Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10173663_837063966322535_1825553521074068521_n.jpg

efsane!
gel polatım gell

geceleri digitürk movıemax heyecanı yaşıyorum en baştan tekrardan başladı haftasonu hariç hergün 23 00 te hiç kaçırmadan seyrediyorum herkese tavsiye ederim sanki yeni seyreder gibiyim hala aynı heyecan
bu bölümler efsaneoğlu efsane tarifi imkansız bölümler
seyfo dayı duran emmi çakır aslan bey şevko konsey üyeleri
hepsi birbirinden efsane

geceleri digitürk movıemax heyecanı yaşıyorum en baştan tekrardan başladı haftasonu hariç hergün 23 00 te hiç kaçırmadan seyrediyorum herkese tavsiye ederim sanki yeni seyreder gibiyim hala aynı heyecan
hepsi birbirinden efsane
aynen abi eğer yazında verirlerde kaçırmadan izleyecem eski vadi dünyanın en mükemmel dizisidir

Bugün Edebiyat sınavında Vadi sorusu çıktı :A
Soru aynen şu şekil:

Seni Seven Oğlan Neylesin Malı,
Yumdukça Gözünden Döker Mercanı.

Acem Kızı adlı türkü hangi nazım beyine göre yazılmıştır

Ben Mecazil Mürsel dedim ama bilmiyorum İnşallah doğrudur :A

:D

kenan çoban o kadar müthiş rol kesiyor ki hayran kalıyorum ya
adam sessiz sakin işine bakıyor Allah ına kurban senin

saat yedi hadi la frağman verin artık

kenan çoban o kadar müthiş rol kesiyor ki hayran kalıyorum ya
adam sessiz sakin işine bakıyor Allah ına kurban senin
adam ın gerçek karekteri sanki dizideki karekteriyle aynı 🙂 sessiz, sakin, ama etkileyici

acaba kaçıncı bölümde sezon finali yapacağımız kesinleşti mi bazıları diyor 228 bazıları diyor 229

saat yedi hadi la frağman verin artık

adam ın gerçek karekteri sanki dizideki karekteriyle aynı 🙂 sessiz, sakin, ama etkileyici
aga adam harbi on numara oyunculuk yapıyor jest mimikler hareketler falan çok süper :D geçen bölüm gaye hastanede çalışacam dedi ya orda bi şaşırma hareketi yaptı müthişti :D

Aga Ekime kadar devam edecek hesapladım :D
aga o kanal her digitürk olanda açık mı açıksa oruçta her gece izlerim işten gelince

hepsi birbirinden efsane
Aynen abi bugün 4.bolum var

aga adam harbi on numara oyunculuk yapıyor jest mimikler hareketler falan çok süper :D geçen bölüm gaye hastanede çalışacam dedi ya orda bi şaşırma hareketi yaptı müthişti :D

aga o kanal her digitürk olanda açık mı açıksa oruçta her gece izlerim işten gelince
Açık aga bedava