Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

31064.jpg

cengiz semecioğlu yazmış yine bugün

derse gideceğim akşam eve geldiğimde frağman inş çıkmış olur

ŞİMDİ kurtlar vadisi terörü izliyorumda sinema tadındaymış be gerçekten yazık olmuş zamanında keşke sahip çıkılsaymış devlet tarafından

1398208475935.jpg

sabah gazetesi mevlüt tezel cengiz semercioğluna cevap vermiş kurtlar vadisi büyük ihtimal önümüzdeki sezonda atv de

ŞİMDİ kurtlar vadisi terörü izliyorumda sinema tadındaymış be gerçekten yazık olmuş zamanında keşke sahip çıkılsaymış devlet tarafından
ah ah aga vadinin önünü o kadar kestiler ki ne 1 ne 2 bu yapılanlar başka bir diziyer yapılsaydı çoktan tarihe karışmıştı ama en büyük böyle olunur işte kurtlar vadisi eşsiz bir dizidir
zaten ilk bölüm 22.40 reyting almıştı bıraksalardı ne rekorlar kırardı

-KADİR- aga terörü açtım biraz dayanamadım kapattım insan hüzünleniyor :( o kadar müthiş ki kıyamıyorum izlemeye

-KADİR- aga terörü açtım biraz dayanamadım kapattım insan hüzünleniyor :( o kadar müthiş ki kıyamıyorum izlemeye
Bence Pusunun baslamasi daha iyi oldu Terör olsaydi full terör konusu işlenirdi bu şekilde daha güzel bir senaryo izledik ve izliyoruz yani

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !

aynen birader seninde dediğinin gibi yayınlandığı gün çok yüksek bir reyting almıştı herkes onu konuşuyordu ama engellendi işte

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur

Kurtlar Vadisi Pusu 1.Bölüm

ulan perşembe akşamı hayat dururdu be. Bir Allahın kulu gezmezdi sokakta. Polat sigara yaktımı aynı anda bilmem kaç milyon adam sigara yakardı. Ne günlerdi be.

bir yorum. harbiden ne günlerdi be ah ah

223.bölüm şu an itibarıyla (24 saat dolmadan) 2.138.367 kişi tarafından izlendi

aga bu sadece yazete de ama işte reytinglerde her hafta düşüyoruz bu nasıl işse