Polat Şaşmaz
Favori Üye
Abdülhey Polattan sonra en iyi 2.adamdır her yönüyle Cahitin oyunculuğunu beğenmiyorum aga bir yürüyüşü var çok saçma yürüyoraga adam harbi on numara oyunculuk yapıyor jest mimikler hareketler falan çok süper geçen bölüm gaye hastanede çalışacam dedi ya orda bi şaşırma hareketi yaptı müthişti
aga o kanal her digitürk olanda açık mı açıksa oruçta her gece izlerim işten gelince
süper ötesiAynen abi bugün 4.bolum var
Açık aga bedava
Bizde hiçbir paket yok aga bak 17.kanala bir daha olmazsa yetkililerle görüşyok mlsf herksete açık değil sizde hangi paket var?
aga boşa mı sevindik yav nasıl açık değilyok mlsf herksete açık değil sizde hangi paket var?
aga nasıl iş bu ya bizim ki şifreli kanalı bi söyleseneBizde hiçbir paket yok aga bak 17.kanala bir daha olmazsa yetkililerle görüş
bende sınava çalışacam fragmanı bekliyorum 10 dakkaya çıkmazsa çıkacamyav frağmanı da hala vermediler yemeğe gidiyom döndüğümde çıkmış olu inş
aga ben sürkli yokladım şifreli ama bir daha bkıcam ama şifreli yaniaga boşa mı sevindik yav nasıl açık değil
aynen aga 2.adamdır dediğin gibiAbdülhey Polattan sonra en iyi 2.adamdır her yönüyle Cahitin oyunculuğunu beğenmiyorum aga bir yürüyüşü var çok saçma yürüyor
polat şaşmaz yanlış biliyor bence de şifreli aga çünkü ben kardeşime söyledim açın izleyin diye dedi şifreli açılmıyoaga ben sürkli yokladım şifreli ama bir daha bkıcam ama şifreli yani
sen şimdi konsantre olamazsın çalışmaya bşlamdan önce izlde öyle çalışbende sınava çalışacam fragmanı bekliyorum 10 dakkaya çıkmazsa çıkacam
O duyguyu veremiyoraynen aga 2.adamdır dediğin gibi
cahitin oyuncluğu ne çok iyi ne çok kötü yani idare eder düzeyde ama yürüyüşü kötü yavaş yavaş yürüyor
polat şaşmaz yanlış biliyor bence de şifreli aga çünkü ben kardeşime söyledim açın izleyin diye dedi şifreli açılmıyo
17.kanal Movie Max Türk aga Vadi formunda herkeste cıı sende hta vardıryav frağmanı da hala vermediler yemeğe gidiyom döndüğümde çıkmış olu inş
aga şimdi baktım daha şifreli mlsf17.kanal Movie Max Türk aga Vadi formunda herkeste cıı sende hta vardır
Bir aryın konuşun nsıl lifreli yaaga şimdi baktım daha şifreli mlsf
aga seçmeli ders fazla sorun olmaz bence fragman 8 de falan çıkarsen şimdi konsantre olamazsın çalışmaya bşlamdan önce izlde öyle çalış
akifi her ne kadar sevmesekte ali buhara çok iyi oynuyor cahitten daha iyi oynuyorO duyguyu veremiyor
Akifi ben sevmeye başladım artık aga önceden sevmezdim ama şimdi sevmeye başaldırm.Cahit ise fiyasko bence bu sezon o da gidiciaga seçmeli ders fazla sorun olmaz bence fragman 8 de falan çıkar
akifi her ne kadar sevmesekte ali buhara çok iyi oynuyor cahitten daha iyi oynuyor