Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vala tilkiden gelebilecek her turlu olume eyvallah))))),ki olsun cok isterim vadinin kendine gelebilmesi cok buyuk katliama ihtiyac var
))) vadinin kiyima cimri olmamssi lazim
Agalar bir tüyoda gördüm.Tilki cenaze törenini basıp katliam yapacak.Ne kadar doğrudur bilemempolat ın yanına sağlam elemanlar gelmesi gerekiyordu bunu yapmadılar vbence de büyük yanlış yaptılar bütün yük necati şaşmaz ın omzunda yan rollerde ciddi bir zayıflık oluştu bu da olumsuz etkiliyor
Gordugun o tuyo bizim dun gece yaptigimiz muhabbetten esinlenerek aldigin tuyo olmasin😉))))Agalar bir tüyoda gördüm.Tilki cenaze törenini basıp katliam yapacak.Ne kadar doğrudur bilemem![]()
O dedigin forum bitmis hala oralarda mi takiliyorsun?
Ablacim erhan olse ne olur olmese ne olur.zaten senaryo acisinda olmusaa erhan ölmez kimse merak etmesin hatta o yer cücesi akif bile ölür ama erhan ölmez
erhanın yeri necati beyden bile daha sağlam bu yapımda kendisi ayrılmak istemediği sürece finali polatla birlikte görücek tek kişi bence hepimizde bundan memnun olururuz zaten![]()
aaa erhan ölücekte polatın etrafı akif cahit gibi duygusuz kişileremi kalıcakAblacim erhan olse ne olur olmese ne olur.zaten senaryo acisinda olmus))))
Ondan hic suphe yok ben olsun demiyorum senaryo acisindan erhanin varligi ile yoklugu hic hissedilmiyor😉 olsa ne olur olmasa ne olur😉 butun deve disleri gitti erhanda gitse benim icin onemi yokaaa erhan ölücekte polatın etrafı akif cahit gibi duygusuz kişileremi kalıcak
sen bkma abiciğim erhanın aktif olmadığına vadiciler polattan onra en çok erhanı severler ben buna eminim erhanın orada görünemsi bile pozitif enerji veriyor bizlere ve eski vadiden şuan tek kalan kişide erhan şimdi dahada kıymetli oldu benim için o çocuğu görmek bile pozitif enerji veriyor bana vadide 🙂🙂🙂