Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sadullah Şentürk gibi bir efsane yönetmen vardı zamanında.Raci Bahadır diye efsane bir yazım gurubu vardı.Etkileyici konular etkileyici müzikler etkileyici final sahneleri vardı bir ara.

Şimdi ne yazık ki yok
aga şimdi cevap verecemde ne yazıyım onu bulamadım 😀

Psunun 1.bölümüne bakınca yazma ihtiyacı hissettim
o bu değil de sadullah şentürk ün yönetmen koltuğuna oturmasını bende isterim serdar akar geldi diye sevindik ama adam gitti kendisi başka dizi çekti çırağınıda vadiye getirdi

o bu değil de sadullah şentürk ün yönetmen koltuğuna oturmasını bende isterim serdar akar geldi diye sevindik ama adam gitti kendisi başka dizi çekti çırağınıda vadiye getirdi
Onur Tan bile daha iyyidi bu çıraktan

O zaman kgt akif falan yok cahit yok ekip ruhu var.Polat Memati Abdülhey Erhan ofiste konuşurlar toplantı yaparlar.Polat plan yapar operasyona giderler.Vaaay be

agalar 243.bölüm bomba olacak inş benden söylemesi

Son düzenleme:
Arkadaslar bu bölüm vadiye son bi şans verecez rcp in tuyosunun hatırına aynı devam ederse organizasyona başlarız

Bu arada ben yokken yine süper muhabbet dönmüş @-KADİR- kardeşim duygularıma tercüman olmuş yine
Çiğdem kendini vadi Prof u mu sanıyor ben vadiyle büyüdüm be vadi sevgim üst düzeydedir o da ne oluyor
Bizim oyunlarimiz bile vadiyle ilgili olurdu neden bahsediyorsun

eyvallah aga; bu bölüm coşacaz bak ben sana söylüyorum remen vadi çoşanze yapacak

Agalar doğu eşrefoğlunun gerçek hayattaki adı ne size zahmet biri yazsın

Yav aga haftaya bomba bomba oalcak diye iş işten çoktan geçiyor.Gelin yapalım şu organizasyonu