- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Hayirdir kadir pana filmdeki arkadaslarin tuyo mu verdilerraskoln de bir sıkıntı yokmuş yakında vadide tekrardan görecez
Hayirdir kadir pana filmdeki arkadaslarin tuyo mu verdilerraskoln de bir sıkıntı yokmuş yakında vadide tekrardan görecez
evt abiHayirdir kadir pana filmdeki arkadaslarin tuyo mu verdiler))))))))))
özgü yü görmezden gelirsek on numara bir iş olmuş, paylaşım için teşekkürler aga
Tapatalk 2
özgü yü görmezden gelirsek on numara bir iş olmuş, paylaşım için teşekkürler aga
@Master.1000 aga kaç puan aldı bu azeri kardeşlerimiz![]()
aga naparsın işte geçmişini unutuyor birde rahatsız oluyo hanfendi la senin hayatında vadi bir dönüm noktasıdırÇok ayıp ettiler.. özelikle de Özgü Namal gözünü kapatarak gösteriden rahatsız olmuş gibi tavır sergilemesi .. aldıkları yüzde ise 65..
Tapatalk 2
evet aga güzel bir iş çıkarmışlaraga vadiyle ilgili bişey mi ona göre izlicem @-KADİR-
aga bunların hepsi mi böyle ya ben çiğdem batur u bu yüzden seviyorum kadın vadinin değerini biliyorizledim müthiş olmuş yine vadi şov yapmışlar
özgü namal vefasızlık ve saygısızlık yapmış sizi siz yapan kurtlar vadisine vefasızlık etmeyin ey oyuncular ayıptır günahtır
özellikle eser yenenler e helal olsun zaten severdim daha çok seviyorum artık
aga şöhrete kavuşunca unutuyolar geldikleri yeri malesef hepsi böyle evetaga bunların hepsi mi böyle ya ben çiğdem batur u bu yüzden seviyorum kadın vadinin değerini biliyor
eee aga bu dizinin yapımcıları senaristleri bile kurtlar vadisi ni ağzına almaktan kaçınıyorlar bu kadar menfaat dünyası işteaga şöhrete kavuşunca unutuyolar geldikleri yeri malesef hepsi böyle evet
gürkan uygun ve diğer efsanelerimizde böyle olacak görürsün
böyle bi role uygun görüldüğü bu şans kendisine verildiği için gurur duymalı saygısını her seferinde dile getirmeliyken sanki oynamaktan utanıyormuş gibi tavırlar alması tam bi çakallık rezillik yazıklar olsun
vadi olmasa hepiniz bi hiçtiniz hepiniz
aga vadiye vefasızlık yapan herkesin Allah cezasını versin diyorum ne diyim kieee aga bu dizinin yapımcıları senaristleri bile kurtlar vadisi ni ağzına almaktan kaçınıyorlar bu kadar menfaat dünyası işte
aga profil foton iyi olmamış söyleyeyimÖzgü Namal dan beklemezdim bu hareketleri
Ertuğrul işte nesi varaga profil foton iyi olmamış söyleyeyim![]()
aga birşey demedim tamamErtuğrul işte nesi var![]()
Aga yok mu tüyo falan nede olsa tüm dediklerin çıktıaga birşey demedim tamam![]()
yok aga olsa söylerim zaten; yukarıda yazdığım gerçekler var vadi nin işi cidden zorAga yok mu tüyo falan nede olsa tüm dediklerin çıktı![]()