Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar reyting anlamında acayip zor bir yarışa girecez öyle ki;

Kardeş Payı 29 Ocak Perşembe
Asla Vazgeçmem 5 Şubat Perşembe
Bedel 29 Ocak Perşembe
Serçe Sarayı perşembe

işler daha da zorlaşacak işimiz zor 🙂

@takas @Maskeli Fedai @Master.1000 @china_shangai @Polat Şaşmaz @34rcp44 @papuleoo
valla aga yapacak bişey yok geçen geçsin biz kendimizi yırttık yırttık be yırttık kendimizi parçaladık geçen geçsin yeter artık umrumuzda değil

valla aga yapacak bişey yok geçen geçsin biz kendimizi yırttık yırttık be yırttık kendimizi parçaladık geçen geçsin yeter artık umrumuzda değil
aga bu dizilerin çoğu kadın işi hepsi de idiialı diziler bu tür yapımlar bu sene çok reyting alıyorlar

bakalım neler olacak bu reyting savaşında

@takas @Maskeli Fedai hadi şimdi vadiyi beğenmiyonuz sezon başında neler neler olmuştu herkes olumlu eleştirilerde bulundu ne oldu yükseldi mi reytingler
onun için diyorum ya aga bu sezon müthiş bölümlerde oldu ama ne olursa olsun vadi yükselemedi ergen kadın dizileri yükseldi saçma sapan diziler reyting aldı o yüzden sorun sadece bizde değil sistemde de ama biz üzerimize düşeni mutlaka yapmalıyız

Aga sistem de hatalı Vadi de hatalı sorun ikisinde de
aga bu sistemden bir cacık olmaz ben sana söyliyim çıkan oranlara hiç inanmıyorum ya şu vadinin oranı kaç aydır 9 da takıldı ne sekize iniyo ne 10 a çıkıyor kafalarına göre veriyorlar ab gurubuda bir acayip bir hafta yedi çıkyor sonra 5 e düşüyor hadi ordan be

aga bu sistemden bir cacık olmaz ben sana söyliyim çıkan oranlara hiç inanmıyorum ya şu vadinin oranı kaç aydır 9 da takıldı ne sekize iniyo ne 10 a çıkıyor kafalarına göre veriyorlar ab gurubuda bir acayip bir hafta yedi çıkyor sonra 5 e düşüyor hadi ordan be
harbiden aga nolursa olsun çıkmıyor ab grubu saçmalık zaten bi hafta 7 bi hafta 5 saçma sapan bişeyler
bizim totalde mutlaka yükselmemiz lazım

harbiden aga nolursa olsun çıkmıyor ab grubu saçmalık zaten bi hafta 7 bi hafta 5 saçma sapan bişeyler
bizim totalde mutlaka yükselmemiz lazım
aga işte polat ın anası öldü ne olacak bakalım total de kafadan hiçbirşey olmasa bir iki reyting yükselmesi lazım , vasat dizilerde bile biri ölünce yaralanınca reytingleri yükseliyor 12 yıllık bir karekterin ölümü mü insanları etkilemeyecek kimse beni buna ikna edemez

agalar reyting anlamında acayip zor bir yarışa girecez öyle ki;

Kardeş Payı 29 Ocak Perşembe
Asla Vazgeçmem 5 Şubat Perşembe
Bedel 29 Ocak Perşembe
Serçe Sarayı perşembe

işler daha da zorlaşacak işimiz zor 🙂

@takas @Maskeli Fedai @Master.1000 @china_shangai @Polat Şaşmaz @34rcp44 @papuleoo
aga diyorum ya bu senaristlerle böyle bölümler yazarlarsa daha da düşeriz kış ayında bir 10 nu göremedik şimdide çok zor olucak her yapım bizden yarım reyting adam çalsa biz 5 6 lara düşeriz.

aga diyorum ya bu senaristlerle böyle bölümler yazarlarsa daha da düşeriz kış ayında bir 10 nu göremedik şimdide çok zor olucak her yapım bizden yarım reyting adam çalsa biz 5 6 lara düşeriz.
aga ben anlam veremiyorum bu bölümlerde ne var ya on numara bölümler işte hayır ne bekliyorsunuz ben çözemedim yani :D

agalar benim bilgisayar kafayı yedi iyice yavaşladı çıkıcam yoksa bilgisayarı parçalyacam :Aherkese hayırlı geceler