Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@34rcp44 aga timurla polatın fotosu geçen seneden galiba yeniyse sakallar gitmiş
@china_shangai abi yine döktürmüşsün ya müthiş müthiş
@Master.1000 aga yeni bölüm saatinde başka bişey olmaz aman :D

Tv tarihinde yazılmış ve çekilmiş tek gerçek efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'dir.. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in kaleme aldığı ve çekmini usta yönetmen Osman Sınav'ın gerçekleştirdiği harika bir proje.. yıllar sonra bu bölümleri tekrardan izlemek muhteşem oldu.. bir gün 'Pusu' konsepti biter ve vadiyi tekrardan izlemeye başlarım diye bekliyordum zaten.. Pusu 9 sezon sürünce eskiyi iyice unutmuşuz.. 1. Bölümü ilk kez izlermişim gibi bir heycan ve keyifle izledim.. senaryonun muhteşemliği anlatılamaz.. Raci Şaşmaz hem senarist olarak hemde oyunculuğu ile vadiye damgasını vurmuştur.. Şaşmaz kardeşlerin ikiside ayrı birer efsane.. böyle bir efsanenin şuan birer iki düşman gibi olmaları ise ne kadar üzücü. Yazılan senaryoyu anca bu kadar güzel kameraya aktarılır.. Osman Sınav'a söylenecek söz yok.. adam muhteşem çekmiş gerçekten. Gökhan Kırdar zaten daha ilk sahnede 'Pusu' müziği ile patlamayı yapıyor.. oyuncusundan figüranına kadar yazılan o eşsiz ve kaliteli diyaloglar ve bunu tüm doğallıkları ile canlandırmaları herşeyi gerçekmiş gibi kılıyor.. 2. Bölümü merakla bekliyorum.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Tv tarihinde yazılmış ve çekilmiş tek gerçek efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'dir.. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in kaleme aldığı ve çekmini usta yönetmen Osman Sınav'ın gerçekleştirdiği harika bir proje.. yıllar sonra bu bölümleri tekrardan izlemek muhteşem olacak.. bir gün 'Pusu' konsepti biter ve vadiyi tekrardan izlemeye başlarım diye bekliyordum zaten.. Pusu 9 sezon sürünce eskiyi iyice unutmuşuz.. 1. Bölümü ilk kez izlermişim gibi bir heycan ve keyifle izledim.. senaryonun muhteşemliği anlatılamaz.. Raci Şaşmaz hem senarist olarak hemde oyunculuğu ile vadiye damgasını vurmuştur.. Şaşmaz kardeşlerin ikiside ayrı birer efsane.. böyle bir efsanenin şuan birer iki düşman gibi olmaları ise ne kadar üzücü. Yazılan senaryoyu anca bu kadar güzel kameraya aktarılır.. Osman Sınav'a söylenecek söz yok.. adam muhteşem çekmiş gerçekten. Gökhan Kırdar zaten daha ilk sahnede 'Pusu' müziği ile patlamayı yapıyor.. oyuncusundan figüranına kadar yazılan o eşsiz ve kaliteli diyaloglar ve bunu tüm doğallıkları ile canlandırmaları herşeyi gerçekmiş gibi kılıyor.. 2. Bölümü merakla bekliyorum.

Tapatalk 2
kurtlar vadisinin o bölümlerini anlatmaya kelimeler yetmez gerçekten eşi benzeri olmayan her anlamıyla her parçasıyla mükemmel eşsiz bir dizidir ben izlemeye kıyamıyorum yemin ediyorum bak kıyamıyorum bu yüzden kaç kez başlayacaktım vazgeçtim ama canım çekti kesinlikle başlayacam bu aralar özledim eski vadiyi

total

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:45:0523:14:489.0920.67
2KOCAMIN AILESIFOX TV20:59:0223:50:346.8916.34
3GALATASARAY-DIYARBAKIR BSB.ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS.ATV20:21:4822:36:526.4914.68
4FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX TV18:59:4220:00:155.8515.35
5BENI AFFETSTAR TV17:12:3018:27:505.6918.17

AB GRUBU

1KOCAMIN AILESIFOX TV20:59:0223:50:346.5316.11
2GALATASARAY-DIYARBAKIR BSB.ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS.ATV20:21:4822:36:525.9114.85
3ARAMIZDA KALSINSTAR TV21:00:1023:27:495.7314.05
4KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:45:0523:14:485.2812.88

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}

ABC1

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:45:0523:14:488.0217.92
2KOCAMIN AILESIFOX TV20:59:0223:50:346.7315.28
3GALATASARAY-DIYARBAKIR BSB.ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS.ATV20:21:4822:36:526.0013.75
4ARAMIZDA KALSINSTAR TV21:00:1023:27:495.7112.82

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}

Totalde iyi sonuçlar almışız :) bence haftaya daha da yukseliriz, ab yı yorumlamaya bile değmez.

şansımıza dün gs maçı vardı gs maçları her zaman çok izlenir bak fb bjk maçlarıda vardı 5 rtg bile alamadılar ama gs kimle oynarsa oynasın yani şu uyduruk türkiye kupası maçı bile bjk nin avrupa kupası maçlarından çok izleniyor o yüzden de bizi ister istemez vurdu

maç var biz bölümü uzatacağımız yerde erken bitiriyoruz yine saat 11 oldu mu bitti baksana rakipler 12 de bitmiş arada koskocaman 1 saat var!

9 rtg şu zaman için berbat bi oran bişeyler yapılması lazım

senaryo i-ler-le-mi-yor

senaryo ilerlemeyince olmuyor işte aksiyonda koysan ümit vaad etmiyor dünkü bölüm güzeldi ama hiç ümit vaad etmedi diğer bölüm için senaryoyu ufak tefek şeylerle dolduruyolar kaç bölümdür vadide ilk kez böyle bişey görüyorum resmen elifle melifle idare etmeye çalışıyolar araya klasik cahit-fehmi görüşmesi kgt de 3-5 konuşma settar motorcu çetesi tak bitti
bakıyorum senaryo anlamında ne oldu diye bişey olmamış bi konsey dediler 50 bölümdür kurulamadı
valla bu vadiyi anca bizimkiler toparlar malesef bu bi gerçek bahadır cüneyt ve diğerleri vadi sizin vadiniz niye böyle yaptınız be niye

Son düzenleme:
@takas yüreğine sağlık son paragrafa mührümü basarım:)))))) ne olacak bu vadinin hali gerçekten hiç ümit var deil maalesef :D kışın bu reytingler idare edebilir ama yaza doğru dahada düşecek o zaman takke düştü kel göründü moduna bürünecez:))) Allah sonumuzu hayır etsin diyelim

haftaya son ocak ayı bölümü olacak ve ocakta bitti biz daha 10 rtg alamadık geçen sezon 15 alında laf söylüyoduk 1 sezonda işler tersine döndü

Hayirli aksamlar gencler :)))dun gece ve bugun ogleden sonra herkes bitap dusmus😉 bu arada @-KADİR- hala ugramadi mi buralara:))))isi var hrrhalde

Nazife Anne,Ömer Baba'nın yanına gömülecek !
-244.Bölüm Bol Aksiyon,Hüzün ve Heyecan Dolu Sahnelerle Geliyor.!