Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

arkadaşlar yorumları okudumda gerçekten gereksiz ve yersiz burda herkes istediği yorumu yapar ve yapacaktırda buna hiç kimsenin karışmaya hakkı yok hatta adminlerin bile tabi çizgiyi aşmayacak kadar ha katılırız katılmayız orası ayrı konu ama en ufak bişeyde böyle küsersek olmaz onuda geçtim burda herzaman söylüyorum burada fazla takılmayalım vallahi Allah bize bunun hesabını soracak şimdi size soruyorum yaklaşık 1 saatten belli burda tartışıyosunuz bende 15 dkkadan belli yorumları okuyorum peki bu zaman içinde Allah için ne yaptık hiç birşey onun için tekrar söylüyorum kıytırık vadi için birbirinizi kırmayın bizi ne polat nede başka birisi kurtarıcak sadece yaptığımız ameller kurtarıcak hadi şimdi bırakın küslüğüde normalce düşüncelerinizi paylaşın boşverin ahmeti mehmeti onlar bizi takıyomu sanki ceplerine girene bakıyolar bizde birbirimize giriyoruz gerek yok...
aga haklısın ama vadiye laf söylemeyelim :D tek zevkimiz şimdi böyle de aşağılamak olmaz
ama dediklerinde tabi ki haklısın İnşallah ibadetlerimizi yapıpta sonrasında muhabbetimizi de yaparız ama bunu ne kadar yapıyoruz muamma malesef

arkadaşlar yorumları okudumda gerçekten gereksiz ve yersiz burda herkes istediği yorumu yapar ve yapacaktırda buna hiç kimsenin karışmaya hakkı yok hatta adminlerin bile tabi çizgiyi aşmayacak kadar ha katılırız katılmayız orası ayrı konu ama en ufak bişeyde böyle küsersek olmaz onuda geçtim burda herzaman söylüyorum burada fazla takılmayalım vallahi Allah bize bunun hesabını soracak şimdi size soruyorum yaklaşık 1 saatten belli burda tartışıyosunuz bende 15 dkkadan belli yorumları okuyorum peki bu zaman içinde Allah için ne yaptık hiç birşey onun için tekrar söylüyorum kıytırık vadi için birbirinizi kırmayın bizi ne polat nede başka birisi kurtarıcak sadece yaptığımız ameller kurtarıcak hadi şimdi bırakın küslüğüde normalce düşüncelerinizi paylaşın boşverin ahmeti mehmeti onlar bizi takıyomu sanki ceplerine girene bakıyolar bizde birbirimize giriyoruz gerek yok...
Aynen aga çok doğru söylüyorsun :)

aga haklısın ama vadiye laf söylemeyelim :D tek zevkimiz şimdi böyle de aşağılamak olmaz
ama dediklerinde tabi ki haklısın İnşallah ibadetlerimizi yapıpta sonrasında muhabbetimizi de yaparız ama bunu ne kadar yapıyoruz muamma malesef
aga öncelikle hayırlı yolculuklar inşalalh kazasız belasız eve varırsın :)
onun dışında tabi laf söyletmeyelimde laf söyletmicez diyede birbirimizi kırmayalım böyle fikir ayrılıkları olmazsa bu konu bukadar uzarmıydı onuda geçtim kimse yazılanlardan zevk almazdı :D

kurtlar vadisi repliği ile cevap vereyim @takas kardeşime gerçi bugün daha geçmedi ama olsun günün anlam önemini anlatıyor
süleyman çakırın elif eylülle hapishanede duruşma için buluştuklarında ettiği kelam: Canım, soyadımız Çakır'sa da, adımız Süleymen . "Dün dündür, bugün bugün!"

Aynen aga gerçi ben yorumumu da yaraparim tiki de :D Tik haline gelmiş bende çocuk yastan beri geçmedi. Her saniyede Bismillah cekiyorum :D Allah herkese böyle bir tik nasip etsin :D

Agalar youtube de kurtlar vadisi pusu diye bir hesap var ama şu yeni hesap değil vadinin eski ve yeni sahneleru var süper oluyor :)
Bahsettiğim hesap bu

pusu konsepti ilk başladığındaki oyuncu kadrosuna bakar mısınız? şimdikiyle uçurumlar var ne yazık ki:)))))
sonrasında iskolar murolar ve daha niceleri.......

Eren Eylül (Kerem Fırtına), Deli Hikmet (Erdem Ergüney), Halo (Sönmez Atasoy), Memati (Gürkan Uygun), Polat Alemdar (Necati Şaşmaz), Ahu Toros (Nefise Karatay), Abdulhey (Kenan Çoban), Güllü Erhan (Erhan Ufak)

Davut Tataroğlu (Can Gürzap), Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu (Bozkurt Kuruç), Celal Karacadağ (Ecder Akışık), Turan Kaçgar (Selçuk Özer), Ali Selçuk Toros (Tamer Yiğit)

Yalçın Bulut (Hüseyin Avni Danyal), .............. (Sema Öztürk), Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu (Neco), Fuat Tamer Tataroğlu (Ragıp Savaş), İnci Yıldız (Sema Şimşek), Yalçın Yıldız (Zafer Algöz)

Zafer Sasonlu (Emre Karayel), ............ (Atsız Karaduman), İbrahim Velid (Payidar Tüfekçioğlu), Bedri Fincancı (Volkan Özgömeç), Hakkı Bafralı (Yılmaz Meydaneri)
bos.gif

pusu konsepti ilk başladığındaki oyuncu kadrosuna bakar mısınız? şimdikiyle uçurumlar var ne yazık ki:)))))
sonrasında iskolar murolar ve daha niceleri.......

Eren Eylül (Kerem Fırtına), Deli Hikmet (Erdem Ergüney), Halo (Sönmez Atasoy), Memati (Gürkan Uygun), Polat Alemdar (Necati Şaşmaz), Ahu Toros (Nefise Karatay), Abdulhey (Kenan Çoban), Güllü Erhan (Erhan Ufak)

Davut Tataroğlu (Can Gürzap), Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu (Bozkurt Kuruç), Celal Karacadağ (Ecder Akışık), Turan Kaçgar (Selçuk Özer), Ali Selçuk Toros (Tamer Yiğit)

Yalçın Bulut (Hüseyin Avni Danyal), .............. (Sema Öztürk), Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu (Neco), Fuat Tamer Tataroğlu (Ragıp Savaş), İnci Yıldız (Sema Şimşek), Yalçın Yıldız (Zafer Algöz)

Zafer Sasonlu (Emre Karayel), ............ (Atsız Karaduman), İbrahim Velid (Payidar Tüfekçioğlu), Bedri Fincancı (Volkan Özgömeç), Hakkı Bafralı (Yılmaz Meydaneri)
bos.gif
Julide Toros :)

yıldız usta sanatçı dediğin böyle olur :))))) şimdikiler gibi çakma yada yıldız aday adayı gibi deil.:D aslında pana filim şöyle bir geçmişine baksa ve onlardan ders alsa her şey yoluna girecek ama maalesef ne gözleri görüyor ne de kulakları duyuyor çok acı pana filim adına :(:(:(

LA OLMMM EĞER BÖLÜM GÜZEL OLURSA BİZ NİYE HAKKINI VERMEYELİM .BİZİM VADİYE KASTTIMIZ MI VAR:))) MESELA BENİM BU BÖLÜMDEN BEKLENTİLERİN ÇOK YÜKSEK :D
Benim bölümden beklentim düşük. Beklentimi düşük tutuyorum fragmanı da izlemedim en azından bir nebze heyecanlı olsun diye bence sizde yüksek tutmayın beklentilerinizi. :)

Benim bölümden beklentim düşük. Beklentimi düşük tutuyorum fragmanı da izlemedim en azından bir nebze heyecanlı olsun diye bence sizde yüksek tutmayın beklentilerinizi. :)
saol be bir kerede olsa pozitif düşünüp bölümden beklentim yüksek dedim :))) onunda içine ettin:D çok saolllll.........

Bana göre eski senaristlerin ayrılmasıyla Kurtlar Vadisi'nde sona gelinmiştir malesef.. bu dizi 12 yılda illa ki kötü bölümleri olmuştur fakat hiç biri vadinin geleceğini tehdit etmemiştir.. şuan, özelikle de son iki bölümle kalitesizlikte zirve yaptık. Senaryo yazamıyormusunuz, bari düzgün çekimlerle bu açığı kapatın.. ama yok.. diziyi bırakan sadece eski senaristler değilmiş, onlarla birlikte herkez bırakmış. Yapım ekibin arasında ne sorun yaşandıysa yaşandı.. bu onların sorunu.. bunu bizden başka kimse ön plana alarak vadinin sacmalamasına katlanmaz.. herkez sonuca bakar.. ve şuan gelinen nokta belli. Bu gibi bölümlerle sadece bugün değil son 12 yılda zarar görüyor.. sen gel yıllarca tüm yapımlara karşı dimdik ayakta kal şimdide kendi mezarını kaz..

Tapatalk 2

Son düzenleme: