Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

akif in oyunculuğu değil oynadığı karakterisevemedil aslında şanssız ne olursa olsun polat ın yerine birisine tahammül edilemiyor
aynen öyle ben tahammül edemem başta seviyodum ama polat ın yerine getirilmeye çalışılması beni de soğuttu

Açın internetten izleyin. Ne bu TV'de verirse izleriz ayakları? Hangi devirde yaşıyoruz? :D

Erken kalkmayacaksam her gece Vadi ya da LM yapıyorum zaten. :D

Tapatalk

doğru, aynı drum bende de hatta birçok kişide var
geçen sene herkes nefret ediyodu akiften ben savunuyodum ama şimdi bende sevmiyorum nasıl severim abdülhey e abi derse kgt başkanlığından alınırsa sıradan bi adam olursa sevebilirim ancak

Açın internetten izleyin. Ne bu TV'de verirse izleriz ayakları? Hangi devirde yaşıyoruz? :D

Tapatalk
kendin mi yapıyon yani :D
tv den izlemek bir başkadır hele ki eski vadiyi ailece izlemekte bi müthiş olur :D

Tapatalk
yok zaten ben bilg. izliyorum da :X tv den izlemesi de bir başka oluyo vadiyi izlemek için sebeb çok

Ben en küçük bi videoyu bile yalnız izlemeyi severim. Duyguyu kimseden çekinmeden yaşayarak. Her zaman yalnız daha zevkli.

Telefondan izliyorum, kulaklıkla daha bi güzel oluyor. :D

Tapatalk

yok zaten ben bilg. izliyorum da :X tv den izlemesi de bir başka oluyo vadiyi izlemek için sebeb çok
Ona da çare var aga :D İndir videoyu dvixe Cevir sonra USB te at DVD te tak seyret ben şahsen boyle yapiyorunm :D

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

benim işim çok iyi valla digiturk portal diye bir şey var istediğim zaman eski bölümleri izleyebiliyorum :)

Ben en küçük bi videoyu bile yalnız izlemeyi severim. Duyguyu kimseden çekinmeden yaşayarak. Her zaman yalnız daha zevkli.

Telefondan izliyorum, kulaklıkla daha bi güzel oluyor. :D

Tapatalk
yalnız izlemekte güzel ama ben kalabalık izlemeyi tercih ederim

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking