Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sadullah Şentürk gibi bir efsane yönetmen vardı zamanında.Raci Bahadır diye efsane bir yazım gurubu vardı.Etkileyici konular etkileyici müzikler etkileyici final sahneleri vardı bir ara.

Şimdi ne yazık ki yok
aga şimdi cevap verecemde ne yazıyım onu bulamadım 😀

aga şimdi cevap verecemde ne yazıyım onu bulamadım 😀
Sende biliyorsun haklı olduğumu ondan cevap verecek kelimeler bulamadın :D

Polat Alemdar Memati Baş Abdülhey Çoban

Bu ekibi özledik ya birlikte operasyonlara gitmesini özledik.Şimdiki kgt siyah sancak bu ekibin tırnağı olamaz

o bu değil de sadullah şentürk ün yönetmen koltuğuna oturmasını bende isterim serdar akar geldi diye sevindik ama adam gitti kendisi başka dizi çekti çırağınıda vadiye getirdi :D
Onur Tan bile daha iyyidi bu çıraktan

O zaman kgt akif falan yok cahit yok ekip ruhu var.Polat Memati Abdülhey Erhan ofiste konuşurlar toplantı yaparlar.Polat plan yapar operasyona giderler.Vaaay be

agalar 243.bölüm bomba olacak inş benden söylemesi

B7ldhEnCEAAFoSi.jpg:large
B7ldkcqCAAAwR5y.jpg
B7ldTB9CUAAFKOc.jpg:large
B7ldOtBCMAMg3AZ.jpg:large

Son düzenleme:
Arkadaslar bu bölüm vadiye son bi şans verecez rcp in tuyosunun hatırına aynı devam ederse organizasyona başlarız

Bu arada ben yokken yine süper muhabbet dönmüş @-KADİR- kardeşim duygularıma tercüman olmuş yine
Çiğdem kendini vadi Prof u mu sanıyor ben vadiyle büyüdüm be vadi sevgim üst düzeydedir o da ne oluyor
Bizim oyunlarimiz bile vadiyle ilgili olurdu neden bahsediyorsun :D

Arkadaslar bu bölüm vadiye son bi şans verecez rcp in tuyosunun hatırına aynı devam ederse organizasyona başlarız

Bu arada ben yokken yine süper muhabbet dönmüş @-KADİR- kardeşim duygularıma tercüman olmuş yine
Çiğdem kendini vadi Prof u mu sanıyor ben vadiyle büyüdüm be vadi sevgim üst düzeydedir o da ne oluyor
eyvallah aga; bu bölüm coşacaz bak ben sana söylüyorum remen vadi çoşanze yapacak :X

Yav aga haftaya bomba bomba oalcak diye iş işten çoktan geçiyor.Gelin yapalım şu organizasyonu

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman