doğru zaten bende biraz ondan ümitliyim ama işte pana ya güven olmuyorkesinlikle var olmadığı zaman set resmi çıkmıyor zaten fragman 1 saate çıkar
bu arada geçmiş olsun aga dikkatli olmak lazım @Polat Şaşmaz
doğru zaten bende biraz ondan ümitliyim ama işte pana ya güven olmuyorkesinlikle var olmadığı zaman set resmi çıkmıyor zaten fragman 1 saate çıkar
bu arada geçmiş olsun aga dikkatli olmak lazım @Polat Şaşmaz
bundan sonra ara yok aga kesintisizaga önce geçmiş olsun bende 1 mayıs nedeniyle olmama ihtimalini görüyorum %51 olarak görüyorum
Beni bekleyene kadar Google'a yazıp kendin indirmişsindir inşallah@XanTier bunun indirme linki lazım banasana zahmet 2 dakka atsan ya
bundan sonra ara yok aga kesintisiz
google da olmuyo aga nasıl olduğunu göster yada müziğin indirme linkini atBeni bekleyene kadar Google'a yazıp kendin indirmişsindir inşallah![]()
Aga sana tarayici attim ya onu indirgoogle da olmuyo aga nasıl olduğunu göster yada müziğin indirme linkini at![]()
Google'a Soundcloud müzik indirme yaz. Bunu da mı ben söyleyim? 😳google da olmuyo aga nasıl olduğunu göster yada müziğin indirme linkini at![]()
kim söyledi bunuYakinda Fox Andrei (Tilki Andrei) Vadiye geliyor
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
Yok aga eski Vadiye geliyorkim söyledi bunu![]()
kafamı buluyon lanYok aga eski Vadiye geliyor
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
Yoo
Ulan bi de 6 saat beni bekledin demek
aga hadi yollasana yaUlan bi de 6 saat beni bekledin demekVermiyorum işte
![]()
Sen beni iyice müzik arşivi yaptın. Kendin bul bunu da.aga hadi yollasana ya![]()
tamam lan atmıyosan atma 2 gündür söylüyoruz yaSen beni iyice müzik arşivi yaptın. Kendin bul bunu da.
Tapatalk
324 ?kurtlar vadisi nin 324.bölümü an itibarıyla sadece yazete de 4 milyon izlenme sayısını yakaladı daha tam bir hafta dolmadan vadi rekorlarına bir yenisini daha ekledi![]()
ufak bir hata324 ?
223 olacak
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..