Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Dun aksam kadikoy kartal.metrosunda moruklar baskani hocayi gordum .tam onumdeydi o oturhyordu ben ayakta😉))) bana yer vermedi o derece yani
)))))))

hoca kapalıçarşıda çalışıyormuş galiba bi arkadaşım foto çekip facede hava atmıştı geçenlerde

bugün günlerden [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Bu gün vadi günü ve konu boş
anlaşılan herkes kendini bölüme hazırlıyor

Abi çok haklısın eskisi gibi heyecanlandırmiyor artık beni
her hafta bir umut bekliyorum ama sonuç hüsranla bitiyor bu hafta da öyle olacak gibi görünüyor.
inşaallah biz yanılırız @-KADİR- haklı çıkar
)))) sonuçta tek adam gibi seyrettiğim dizi vadi diğerleri teferruat benim için

inşaallah biz yanılırız @-KADİR- haklı çıkar
)))) sonuçta tek adam gibi seyrettiğim dizi vadi diğerleri teferruat benim için
Kadir agamın bölümleri beğenmesi beni mutlu ediyor inşallah dediği gibi olur. Ben genel olarak artık bölüm iyi olsun derdine düştüm
senaryo beni artık ilgilendirmiyor.

Kadir agam bölümleri beğenmesi beni mutlu ediyor inşallah dediği gibi olur. Ben genel olarak artık bölüm iyi olsun derdine düştüm
senaryo beni ilgilendirmiyor.
zaten ortada senaryo filan yok kalmadı ne yazık ki
)))) bende bu sezon en azından reytingler açısından idare etsinde diğer sezon allah kerim toparlanır inşaallah diye temenni ediyorum
sonuçta ne kadar kötü olursa olsun asla vadinin bitmesini istemem gönlümde el vermez

Ve.. efsanenin ikinci bölümü..

Kurtlar Vadisi

2.Bölüm

Sunu Kafana Iyice Sok.. Herkez Gibi Yasayip Herkez Gibi Ölmek Bizlere Göre Degil.. Ne hayatimiz baska hayatlara benzer ne ölümümüz baska ölümlere!

hacı bu bölümler muhteşem ya
)) sen bugün 21.00'de vadinin 2. bölümünü mü ? izleyecen

Vadiyi vadi yapan eşsiz senaryosuydu.Çakır ölünce herkes bitti dedi müthiş şekilde devam etti.Aslan amca öldü Vadi bitti dediler yine devam etti.Memati öldü Vadi bitti dediler yine devam etti.Abdülheyin ölümünden sonra iyi bir senaryo gelmeyince izleyicide azalmalar oldu.Ömer baba nazife anne bunların ölmesiyle seyirciler daha da kopacak.Eski senaristler olsa toparlardı ama bu senaristler bizi eskiye muhtaç etmwkten başka bir işe yaramadı