Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@-KADİR- 11 eylül için birşeyler yazıp paylaşmıştın.. o açıdan o gün çok önemli.. vadi diğerlerine kapılmazsa 11 eylülde kurtlar vadiye iner.

Taptalk 2

BwyHtGFIgAARNBv.jpg

@china_shangai abi, @Maskeli Fedai , akif reis sizi soruyor🙂

@-KADİR- 11 eylül için birşeyler yazıp paylaşmıştın.. o açıdan o gün çok önemli.. vadi diğerlerine kapılmazsa 11 eylülde kurtlar vadiye iner.

Taptalk 2
evet aga 11 eylül bizim için ve de tabi tüm dünya için kritik birgün umarız ki 11 eylül de yayında olacaz

yeni sezona bomba gibi giriyoruz

Bwpes4MCMAA2OgI.jpg

Son düzenleme:
Bu arada çok büyük bir reyting çalışmasına imza atıcam inşallah, çalışmalara başladım Ocak'a kadar biter büyük ihtimalle.

Kurtlar Vadisi/Pusu'nun tüm sezonlarının reytinglerini tek bir konuda derliycem tüm bölümlerin reytingleri ve tüm sezonların reyting ortalaması çıkmış olacak böylece, yani bitince büyük bir arşiv olacak. :) (Tabii çok eski yıllarda arada eksik bölüm reytingleri olabilir)

Bir Raci Şaşmaz eksik..

Taptalk 2
aga o devir malesef kapandı

Bu arada çok büyük bir reyting çalışmasına imza atıcam inşallah, çalışmalara başladım Ocak'a kadar biter büyük ihtimalle.

Kurtlar Vadisi/Pusu'nun tüm sezonlarının reytinglerini tek bir konuda derliycem tüm bölümlerin reytingleri ve tüm sezonların reyting ortalaması çıkmış olacak böylece, yani bitince büyük bir arşiv olacak. :) (Tabii çok eski yıllarda arada eksik bölüm reytingleri olabilir)
bekliyorum aga bende hep böyle bir çalışma yapmak istemişimdir ama tabi bende teknik ekipman yetersiz 😀 çok iyi olur yaparsan yani 😀

Var ki gecmis olsun

bomba haber: Necati Şaşmaz: ''sharonstone da ekibe dahil olabilir'' :A

yarın hürriyet te ertuğrul özkök röportaj yapmış alıp okuyabilirsiniz 😉