Maskeli Fedai
Favori Üye
evet aga cidden boş, Allah rahmet eylesinAz önce tanıdığım birinin ölüm haberini duyunca şok oldum resmen.Bu hayat cidden boş yav.
Babamın arkadaşının oğluydu.Bize dünyaca zarara uğrattılar uzun zaman görüşmüyorduk ama ölüm haberini alınca insanın içi ürperiyor.İyilik yapmak lazım bol bol hemde kötüiüğün bize hiçbir faydası yok ne oldu işte eninde sonunda toprağa gideceksinevet aga cidden boş, Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesinAz önce tanıdığım birinin ölüm haberini duyunca şok oldum resmen.Bu hayat cidden boş yav.
Babamın arkadaşının oğluydu.Bize dünyaca zarara uğrattılar uzun zaman görüşmüyorduk ama ölüm haberini alınca insanın içi ürperiyor.İyilik yapmak lazım bol bol hemde kötüiüğün bize hiçbir faydası yok ne oldu işte eninde sonunda toprağa gideceksin
yaşı kaçtı aga gerçi her ölüm erken ölümdür insan içinBabamın arkadaşının oğluydu.Bize dünyaca zarara uğrattılar uzun zaman görüşmüyorduk ama ölüm haberini alınca insanın içi ürperiyor.İyilik yapmak lazım bol bol hemde kötüiüğün bize hiçbir faydası yok ne oldu işte eninde sonunda toprağa gideceksin
30 35 di yanılmıyorsam çocukları falan vardı insan o kadar kötülüğe rağmen üzülüyoryaşı kaçtı aga gerçi her ölüm erken ölümdür insan için
iyi insan olmak lazım özelliklede kul hakkına girmemek lazım30 35 di yanılmıyorsam çocukları falan vardı insan o kadar kötülüğe rağmen üzülüyor
Aynen aga ayneniyi insan olmak lazım özelliklede kul hakkına girmemek lazım
aleykümselam abiTekraradan herkese selamunaleykumler arkadaslar .@Maskeli Fedai basiniz saolsun allah taksiratini affetsin(((
Amin abi yazıktır yav insan şok oluyor resmenTekraradan herkese selamunaleykumler arkadaslar .@Maskeli Fedai basiniz saolsun allah taksiratini affetsin(((
Abi bunlar bizi hiç dikkate almıyorlar.Fotolarda yine cahit akif dolu))) allah vadinin sonunu hayir etsin
)))
Kadiri dikkate aliyorlar yaAmin abi yazıktır yav insan şok oluyor resmen
Abi bunlar bizi hiç dikkate almıyorlar.
Abi paylaştığım replik nasıldı ?Kadiri dikkate aliyorlar ya)))))
kim ne şekilde dikkate alıyor abiKadiri dikkate aliyorlar ya)))))
Bu gidisattan sen memnunsun biz deil .ve bu resimlerden cahit ile akifi cik gorunce degisen bisey olmadigini anladim yani biz out siz in pana film sizlerin memnuniyetinizi dikkatte aliyor diyorumkim ne şekilde dikkate alıyor abianlamadım
o açıdan mı diyosun tamam anladımBu gidisattan sen memnunsun biz deil .ve bu resimlerden cahit ile akifi cik gorunce degisen bisey olmadigini anladim yani biz out siz in pana film sizlerin memnuniyetinizi dikkatte aliyor diyorum