burası ömer baba nın mezar yeri nazife anneyide yanına gömecekler herhaldeSukur kavusturana))))
burası ömer baba nın mezar yeri nazife anneyide yanına gömecekler herhaldeSukur kavusturana))))
O mezarlik sahnesinde bir taranma olayi olsa ne guzel olurburası ömer baba nın mezar yeri nazife anneyide yanına gömecekler herhalde
oladabilir artık tilki den bir hamle gelecek ya mezarlıkta bir saldırı olacak ya tilki kgt elemanlarına saldıracak ya da tilki erhan ı öldürecek diye düşünüyorumO mezarlik sahnesinde bir taranma olayi olsa ne guzel olur)))
Vala tilkiden gelebilecek her turlu olume eyvallaholadabilir artık tilki den bir hamle gelecek ya mezarlıkta bir saldırı olacak ya tilki kgt elemanlarına saldıracak ya da tilki erhan ı öldürecek diye düşünüyorum
Eğer Ersoyun saldirdigi gibi saldirir arti olarak Vadide gereksiz oyuncular ayrilirsa ozellikle Akif ve o Kgt timi ayrilirsa tamamdir isoladabilir artık tilki den bir hamle gelecek ya mezarlıkta bir saldırı olacak ya tilki kgt elemanlarına saldıracak ya da tilki erhan ı öldürecek diye düşünüyorum
artık kıyım yapılacak adam da kalmadı tilki polat ın sevdikleri diyor ancak kgt ekibi aklıma geliyor benimVala tilkiden gelebilecek her turlu olume eyvallah))))),ki olsun cok isterim vadinin kendine gelebilmesi cok buyuk katliama ihtiyac var
))) vadinin kiyima cimri olmamssi lazim
Niye erhan cahit pusat akif timur leyla safiye elif hepsi cenazede yer alacaklar buyuk ihtimalartık kıyım yapılacak adam da kalmadı tilki polat ın sevdikleri diyor ancak kgt ekibi aklıma geliyor benim
aman abi elif e birşey olmasın artık bir insan evladı bu kadar acıya nasıl dayansın polat ın kızınada birşey olursa artık adam a inme iner veya kaplten gider diye düşünüyorumNiye erhan cahit pusat akif timur leyla safiye elif hepsi cenazede yer alacaklar buyuk ihtimal)))tilki icin sdam mi yok kstledilecek
)) zaten gecen bolum mesaj geldi yakinlsrinin canini yakacam dedi firsat cenaze tsmda yeri
)) aslinda vadi icin bir firsst scayip bir aksiyon olur
)))
Ulan ne adamsin ne cahite ne akife nede elife kiyamiyorsunaman abi elif e birşey olmasın artık bir insan evladı bu kadar acıya nasıl dayansın polat ın kızınada birşey olursa artık adam a inme iner veya kaplten gider diye düşünüyorum
taha , alptekin, aynura veya diğer kgt elemanları ölebilir tilki bunları götürse daha iyi olur
akif keşke ölse ama ölmez boşa niye yazayım cahit ve elif de haklsın ikisinin de ölmesini istemem şu an da cahit polat tan sonra beni en çok saran ikinci karekter 🙂Ulan ne adamsin ne cahite ne akife nede elife kiyamiyorsun)))))kusura bakma kimse aynuraya tslhaya alptekeni heyecanlanmaz.vadiyi bulundugu durumdan cikarmsk istiyorlarsa daha buyuk baslarin gitmesi lazim.ama baya bsya akif cahit hayranligin fa ortsya cikti
Iste cahit konusunda asla ve asla sen ayni paydada deilim asla vadide bssrol oynayacak kapasitede deil .memati abdulheylerin oldugu bolumlerdeki gibi besinci rolde ancak oynarakif keşke ölse ama ölmez boşa niye yazayım cahit ve elif de haklsın ikisinin de ölmesini istemem şu an da cahit polat tan sonra beni en çok saran ikinci karekter 🙂
polat ın yanına sağlam elemanlar gelmesi gerekiyordu bunu yapmadılar vbence de büyük yanlış yaptılar bütün yük necati şaşmaz ın omzunda yan rollerde ciddi bir zayıflık oluştu bu da olumsuz etkiliyorIste cahit konusunda asla ve asla sen ayni paydada deilim asla vadide bssrol oynayacak kapasitede deil .memati abdulheylerin oldugu bolumlerdeki gibi besinci rolde ancak oynar))) vadinin en buyuk sikintisi senaryo ve oyuncu kalitesizligidir
cok ayip okuz gibi para aliyorlar cakma karakterlerle idare ediyorlar iddia ediyorum vadi diziler arasinda toplamda en az ucret oduyen firmadir .kitipiyoz cimri bir firma
ne oldu ya kim tınlamıyormış seniBeni niye tinlamiyonuz![]()
Usttekileri oku bakne oldu ya kim tınlamıyormış seni
okudum ben senin yorumuna katıldım ama akif çıkmasın derim benUsttekileri oku bak![]()
Usttekileri oku bak![]()
aga şahsına değil kim akif ölsün falan ölmeli falan derse ben cevap vermem yani olmayacak şeyi konuşmaya gerek yokBeni niye tinlamiyonuz![]()