Polat Şaşmaz
Favori Üye
@-KADİR- o zamanlar @Maskeli Fedai tifilin biriydi icimize almazdik😉))) sramiza katilmak icin var gucuyle caba sarf ederdi😉))) kendi kendine takilirdi😉)) @takas azarlardi hemen kusup forumdsn gidiyorumm ayagi yspardi)) cocuk gibi kuserdi .ey gigi gunler bee
)))
Ogünleri hatırlamaz mıyım.Bende bu forumu üye olmadan önce de çok sıkı takip ediyordum. @takas ı tanımamın sebebi onun vadi yorumlarını çok okuyordum.Efsane falan diyordu benide mest ediyordu diyordum ki ne kadar Vadiyi savunuyor falan.Sonra biden en favori dizi oylaması oldu.Orda sırf Vadiye oy atmak için üye oldum @takas hatırlarsın görünmeyen üyeler oy kullanıyorduharbiden abihatta bu daha çok yeniyken yani toplasan forumda 50 mesajı yok vadicilerden biri sanırım @34rcp44 agamdı vadicilerle ilgili bi video yapmıştı maskeli fedai nin ismini yazmamış ama hiçkimse tanımıyor bunu diyorum ya 50 mesajı bile yok
bu da küstü ismim yok diye bana sohbetten forumu bırakıyorum hakkını helal et falan yazdı o zaman bi beni tanıyor
malum foruma gelen vadicilerle hemen konuşup samimi olurumo zaman ki nicki "kvp" ydi
buna yalvar yakar unutmuştur falan filan 2 saat dil döktüm vazgeçti
yani çocuk gibi küsmesi o zamandan beri devam ediyor ama şimdi eskisi gibi değil artık ağır abi oldu gülücüksüz cümleler falan![]()
niye sırıtıyorsun ki melunOgünleri hatırlamaz mıyım.Bende bu forumu üye olmadan önce de çok sıkı takip ediyordum. @takas ı tanımamın sebebi onun vadi yorumlarını çok okuyordum.Efsane falan diyordu benide mest ediyordu diyordum ki ne kadar Vadiyi savunuyor falan.Sonra biden en favori dizi oylaması oldu.Orda sırf Vadiye oy atmak için üye oldum @takas hatırlarsın görünmeyen üyeler oy kullanıyordusonra mematinin öldüğü sezon finalindede geldim herkes üzülmüştü falan bir daha da gelmedim.Aradan zaman geçti eylülde girdim bir iki mesaj yazdım yine gittim.Kasımda @takas la my nin hatalarıyla dalga geçiyorduk orda tam anlamıyla foruma giriş yaptım
Aga o Recep in videosun asıl uutulur daha dün gibi aklımda.Tabi zaman geçtikçe aranıza katılmaya başladım falan.Abiyle de ilk muhabbetim buydu
Abi takas aga forumdan ayrıldı
biliyorum kardeş özelden ona uzun bir mesaj yolladım sen bu işi organize edebilir misin bütün vadiciler özelden mesaj atsın elimizden gelenı yapalım
Bu gidişle bende forumu bırakacam
sakın yapmayın biraz bekleyelım olmazsa hepımız çıkarız
![]()
Abi bana demişsin ya organize et tüm vadicileri ona güldümniye sırıtıyorsun ki melun)))))
hakikaten bendeki acurluğa bakar mısın 😱😱😱 senin gibi organizasyon kabızı adama organize et diyorumAbi bana demişsin ya organize et tüm vadicileri ona güldüm![]()
Harbiden abi bende şaşırdım görünce 😱hakikaten bendeki acurluğa bakar mısın 😱😱😱 senin gibi organizasyon kabızı adama organize et diyorum)))) cahilliğime ver
![]()
la olm sen hafiye misinHarbiden abi bende şaşırdım görünce 😱
@takas agam bu konuyu hatırladın mı
https://fav10.net/forum/threads/forumu-bırakıyorum.185967/
Abi geçmişi hatırlıyoruzla olm sen hafiye misin)))) milettin geçmişteki yazılarını günümüze taşıyorsun
geçmiş geçmişte kaldı artık önümüze bakalım
![]()