Polat Şaşmaz
Favori Üye
Benim de beğenmediğim söylenemez. Ama muhtemelen biz daha çok konudan dolayı beğendik. Siyasetle ve gündemle pek ilgisi olmayan izleyiciler için gerçekten boş bi bölümdü.Biraz evvel tekrarinı seyrettim 221,bõlûmû beğendim dûn inanìlmaz eleştiriler vardı
Abi Kurtlar Vadisi bizi daha iyilerine alıştırdığı için önceki haftalara oranla daha yavan olduğu söylenebilir.Biraz evvel tekrarinı seyrettim 221,bõlûmû beğendim dûn inanìlmaz eleştiriler vardı
Dun ki bõlûm paralelcilerin nasıl õrgûtlendiği kimlerle bağlantılı olduklarını devletin butun kademelerinde ki işlerini abiler pardon ulaklar vasıtasıyla yaptıklarını profedyonelce gôzler ônûne serdiler o deli de hanifi avcıydı sanırımBenim de beğenmediğim söylenemez. Ama muhtemelen biz daha çok konudan dolayı beğendik. Siyasetle ve gündemle pek ilgisi olmayan izleyiciler için gerçekten boş bi bölümdü.
Haklısın kardeşim arşu ala bir bõlûm deildi hatta pusat sahneleri harici aksiyon yoktu ama gûndeme dair baya bir gõnderme vardıAbi Kurtlar Vadisi bizi daha iyilerine alıştırdığı için önceki haftalara oranla daha yavan olduğu söylenebilir.
Bilmiyorum belkide 2 hafta arada beklenti yüksekti.
Gerçekten güzel ve ayrıntılı işleniyor konu, da biraz daha tarafsız durmaya çalışsalar daha memnun olacağız gerçekten.Dun ki bõlûm paralelcilerin nasıl õrgûtlendiği kimlerle bağlantılı olduklarını devletin butun kademelerinde ki işlerini abiler pardon ulaklar vasıtasıyla yaptıklarını profedyonelce gôzler ônûne serdiler o deli de hanifi avcıydı sanırım
Haklısın kardeşim arşu ala bir bõlûm deildi hatta pusat sahneleri harici aksiyon yoktu ama gûndeme dair baya bir gõnderme vardı