Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet aga cidden boş, Allah rahmet eylesin
Babamın arkadaşının oğluydu.Bize dünyaca zarara uğrattılar uzun zaman görüşmüyorduk ama ölüm haberini alınca insanın içi ürperiyor.İyilik yapmak lazım bol bol hemde kötüiüğün bize hiçbir faydası yok ne oldu işte eninde sonunda toprağa gideceksin

Az önce tanıdığım birinin ölüm haberini duyunca şok oldum resmen.Bu hayat cidden boş yav.
Allah rahmet eylesin
Babamın arkadaşının oğluydu.Bize dünyaca zarara uğrattılar uzun zaman görüşmüyorduk ama ölüm haberini alınca insanın içi ürperiyor.İyilik yapmak lazım bol bol hemde kötüiüğün bize hiçbir faydası yok ne oldu işte eninde sonunda toprağa gideceksin

yaşı kaçtı aga gerçi her ölüm erken ölümdür insan için

Kurtlar Vadisi 45.bölüm

Bütün duyguların yoğun yaşandığı bir bölümdür.Çakırın ölümü ile bir yandan Polatın intikam alması diğer yandan hekimoğlunun çeşitli versiyonlarıyla çalması.

Nasıl olsa cennete gidemiyeceğiz memati bari cehennemi hakedelim

Son düzenleme:
Tekraradan herkese selamunaleykumler arkadaslar .@Maskeli Fedai basiniz saolsun allah taksiratini affetsin:((((

Tekraradan herkese selamunaleykumler arkadaslar .@Maskeli Fedai basiniz saolsun allah taksiratini affetsin:((((
aleykümselam abi

B7mNRJPCQAIC5-N.jpg:large
B7mNUtyCMAAnyOo.jpg:large

B7mNZi4CIAAwGtX.jpg:large

Bu gidisattan sen memnunsun biz deil .ve bu resimlerden cahit ile akifi cik gorunce degisen bisey olmadigini anladim yani biz out siz in pana film sizlerin memnuniyetinizi dikkatte aliyor diyorum
o açıdan mı diyosun tamam anladım :D sen rahat ol yine sezon başındaki tempoyu yakalayacaz

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman