eylülde kurtlar vadiye iner.
Taptalk 2
aga o devir malesef kapandıBir Raci Şaşmaz eksik..
Taptalk 2
bekliyorum aga bende hep böyle bir çalışma yapmak istemişimdir ama tabi bende teknik ekipman yetersiz 😀 çok iyi olur yaparsan yani 😀Bu arada çok büyük bir reyting çalışmasına imza atıcam inşallah, çalışmalara başladım Ocak'a kadar biter büyük ihtimalle.
Kurtlar Vadisi/Pusu'nun tüm sezonlarının reytinglerini tek bir konuda derliycem tüm bölümlerin reytingleri ve tüm sezonların reyting ortalaması çıkmış olacak böylece, yani bitince büyük bir arşiv olacak.(Tabii çok eski yıllarda arada eksik bölüm reytingleri olabilir)
Var ki gecmis olsunBu arada çok büyük bir reyting çalışmasına imza atıcam inşallah, çalışmalara başladım Ocak'a kadar biter büyük ihtimalle.
Kurtlar Vadisi/Pusu'nun tüm sezonlarının reytinglerini tek bir konuda derliycem tüm bölümlerin reytingleri ve tüm sezonların reyting ortalaması çıkmış olacak böylece, yani bitince büyük bir arşiv olacak.(Tabii çok eski yıllarda arada eksik bölüm reytingleri olabilir)
Oha gelsin 75 reytinglerbomba haber: Necati Şaşmaz: ''sharonstone da ekibe dahil olabilir''![]()
ciddibomba haber: Necati Şaşmaz: ''sharonstone da ekibe dahil olabilir''![]()
evet gerçek, ama olabilir kesin değil 🙂
Tamam işte orada tüm bölümlerin yok onu biliyorum. Benimki tüm bölümlerin olacak geniş kapsamlı. O konu önemli değil.Ekli dosyayı görüntüle 39280
Erhan bu ne ya adam zayıflayacağına kilo almış
emreemreu açtı halen daha güncellemede![]()