Çiğköfte tercihimdireyvallah aga yalnız sevmiyorsan menüyü değiştiririz ciğer olur çiğköfte olur kokoreç tantuni geceleyin genelde ben bu saydıklarımı tercih ediyorum siz içecek dediniz diye işkembe içelim dedim 😀
Çiğköfte tercihimdireyvallah aga yalnız sevmiyorsan menüyü değiştiririz ciğer olur çiğköfte olur kokoreç tantuni geceleyin genelde ben bu saydıklarımı tercih ediyorum siz içecek dediniz diye işkembe içelim dedim 😀
kekiği bende çok severim bu tarz şeylerde çok iyi yakışıyor acayip lezzet katıyor neyse bu saatte tehlikeli konular bunlar gece gecekokoreç yemeye alıstım ama acılı yemiyorum sade olucak sadece kekik olucak 🙂🙂🙂
afyon aga sen nerdeydin 🙂Çiğköfte tercihimdirsen nerde yaşıyorsun aga
ben yatıyorum zaten herkese iyi gecelerkekiği bende çok severim bu tarz şeylerde çok iyi yakışıyor acayip lezzet katıyor neyse bu saatte tehlikeli konular bunlar gece gece
afyon aga sen nerdeydin 🙂
Aga istanbul valla vadi ekibi olarak bir yerde buluşsak süper olurkekiği bende çok severim bu tarz şeylerde çok iyi yakışıyor acayip lezzet katıyor neyse bu saatte tehlikeli konular bunlar gece gece
afyon aga sen nerdeydin 🙂
İyi geceler hanım ablaben yatıyorum zaten herkese iyi geceler
@china_shangai abimizde yumruğunu masaya çok güzel vurdu bizleri barıştırıp ortamı sakınleştirdi onada teşekkür ediyorum![]()
nasip aga hep öyle bir düşüncemiz var da bakalım artık ; ben kaçıyorum aga sohbete yine devam ederiz hayırlı geceler 🙂Aga istanbul valla vadi ekibi olarak bir yerde buluşsak süper olur![]()
Sanada hayırlı geceler aganasip aga hep öyle bir düşüncemiz var da bakalım artık ; ben kaçıyorum aga sohbete yine devam ederiz hayırlı geceler 🙂
Ya ben abi@papuleoo bak gördün mü araları düzeldi)) ben sessiz ve derinden çalışırım
o kadar sessiz çalışırım ki muhattabların bile ruhu duymaz
![]()
La olm sabah sabah gaz verme milletePusunun 1.bölümüne baktım.Çekim açıları falan hepsi müthiş.Replikler yine etkileyici.Birde şimdiki pusuya bakıyoruz.Replikler kalitesiz .İnsan üzülüyor Vadinin bu durumuna.![]()
Abi ama öyle yani final sahneleri bile evrim hatta mutant geçirmiş gibi.La olm sabah sabah gaz verme millete)))
iyidir abi kahvaltı yapıyom , sen de ne var ne yok 🙂Kadir naber
Afiyet olsuniyidir abi kahvaltı yapıyom , sen de ne var ne yok 🙂
tamam abi sana iyi gezmelerAfiyet olsun)) oglen vakti kahvaltida iyiymis😉))))bende simdi cikacam aksama gorusuruz