Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ona da çare var aga :D İndir videoyu dvixe Cevir sonra USB te at DVD te tak seyret ben şahsen boyle yapiyorunm :D

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
aga o tv den olmuyor ki :X sen yine kendi imkanlarınla izliyorsun, ben ailecek otururken, misafir geldiğinde o kanalı açıp nostaljik bir tat almak istiyorum her zaman o dediğinle uğraişılmaz vede aynıda olmaz zaten

nasıl bişey bu aga

nasıl bişey bu aga
aga bunu digitürk paketi alırken yaptırmıştık yetkili bir şeyler yapıyor ayarlıyor sonra her kanal var her dizi falan da var istediğin zaman izleyebiliyorsun bırakacağın zaman kendisi kaldığın yerden devam ettiriyor güzel bir şey yani :)

aga o tv den olmuyor ki :X sen yine kendi imkanlarınla izliyorsun, ben ailecek otururken, misafir geldiğinde o kanalı açıp nostaljik bir tat almak istiyorum her zaman o dediğinle uğraişılmaz vede aynıda olmaz zaten
aynen indirmekle tv den izlemek aynı değil
2 saat indir yükle aç bieşy olunca çık yeniden aç güzel olmaz
bir de tv den izlemek var kumandaya basıyon tak süleyman çakır çıkıyor karşına enfesto :D

aga bunu digitürk paketi alırken yaptırmıştık yetkili bir şeyler yapıyor ayarlıyor sonra her kanal var her dizi falan da var istediğin zaman izleyebiliyorsun bırakacağın zaman kendisi kaldığın yerden devam ettiriyor güzel bir şey yani :)
çok güzel bi sistemmiş aga keyfini çıkar :D

F5 yapıp duruyorum, hep Yazete kazanıyor. :T: @Polat Şaşmaz ne yapıyon aga? ( :A)
vayy çakal :D demek pusuda bekliyosun he hiç sesinde çıkmıyo :D bende açtım yazeteyi birazdan çıkar konuyu açıp çıkarım :D

aynen indirmekle tv den izlemek aynı değil
2 saat indir yükle aç bieşy olunca çık yeniden aç güzel olmaz
bir de tv den izlemek var kumandaya basıyon tak süleyman çakır çıkıyor karşına enfesto :D
hah işte tam benim de aradığım bu yani budur

yeminle şakadan salladım sizi kandırmak için gerçekten çıktı yok böyle bişey ya :D
hemen izleyelim konuyu kim açtı :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking