- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
şimdi biride çıkar senin geçmişteki tıfıllıklarını ifşa ederseAbi geçmişi hatırlıyoruz
şimdi biride çıkar senin geçmişteki tıfıllıklarını ifşa ederseAbi geçmişi hatırlıyoruz
dönücektir kesin tabi
abi hep aynı şeylere döneceği falan yok demek istedim
bencede dönmez .kendileri gezi parkı mağrurlarındanabi hep aynı şeylere döneceği falan yok demek istedim
geçmiş bitti artık medet ummamak lazımbencede dönmez .kendileri gezi parkı mağrurlarından))))
eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardıgeçmiş bitti artık medet ummamak lazım
doğu beyi falanda unutalım abi artıkeskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardıbu kelamı doğu bey için saklı tutuyorum
peki onu unut bunu unut ne yapalımdoğu beyi falanda unutalım abi artık
oya doğan mıdır nedir onun yazısıHOŞÇAKAL NAZİFE ANNE
Az önce bir haber okudum. Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ın annesi Nazife Anne yarın diziye veda edecekmiş. Düşünsenize 15 Ocak 2003’ten beri Serpil Tamur bu dizide oynuyor. Yani tam 12 sene olmuş. Yarın yayınlanacak bölümle diziden ayrılacak ve bir devir kapanacak. Nazife Anne sağduyusu, yumuşak sesi ve güzel kalbiyle bir nesil büyüttü. Milyonlarca kişinin annesi oldu. Şimdi bambaşka hikâyelerle yeni nesiller büyütecek. Hoşçakal Nazife Anne, hoşgeldin Serpil Tamur.
tanır abi tanır o kadar değiloya doğan mıdır nedir onun yazısı) görende vadiyi seyrediyor nazife anneyi tanıyor zannedecek
yalnız dün bugün bütün haber portallarında bu haber vartanır abi tanır o kadar değil
vadiyle ilgili her türlü olumsuz haberi bu medya hayatta kaçırmazyalnız dün bugün bütün haber portallarında bu haber var))) zaten geçen haftadan belliydimoklarında boncuk bulduk edalarıyla herkes habere atlamış
adamlara kızmaya hacet yok vadiyle ilgili olumlu bir gelişme mi var ki adamlar haber yapmadılar kadirvadiyle ilgili her türlü olumsuz haberi bu medya hayatta kaçırmaz
Abi benim tıfıllığım yoktur 😳şimdi biride çıkar senin geçmişteki tıfıllıklarını ifşa ederse)))) men dakka dukka
pembeler çok yakışmışAbi benim tıfıllığım yoktur 😳
Herkes ilk zamanlarda tıfıldirpembeler çok yakışmış)))
ben senin gibisini görmedeimHerkes ilk zamanlarda tıfıldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?