Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga adam harbi on numara oyunculuk yapıyor jest mimikler hareketler falan çok süper :D geçen bölüm gaye hastanede çalışacam dedi ya orda bi şaşırma hareketi yaptı müthişti :D

aga o kanal her digitürk olanda açık mı açıksa oruçta her gece izlerim işten gelince
Abdülhey Polattan sonra en iyi 2.adamdır her yönüyle :) Cahitin oyunculuğunu beğenmiyorum aga bir yürüyüşü var çok saçma yürüyor

yav frağmanı da hala vermediler yemeğe gidiyom döndüğümde çıkmış olu inş:X

Abdülhey Polattan sonra en iyi 2.adamdır her yönüyle :) Cahitin oyunculuğunu beğenmiyorum aga bir yürüyüşü var çok saçma yürüyor
aynen aga 2.adamdır dediğin gibi
cahitin oyuncluğu ne çok iyi ne çok kötü yani idare eder düzeyde ama yürüyüşü kötü yavaş yavaş yürüyor :D

aga ben sürkli yokladım şifreli ama bir daha bkıcam ama şifreli yani
polat şaşmaz yanlış biliyor bence de şifreli aga çünkü ben kardeşime söyledim açın izleyin diye dedi şifreli açılmıyo

aynen aga 2.adamdır dediğin gibi
cahitin oyuncluğu ne çok iyi ne çok kötü yani idare eder düzeyde ama yürüyüşü kötü yavaş yavaş yürüyor :D

polat şaşmaz yanlış biliyor bence de şifreli aga çünkü ben kardeşime söyledim açın izleyin diye dedi şifreli açılmıyo
O duyguyu veremiyor :(

akif in oyunculuğu değil oynadığı karakterisevemedil aslında şanssız ne olursa olsun polat ın yerine birisine tahammül edilemiyor