aga haklısın ama vadiye laf söylemeyelimarkadaşlar yorumları okudumda gerçekten gereksiz ve yersiz burda herkes istediği yorumu yapar ve yapacaktırda buna hiç kimsenin karışmaya hakkı yok hatta adminlerin bile tabi çizgiyi aşmayacak kadar ha katılırız katılmayız orası ayrı konu ama en ufak bişeyde böyle küsersek olmaz onuda geçtim burda herzaman söylüyorum burada fazla takılmayalım vallahi Allah bize bunun hesabını soracak şimdi size soruyorum yaklaşık 1 saatten belli burda tartışıyosunuz bende 15 dkkadan belli yorumları okuyorum peki bu zaman içinde Allah için ne yaptık hiç birşey onun için tekrar söylüyorum kıytırık vadi için birbirinizi kırmayın bizi ne polat nede başka birisi kurtarıcak sadece yaptığımız ameller kurtarıcak hadi şimdi bırakın küslüğüde normalce düşüncelerinizi paylaşın boşverin ahmeti mehmeti onlar bizi takıyomu sanki ceplerine girene bakıyolar bizde birbirimize giriyoruz gerek yok...
ama dediklerinde tabi ki haklısın İnşallah ibadetlerimizi yapıpta sonrasında muhabbetimizi de yaparız ama bunu ne kadar yapıyoruz muamma malesef