aynen öyle ben tahammül edemem başta seviyodum ama polat ın yerine getirilmeye çalışılması beni de soğuttuakif in oyunculuğu değil oynadığı karakterisevemedil aslında şanssız ne olursa olsun polat ın yerine birisine tahammül edilemiyor
aynen öyle ben tahammül edemem başta seviyodum ama polat ın yerine getirilmeye çalışılması beni de soğuttuakif in oyunculuğu değil oynadığı karakterisevemedil aslında şanssız ne olursa olsun polat ın yerine birisine tahammül edilemiyor
doğru, aynı drum bende de hatta birçok kişide varaynen öyle ben tahammül edemem başta seviyodum ama polat ın yerine getirilmeye çalışılması beni de soğuttu
geçen sene herkes nefret ediyodu akiften ben savunuyodum ama şimdi bende sevmiyorum nasıl severim abdülhey e abi derse kgt başkanlığından alınırsa sıradan bi adam olursa sevebilirim ancakdoğru, aynı drum bende de hatta birçok kişide var
kendin mi yapıyon yaniAçın internetten izleyin. Ne bu TV'de verirse izleriz ayakları? Hangi devirde yaşıyoruz?
Erken kalkmayacaksam her gece Vadi ya da LM yapıyorum zaten.
Tapatalk
yok zaten ben bilg. izliyorum da tv den izlemesi de bir başka oluyo vadiyi izlemek için sebeb çokAçın internetten izleyin. Ne bu TV'de verirse izleriz ayakları? Hangi devirde yaşıyoruz?
Erken kalkmayacaksam her gece Vadi ya da LM yapıyorum zaten.
Tapatalk
tam benim kafadansın aga ya süperyok zaten ben bilg. izliyorum da tv den izlemesi de bir başka oluyo vadiyi izlemek için sebeb çok
fragman cijnaz ama çıkabilirFragman cijnaz beklemeyelim boşuna
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Ona da çare var aga İndir videoyu dvixe Cevir sonra USB te at DVD te tak seyret ben şahsen boyle yapiyorunmyok zaten ben bilg. izliyorum da tv den izlemesi de bir başka oluyo vadiyi izlemek için sebeb çok
Aga telefonun gazabifragman cijnaz ama çıkabilir
bişey anladıysam vadiyi bırakimOna da çare var aga İndir videoyu dvixe Cevir sonra USB te at DVD te tak seyret ben şahsen boyle yapiyorunm
yalnız izlemekte güzel ama ben kalabalık izlemeyi tercih ederimBen en küçük bi videoyu bile yalnız izlemeyi severim. Duyguyu kimseden çekinmeden yaşayarak. Her zaman yalnız daha zevkli.
Telefondan izliyorum, kulaklıkla daha bi güzel oluyor.
Tapatalk
Kısaca;bişey anladıysam vadiyi bırakim
Diyorum ki videoyu indir sonra dvix e Cevir sonra USB te at sonra DVD te tak USB yi sonra televizyonda seyret Alamayacak ne var yahubişey anladıysam vadiyi bırakim
nasıl bişey bu agabenim işim çok iyi valla digiturk portal diye bir şey var istediğim zaman eski bölümleri izleyebiliyorum
nasıl bişey bu agabenim işim çok iyi valla digiturk portal diye bir şey var istediğim zaman eski bölümleri izleyebiliyorum
indirmek bana çok uzak bir kavram en basit şeyi indirirken bile 2 saat uğraşırım ve büyük ihtimalle indirememKısaca;
İndir ve TV'de izle diyor.
Tapatalk
aga boşu boşuna sevindik ulanParaliymis ağalar bize koyak geçmişler parasiz vadi keyfi ohh