fena değil haniTelevizyonDünyası @TvDunyasii · 5 dk.
Geçen sezon en çok para kazanan ilk 3 dizi ise: 1.Muhteşem Yüzyıl 2.Kurtlar Vadisi Pusu 3.Karadayı
hem de her iki dizinin bölümlerinden daha az yayınlandıfena değil hani
BİR de siyaseten taraf olduğunu düşünürsek hiç de fena değil 🙂hem de her iki dizinin bölümlerinden daha az yayınlandı)))
fena değil hani
ayoll siz geçen günlerde tilki andrei açıklanıcak bu akşam diyordunuz 🙂🙂hem de her iki dizinin bölümlerinden daha az yayınlandı)))
ablacım benim tüyo işleriyle aram hiç yok burada ki bilir kişiler yani muhattapların @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedaiayoll siz geçen günlerde tilki andrei açıklanıcak bu akşam diyordunuz 🙂🙂
son gelişmelerden haberiniz varmı gelicekmi yanı
@Polat Şaşmaz
onlar söylesin ozaman geldiklerinde tilki andreide son durum nedir açıklayın bir zahmet🙂ablacım benim tüyo işleriyle aram hiç yok burada ki bilir kişiler yani muhattapların @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai
sen bunların kulaklarından çek ablacımonlar söylesin ozaman geldiklerinde tilki andreide son durum nedir açıklayın bir zahmet🙂
@-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai
ÖZGÜR TEZEL KİM POLAT ŞAŞMAZ CEVAP VER BİR ZAHMETErtuğrul Şakar Cumartesi Günü Kurtlar Vadisi Setinde Olacak..
![]()
Özgür TekeÖZGÜR TEZEL KİM POLAT ŞAŞMAZ CEVAP VER BİR ZAHMET
ben bu konuda suçsuzum tilki nin dönebileceği söylentileri vardı hala daha da var yeni bir gelişme yok bu konuda, saruhan mış okan mış falan bunlar da Maskeli Fedai ile recep in iddiaları onlar açıklasınonlar söylesin ozaman geldiklerinde tilki andreide son durum nedir açıklayın bir zahmet🙂
@-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai
iyi sen bilirsin
Özgür Teke
Vadi'ye Katılan Yeni Oyuncular..
Tuncer Salman (Işid Lideri)
Selahattin Töz (Işid Militanı)
Ertuğrul Şakar (Fehmi Kuzuzade Yada Başka Bir Rol)
Andy Garcia (Amon)
Özgür Teke (Polatın Ekibinde)
Levent Can (Üstad Yada Tapınakçı)
ablacım bu sefer dünya baronu olarak devam edicek bence bu bölümde amonun da bir üstü olduğunu görücez eğer yok amon sol halkaysa ozaman vadi bu sezon garanti biter devam etmek istiyorlarsa amonunda bir üstü olduğu anlatılıcaktır.arkadaşlar amonun yüce majeste olduğu bu bölümde gösteriliyordu garcia final bölümünde dahil olmadı vadiye 96.bölüdme dahil olup son 2 bölümde rol aldı bu 96.bölümde amona yüce efendi diye hitap ediliyor videonun 59:46 kısmında yüce efendim diye sesleniyor amona adamı
59:40 itibaren bakabilirsiniz 59:46 kısmında böyle sesleniyor garcia vadiye yüce masejte olarak katılmıştı yeni sezondada böyle olucaktır 🙂🙂
@-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar
@china_shangai @vadikızı @kvp-medya
çok pardon 59:46 olucaktı