Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yav arkadaşlar nedir bu tavrınız sıkıntınız birbirimize iyice düşman olduk.Chp bile bizden fazla kavga etmiyordur.Yapmayın arkadaşlar çocuk musunuz siz böyle alınganlık yapıyorsunuz.Hiç ama hiç hoş değil.@china_shangai abi orda adam bana diyor konuşma diye sen ordan bana dedi diyon takas sende konu bensiz daha güzel diyon.İkinizde kusura bakmayın ama çocukluk yapıyorsunuz.

@china_shangai @takas

Aga sağolsun bazıları yine başka dizileri ki onlar beni ilgilendirmez ama arka sokaklar olmasın. Konu vadi konusu varsa vadi ile ilgili görüşlereimizi birbirimizle paylaşalım bendefaydalanayım onlardan malum bilmiyorum.
aga sana saygımdan o diziyle ilgili bişey demicem ama konuda görmedim biri bişey mi demiş neyse olmaz zaten

Yav arkadaşlar nedir bu tavrınız sıkıntınız birbirimize iyice düşman olduk.Chp bile bizden fazla kavga etmiyordur.Yapmayın arkadaşlar çocuk musunuz siz böyle alınganlık yapıyorsunuz.Hiç ama hiç hoş değil.@china_shangai abi orda adam bana diyor konuşma diye sen ordan bana dedi diyon takas sende konu bensiz daha güzel diyon.İkinizde kusura bakmayın ama çocukluk yapıyorsunuz.

@china_shangai @takas
aga kadir dışında kimseyle anlaşamıyorum bi tek o anlıyor beni

şöyle bişeyi farkettim ben forumda olmayınca bu konuda daha güzel ve muhabbet daha güzel zevkli oluyor
mesela cumartesi pazar ne güzel muhabbet etmiştiniz 8 sayfayı telefondan okumuştum ama artık konuya bir engel olarak kendimi görüyorum @-KADİR- kardeşim dışında herkesle tartışma içerisindeyim beni bi tek o anlıyor o yüzden artık bu konuda işim ve yerim yok
aga abi bir alınganlık yaptı ama şimdi sen aynısını yapıyorsın böyle birşey tabiki yok biz artık bir mozaik olduk kim ben yokum diyorsa o bütün yapıyı bozar bu kadar net söylüyorum

aga sana saygımdan o diziyle ilgili bişey demicem ama konuda görmedim biri bişey mi demiş neyse olmaz zaten

aga kadir dışında kimseyle anlaşamıyorum bi tek o anlıyor beni
Aga yapma şöyle hareketler yav :( hatırlasana bir ara seni banlamışalrdı hepimiz aynı avatarı kullanıyorduk falan o günleri hatırlasana kimsenin seni istememe gibi bir durumu yok

Aga yapma şöyle hareketler yav :( hatırlasana bir ara seni banlamışalrdı hepimiz aynı avatarı kullanıyorduk falan o günleri hatırlasana kimsenin seni istememe gibi bir durumu yok
işte aga o günler geride kaldı o zamanlar böyle değildi farkındayım bunun konuda bi huzursuzluk yarattığımın farkındayım ama ne yazıyorsam vadi sevgimsen yazıyorum bunu da bilin

Yok artik beni neden saymiyon ? Yoksa Kadir diyerek bir taşta iki kuş mu vuruyosun ?:D
aga seni saymaya gerek yok sen zaten resmen kardeşim gibisin ilk günden beri

Abiye masaya vur diyeceğim ama boş ver demek ki @china_shangai abimiz olayları yine dışardan analiz yapıp olayı sessiz hallediyor :) ne zaman sessiz olsa olay 10 dakikaya kadar çözülüyor :) abinin stratejisi çok iyi demek hedef kitleyi sökmüş :)

@papuleoo aga sürgünüm söylemiş valla o da bu konuda pek yok rahat olabilirsin yani hee bizde söyleriz ama sana olan saygımızdan da tutarız dilimizi yoksa benim o diziyle ilgili düşüncelerimi duyarsan küfredersin bana

işte aga o günler geride kaldı o zamanlar böyle değildi farkındayım bunun konuda bi huzursuzluk yarattığımın farkındayım ama ne yazıyorsam vadi sevgimsen yazıyorum bunu da bilin

aga seni saymaya gerek yok sen zaten resmen kardeşim gibisin ilk günden beri
Aga bizde Vadiyi seviyoruz yapmaşöyle yorumlar yav huzursuzluk çıkarmıyorsun @-KADİR- in dediği gibi içimizden biri ben yokum derse işi bozar.

bugün eve gidiyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar ölümlü dünya sonuçta gidip dönmemek var

@papuleoo aga sürgünüm söylemiş valla o da bu konuda pek yok rahat olabilirsin yani hee bizde söyleriz ama sana olan saygımızdan da tutarız dilimizi yoksa benim o diziyle ilgili düşüncelerimi duyarsan küfredersin bana
Aga düşüncen olsun zaten tek tip insanlar değil vadinin izleyicileri :) ancak başka konularda boşa olta atmak olmuyor. Dediğim gibi mesela bir oyuncuyu sen seversin ben sevmem bir dizi senin hoşuna gider benim hiç gitmez sonuçta insanız bu bizim fıtratımız da var bu bizim suçumuz değil ki :) ama farklıliklara saygı olunmalı senin çok güzel bir sözün var izlemesen izleme bizimde o misal. Ama bu sana.saygı duymayacağım anlamına gelmiyor aynı şekilde seni savunduğum anlamınada gelmiyor. Neyse aga uzatmaya değmez. Siz vadi ile ilgili konuşun bende bilgileneyım :)

bugün eve gidiyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar ölümlü dünya sonuçta gidip dönmemek var
aga kazasız belasız git inş, ailene hürmetler selamlarımızı söyle, eve gidince ben evdeyim diye de bize bildir bizde merakta kalmayalım 🙂

bu konuda verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim özellikle de @takas kardeşimden ben yanlış anladım onun asla ve asla bir kabahati yok :) allah yolunu açık etsin inşaallah sağ salim evine ailene kavuşursun :)

Aga düşüncen olsun zaten tek tip insanlar değil vadinin izleyicileri :) ancak başka konularda boşa olta atmak olmuyor. Dediğim gibi mesela bir oyuncuyu sen seversin ben sevmem bir dizi senin hoşuna gider benim hiç gitmez sonuçta insanız bu bizim fıtratımız da var bu bizim suçumuz değil ki :) ama farklıliklara saygı olunmalı senin çok güzel bir sözün var izlemesen izleme bizimde o misal. Ama bu sana.saygı duymayacağım anlamına gelmiyor aynı şekilde seni savunduğum anlamınada gelmiyor. Neyse aga uzatmaya değmez. Siz vadi ile ilgili konuşun bende bilgileneyım :)
estağfurullah agam sende konuş biz seni dinleyelim akıl akıldan üstündür
sen bi eski vadiyi izle bitir o zaman merak ediyorum :D

bu konuda verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim özellikle de @takas kardeşimden ben yanlış anladım onun asla ve asla bir kabahati yok :) allah yolunu açık etsin inşaallah sağ salim evine ailene kavuşursun :)
tamamdır beklenen mesaj geldi , zaten böyle olacağını biliyorduk sıkıntı yok, :D

arkadaşlar yorumları okudumda gerçekten gereksiz ve yersiz burda herkes istediği yorumu yapar ve yapacaktırda buna hiç kimsenin karışmaya hakkı yok hatta adminlerin bile tabi çizgiyi aşmayacak kadar ha katılırız katılmayız orası ayrı konu ama en ufak bişeyde böyle küsersek olmaz onuda geçtim burda herzaman söylüyorum burada fazla takılmayalım vallahi Allah bize bunun hesabını soracak şimdi size soruyorum yaklaşık 1 saatten belli burda tartışıyosunuz bende 15 dkkadan belli yorumları okuyorum peki bu zaman içinde Allah için ne yaptık hiç birşey onun için tekrar söylüyorum kıytırık vadi için birbirinizi kırmayın bizi ne polat nede başka birisi kurtarıcak sadece yaptığımız ameller kurtarıcak hadi şimdi bırakın küslüğüde normalce düşüncelerinizi paylaşın boşverin ahmeti mehmeti onlar bizi takıyomu sanki ceplerine girene bakıyolar bizde birbirimize giriyoruz gerek yok...

Ne demiştim sessiz sedasız olayı halletti abimiz :) ama şu da bir gerçek model nasıl hedef kitleyi sökmüş ise hedef kitlede modeli sökmüş :)