Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hayırlı sabahlar vaidiciler

günaydın arkadaşlar gününüz bereketli cumanız hayırlı olsun:)

Bws3AufCcAABgii.jpg:large

onlar söylesin ozaman geldiklerinde tilki andreide son durum nedir açıklayın bir zahmet🙂
@-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai
ben bu konuda suçsuzum tilki nin dönebileceği söylentileri vardı hala daha da var yeni bir gelişme yok bu konuda, saruhan mış okan mış falan bunlar da Maskeli Fedai ile recep in iddiaları onlar açıklasın :X

arkadaşlar amonun yüce majeste olduğu bu bölümde gösteriliyordu garcia final bölümünde dahil olmadı vadiye 96.bölüdme dahil olup son 2 bölümde rol aldı bu 96.bölümde amona yüce efendi diye hitap ediliyor videonun 59:46 kısmında yüce efendim diye sesleniyor amona adamı
59:40 itibaren bakabilirsiniz 59:46 kısmında böyle sesleniyor garcia vadiye yüce masejte olarak katılmıştı yeni sezondada böyle olucaktır 🙂🙂

@-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar
@china_shangai @vadikızı @kvp-medya

çok pardon 59:46 olucaktı

Son düzenleme:
arkadaşlar amonun yüce majeste olduğu bu bölümde gösteriliyordu garcia final bölümünde dahil olmadı vadiye 96.bölüdme dahil olup son 2 bölümde rol aldı bu 96.bölümde amona yüce efendi diye hitap ediliyor videonun 59:46 kısmında yüce efendim diye sesleniyor amona adamı
59:40 itibaren bakabilirsiniz 59:46 kısmında böyle sesleniyor garcia vadiye yüce masejte olarak katılmıştı yeni sezondada böyle olucaktır 🙂🙂

@-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar
@china_shangai @vadikızı @kvp-medya

çok pardon 59:46 olucaktı
ablacım bu sefer dünya baronu olarak devam edicek bence bu bölümde amonun da bir üstü olduğunu görücez eğer yok amon sol halkaysa ozaman vadi bu sezon garanti biter devam etmek istiyorlarsa amonunda bir üstü olduğu anlatılıcaktır.