doğru zaten bende biraz ondan ümitliyim ama işte pana ya güven olmuyorkesinlikle var olmadığı zaman set resmi çıkmıyor zaten fragman 1 saate çıkar
bu arada geçmiş olsun aga dikkatli olmak lazım @Polat Şaşmaz
doğru zaten bende biraz ondan ümitliyim ama işte pana ya güven olmuyorkesinlikle var olmadığı zaman set resmi çıkmıyor zaten fragman 1 saate çıkar
bu arada geçmiş olsun aga dikkatli olmak lazım @Polat Şaşmaz
bundan sonra ara yok aga kesintisizaga önce geçmiş olsun bende 1 mayıs nedeniyle olmama ihtimalini görüyorum %51 olarak görüyorum
Beni bekleyene kadar Google'a yazıp kendin indirmişsindir inşallah@XanTier bunun indirme linki lazım bana sana zahmet 2 dakka atsan ya
bundan sonra ara yok aga kesintisiz
google da olmuyo aga nasıl olduğunu göster yada müziğin indirme linkini atBeni bekleyene kadar Google'a yazıp kendin indirmişsindir inşallah
Aga sana tarayici attim ya onu indirgoogle da olmuyo aga nasıl olduğunu göster yada müziğin indirme linkini at
Google'a Soundcloud müzik indirme yaz. Bunu da mı ben söyleyim? 😳google da olmuyo aga nasıl olduğunu göster yada müziğin indirme linkini at
kim söyledi bunuYakinda Fox Andrei (Tilki Andrei) Vadiye geliyor
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
Yok aga eski Vadiye geliyorkim söyledi bunu
kafamı buluyon lanYok aga eski Vadiye geliyor
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
Yookafamı buluyon lan
@XanTier şunun indirme linkini atta uğraştırma beni
Ulan bi de 6 saat beni bekledin demek Vermiyorum iştekafamı buluyon lan
@XanTier şunun indirme linkini atta uğraştırma beni
aga hadi yollasana yaUlan bi de 6 saat beni bekledin demek Vermiyorum işte
Sen beni iyice müzik arşivi yaptın. Kendin bul bunu da.aga hadi yollasana ya
tamam lan atmıyosan atma 2 gündür söylüyoruz yaSen beni iyice müzik arşivi yaptın. Kendin bul bunu da.
Tapatalk
324 ?kurtlar vadisi nin 324.bölümü an itibarıyla sadece yazete de 4 milyon izlenme sayısını yakaladı daha tam bir hafta dolmadan vadi rekorlarına bir yenisini daha ekledi
ufak bir hata sen asıl verilen mesajı almışsınır zaten324 ?
223 olacak
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..