Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

orada durr bakalım beni tannıyan herkes kötü amacım olmadını bilirr ben 21 yas gurubunu ele alarak onlardan dha bilinçli vadiyi izlediğim için şükrettiğimi anlatıp eski yıllarımı analtıyordum sen olayı kişiselleştirdin
ben kötü bir amacının olduğunu söylemiyorum ; sadece ego kurbanı oldun o kadar yani olayı kişiselleştirdin abla :A

bu forumda @china_shangai @sürgünüm ve @vadikızı ile birlikte eski havayı soluyan 4 kişien biriyim dedim öyleyimde sen istediğin kadar konus cnm seninle benim bilinçli izlmem bir olamaz oyüzden zaten biz eski vadiyi sizde pusuyu sık sık kıyas yapıyoruz çünkü siz pusunun havasını bilinçli soludunuz oyüzden şuankı durumu göz önüne alıp zaman zmaan siz pusuyu biz eski havayı daha iyi solumuz olan @china_shangai ve ben eski vadiyi zaman zaman sizlerle kıyas yapıyoruz yanı daha doğrusu herkes hangisini daha iyi soluduysa halıyle onu braz kayırıyor senle benim o dönemde aynıbilinçlikle izlememiz imansız bu ego değl gerçek bu yanı gerçeği söylemekte egoysa ego olsun yalan konusucak deilim
tamam sen buna inanıyorsun bak ben sana itiraz ediyormuyum sen vadiyi sabahtan akşama kadar izlesen bir faydası olmaz sen birşeyden çakmazsın diyor muyum hayır sen böyle söylüyorsun bende itiraz etmiyorum ; iyi de sen şimdi beni niye yargılıyorsun ki üstüne üslük benden iki yaş büyüksün yani bu lafları etmek senin haddine düşmez abi söylese, sürgünüm söylese eyvallah ama sen sürgünümle , abiyle bir değilsin sen klasmanını doğru seçsen diyorum china_shangai abi ile aranda 18 yaş var @sürgünümle aranda 7 yaş var hatırlatayım abla 😀

tamam sen buna inanıyorsun bak ben sana itiraz ediyormuyum sen vadiyi sabahtan akşama kadar izlesen bir faydası olmaz sen birşeyden çakmazsın diyor muyum hayır sen böyle söylüyorsun bende itiraz etmiyorum ; iyi de sen şimdi beni niye yargılıyorsun ki üstüne üslük benden iki yaş büyüksün yani bu lafları etmek senin haddine düşmez abi söylese, sürgünüm söylese eyvallah ama sen sürgünümle , abiyle bir değilsin sen klasmanını doğru seçsen diyorum china_shangai abi ile aranda 18 yaş var @sürgünümle aranda 7 yaş var hatırlatayım abla 😀
seninle şuan 2 yas fark olmaı önemli değil çünkü şuan sende aklı basında genc delikanlısın
ama çocukluk döneminde bu 2 yas fark yaratıyor işte sen 10 yasındayken eski vadiyi gerçekten bilinçli izledim diyorsan ki ben 12 yasında bilinçli izledim peki sende izlemiş ollll ozaman napayım cnm sende eski vadiyi şuankı gibi bilinçli izlemiş olll gerçekten kandırmak istiyorsan burdakıleri kndır ozaman başk birşey demiyorum
Arkadaşlar tamam sakin olun epey büyüttünüz olayı :)

seninle şuan 2 yas fark olmaı önemli değil çünkü şuan sende aklı basında genc delikanlısın
ama çocukluk döneminde bu 2 yas fark yaratıyor işte sen 10 yasındayken eski vadiyi gerçekten bilinçli izledim diyorsan ki ben 12 yasında bilinçli izledim peki sende izlemiş ollll ozaman napayım cnm sende eski vadiyi şuankı gibi bilinçli izlemiş olll gerçekten kandırmak istiyorsan burdakıleri kndır ozaman başk birşey demiyorum
abla yine delikanlılık yaptın cömertsin teşekkürler ben niye kandırayım nasıl kandırayım milleti herkesin aklı fikri var bana mı düştü :X biz bu gece anlaşamayacağız anlaşılan ben sadece 10 yaşındaki birisiyle 12 yaşındaki birisi arasında senin bahsettiğin şekilde bir fark olmadığını söylüyorum hepsi bu :D
neyse yine de artık sana bundan sonra @Çiğdem- abla diyecem seni kızdırdıysamda kusura bakma , hakkını helal et artık, istersen kırdıysam özür de dileyim 🙂

abla yine delikanlılık yaptın cömertsin teşekkürler ben niye kandırayım nasıl kandırayım milleti herkesin aklı fikri var bana mı düştü :X biz bu gece anlaşamayacağız anlaşılan ben sadece 10 yaşındaki birisiyle 12 yaşındaki birisi arasında senin bahsettiğin şekilde bir fark olmadığını söylüyorum hepsi bu :D
neyse yine de artık sana bundan sonra @Çiğdem- abla diyecem seni kızdırdıysamda kusura bakma , hakkını helal et artık, istersen kırdıysam özür de dileyim 🙂
yoook cnm ne kırgınlığı ben kimseye kırılmam kolay kolay 🙂🙂🙂

neyse o mesajlarını silll şimdi bende silicem başkası görüp konuyu tekrar açmasın
çok büyütülücek şeyler değil sil mesajlarını :F:F:F
yok en azından benimkiler kalsın biraz bakıp neşeleniriz bak sonuçta bugün seninle forumda ilk defa bu kadar sohbet edip konuştuk hatıra olarak kalsın :A:A bakarsın yarın forumda olmam bir yerde kalsın ilkler önemldir :D

yok en azından benimkiler kalsın biraz bakıp neşeleniriz bak sonuçta bugün seninle forumda ilk defa bu kadar sohbet edip konuştuk hatıra olarak kalsın :A:A bakarsın yarın forumda olmam bir yerde kalsın ilkler önemldir :D
başkası konuyu açarsa ozaman sen kavga edersin onunla ben hiç karısmam ona göre :F

Aga normalde işkembe sevmem ama senin için çiğ tavuk bile yerim :)
eyvallah aga yalnız sevmiyorsan menüyü değiştiririz ciğer olur çiğköfte olur kokoreç tantuni geceleyin genelde ben bu saydıklarımı tercih ediyorum siz içecek dediniz diye işkembe içelim dedim 😀