Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bahadırlar ın gidişeyle resmen çöktük zaten.O senaristler şimdi olsaydı herşey çok başka olurdu.Şimdiye Tilki Andrei çoktan patlama yapmıştı
aga tilkiyi bozmadılar Allah tan hala istikrarlı gidiyo yakında ustayla kapışmaya başlayacaktır :D
senaryo anlamında eksiklerimiz çok bahadırlar olsaydı dediğin gibi böyle olmazdı onlar her zaman çıkış yol buluyordu o yüzden diyorum ya bahadırların gitmesinden sonra sıkıntılar gerçekten başladı işte

filistin filmi ırak kadar iyi değildi ama yaşanan talihsizlikler oldu kadir kardeşim bilir
bahadırlar resmen gidince vadi için o dediklerine katılırım ancak

:F:F aga intikamımızı ne zaman alıyoruz iskenderden :D
Perşembe günü asiyoruz ! Polatin o hayalinde benim rüyayı da hesaba katariz :A

aga tilkiyi bozmadılar Allah tan hala istikrarlı gidiyo yakında ustayla kapışmaya başlayacaktır :D
senaryo anlamında eksiklerimiz çok bahadırlar olsaydı dediğin gibi böyle olmazdı onlar her zaman çıkış yol buluyordu o yüzden diyorum ya bahadırların gitmesinden sonra sıkıntılar gerçekten başladı işte
Açıkça söylim Erhanın vurması iyi olmadı gibi ama İskenderi de vurmuştu :D

@china_shangai abi sen neye alındın neye bozuldun yanlış bişey mi dedim :( dediklerimin hepsi maskeli ile benim aramda o ne dediyse bana ben ne dediysem ona dedim
Allah Allah noldu ya
Bence bana dedi :( abi kime dedin niye böyle emsaj attın al işte bir gizem daha ?

@china_shangai abi konuya bekleniyorsunuz

yok aga bana demiştir senin mesajlarını beğenmiş hep
Allah aşkına abi ne oldu söyle bugün yola gidiyorum aklım kalmasın abi @china_shangai :(
Abi mesajlarımı beğenir ama bana yine lafı söyler.Beğnemme beğenmeme durumu değil abi birşeye kırıldı hadi abi söyle :(

@Maskeli Fedai aga erhan harbiden hiç bozmayan bi karakter hep aynı adam vadinin içindeki vadici adam :d
omzundan vurdu bişey olmaz kalkar hemen

@china_shangai abi konuya bekleniyorsunuz

Abi mesajlarımı beğenir ama bana yine lafı söyler.Beğnemme beğenmeme durumu değil abi birşeye kırıldı hadi abi söyle :(
yav aga açık ve net işte bana kırılmış ama ne dedim abiyle ilgili dediklerimin hepsi sana :d

abi neye kırıldığını söylemeyip bana böyle kızacaksa ben bi daha foruma girmem forumu bırakırım net söylüyorum!

agalar size birşey söyleyeyim biz yavaş yavaş vadiciler olarak chp kurultayına döndük :Aherkes bir tarafta kimisi eski senaristlerin , kimisi eski bölümlerin, kimisi eski vadinin, kimisi şimdiki bölümlerin yanında yer alıyor fazla şekilsel tartışmalar yapıyoruz mesala 243. bölüm fragmanında o kadar yorum yaptık hepimiz kendi fikirlerimizi savunduk biri eleştirdi biri savundu ama o arada biz içeriği kaçırdık özellikle son 1 ayda böyle bir haldeyiz söylemesi :D
artık vadi hakkındaki ideolojik fikirlerimizi bir yana bırakıp şu an olanı, olması gerekeni , ve geleceği konuşalım derim 🙂
@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Master.1000 @34rcp44

Agalar herkesin fikri kendine tabi orası ayrı :) ama yok sırf benim görüşüm doğru senin ki yanlış dersek ister istemez farkında olmadan kalp kırarız onun için eleştiri yapılır ve varsa kendince cevap yazılır :) ama sadece vadi ile ilgili bazı arkadaşlar sırf vadiyi iyi göstermek için hep arka sokaklardan örnek veriyor bu benim hiç hoşuma gitmiyor açık söylüyorum bir daha böyle bir şey olursa çok kötü karşılık vereceğim artık tolerans yok bu çocuk oyuncağı mı ne anlamadım gitti canı sıkılan diziye laf atıyor beğenmiyorsanız izlemeyin nasıl diğer insanlar vadiye laf atınca zorumuza gidiyorsa benim de zoruma gidiyor 9 yıldır ben bu dizinin hiçbir bölümünü kaçırmadım ha iyi ha kötü bu benim ve izleyenlerin zevki. Ayrıca vadiyi arka sokaklarla karsilastirmaya ihtiyacı yok halen bunu anlamayan sözde vadiciyim diye geçinen arkadaşlar var.

abi sen hala beni tanımadıysan ve böyle kırılıp sana laf söyleyeceğimi sanıyosan ne diyim sözün bittiği an gerçekten
abi benim forumlarda şurda burda olmamın en büyük nedeni kurtlar vadisidir ve vadinin konuşulması için herşeyi yaparım internet ortamında
sen sanmışsın ki geyik yapmayın diyorum 1.benim böyle bişeyi söylemek haddim değil hele sana maskeliye söylerim nazım ona geçer çünkü o da alışık bende
2.si ise güzel abicim burada yazılan her fazladan mesaj için mutlu olan biriyim çünkü kurtlar vadisi genel sohbet konusu adeta kıskanılıyor ve burada ne kadar çok mesaj yazılırsa o kadar sevinirim ki bizim yaptığımızda geyik değil mi
bizim zaten konştuklarımızın yarısı geyik birbirimize takılırız polat şaşmaz a takılırız vs.
benim ordaki mesjaım tamamen maskeli fedai ye yöneliktir. çünkü dikkat ettiyseniz bikaç gündür bu konuda karadayı şöyle karadayı böyle yazıyordu bende vadi konusunda diğer dizilerin övülmesini hazmedemiyorum ve bu yüzden maskeliye burası vadi konusu başka dizileri konuşmayın ayağı yapıyorum
senin o müthiş akıl dolu sözlerin mesajların bizlere takılmalarını emin ol hepimiz çok seviyoruz ama sen beni tanımıyormuş gibi hala bu tip ufak tefek şeylere takılıp böyle tavır alıyosan gerçekten üzüldüm bişey diyemiyorum sana olan saygımız ortadayken senin hala bu tür düşünceler içinde olman da ayı bi tuhaflık abi
yav saygımız sonsuz sevgimiz ortada be abi hala aradan cümle seçip kendi üstüne nasıl alıyorsun Allah ın aşkına
gerçekten böyle düşünüyosan harbiden sizin keyfinizi hiç kaçırmak istemiyorum belli ki istenmeyen adam olmuşuz

Agalar herkesin fikri kendine tabi orası ayrı :) ama yok sırf benim görüşüm doğru senin ki yanlış dersek ister istemez farkında olmadan kalp kırarız onun için eleştiri yapılır ve varsa kendince cevap yazılır :) ama sadece vadi ile ilgili bazı arkadaşlar sırf vadiyi iyi göstermek için hep arka sokaklardan örnek veriyor bu benim hiç hoşuma gitmiyor açık söylüyorum bir daha böyle bir şey olursa çok kötü karşılık vereceğim artık tolerans yok bu çocuk oyuncağı mı ne anlamadım gitti canı sıkılan diziye laf atıyor beğenmiyorsanız izlemeyin nasıl diğer insanlar vadiye laf atınca zorumuza gidiyorsa benim de zoruma gidiyor 9 yıldır ben bu dizinin hiçbir bölümünü kaçırmadım ha iyi ha kötü bu benim ve izleyenlerin zevki. Ayrıca vadiyi arka sokaklarla karsilastirmaya ihtiyacı yok halen bunu anlamayan sözde vadiciyim diye geçinen arkadaşlar var.
Kim karsilastiriyor ki aga ? İkisini karsilastirmak bile Vadiye hakarettir :)

aga bu nerden çıktı şimdi kim dedi ki :D

şöyle bişeyi farkettim ben forumda olmayınca bu konuda daha güzel ve muhabbet daha güzel zevkli oluyor
mesela cumartesi pazar ne güzel muhabbet etmiştiniz 8 sayfayı telefondan okumuştum ama artık konuya bir engel olarak kendimi görüyorum @-KADİR- kardeşim dışında herkesle tartışma içerisindeyim beni bi tek o anlıyor o yüzden artık bu konuda işim ve yerim yok

şöyle bişeyi farkettim ben forumda olmayınca bu konuda daha güzel ve muhabbet daha güzel zevkli oluyor
mesela cumartesi pazar ne güzel muhabbet etmiştiniz 8 sayfayı telefondan okumuştum ama artık konuya bir engel olarak kendimi görüyorum @-KADİR- kardşeim dışında herkesle tartışma içerisindeyim beni bi tek o anlıyor o yüzden artık bu konuda işim ve yerim yok
Aga benim sözüm sana değil bu günkü mesajları okursan görürsün yanlış anlaşılmak istemem :( ama bundan sonrasını artık kimse hazmedemez ayrıca aga senin o vadi yorumlarından da bizi mahrum bırakma pek yazmıyorum ama hepsini okuyorum :)