aga hepsini yemişim bizim için tek dizi var tek vadi var KURTLAR VADİSİ gerisi boş
Yeni Dizi: "Reaksiyon"
Star TV’de bir süredir gizemli tanıtım fragmanları yayınlanan ve büyük merak uyandıran yeni dizinin detayları belli olmaya başladı!
Oya Doğan'ın yazısına göre, "Kurtlar Vadisi"nin yazar ekibi Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Emre Özdür Pana Film'den ayrıldıktan sonra yeni bir projenin hazırlıklarına başladı. Yapım şirketinin adı olan 'Reaksiyon'la aynı adı taşıması beklenen dizi için Star ile anlaşıldı. "Kurtlar Vadisi" ekibinin yeni istihbarat dizisi eylül ayında izleyiciyle buluşacak. Dizinin kod adı "Reaksiyon" olarak gözükse de muhtemelen ilerleyen günlerde adı değişecek.
KARADAYI'NIN SAVCI TURGUT'U "REAKSİYON"DA
Yeni dizi "Reaksiyon"un oyuncu kadrosu da belli oldu. Son olarak final yapan Merhamet'te rol alan İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder ve Karadayı'nın Savcı Turgut'u Yurdaer Okur yeni dizide rol alacak. Erdal Beşikçioğlu'nun ise mafya babası olarak değil, farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor.
Resmin orjinal boyutu için buraya tıklayınız
Aslan Bey ve Çakır'ın diziside izlenir.aga hepsini yemişim bizim için tek dizi var tek vadi var KURTLAR VADİSİ gerisi boş
bahadır abimizin dizisini de izlerim ama neden bıraktı vadiyi vadi izleyicisini
çok sağlam bi dizi yapacaklarmış
abi yapma Allah aşkına ne izlenmesi ya bunun adı ..... gerisini sen doşdur böyle iş mi olur biz onun arkasından cenazse kılmış milletiz bu varya hainliktir hainlik yapamazlar bunu böyle iş mi olurAslan Bey ve Çakır'ın diziside izlenir.
Üstünden 10 yıla yakın zaman geçmiş,hayatta en sevmediğim şey kin gütmek.abi yapma Allah aşkına ne izlenmesi ya bunun adı ..... gerisini sen doşdur böyle iş mi olur biz onun arkasından cenazse kılmış milletiz bu varya hainliktir hainlik yapamazlar bunu böyle iş mi olur
ama bizim üstümüzden prim yapamazlar çakır da bizimdir aslan amca da bizimdir böyle saçma iş mi olurÜstünden 10 yıla yakın zaman geçmiş,hayatta en sevmediğim şey kin gütmek.
Allah haklarında hayırlı olan nevarsa onu versin.
Aga onlar gitdi de Kurtlar Vadisi küçüldümü?Büyüklüğünden birşey mi kaybettide öyle düşünüyorsun
Giden gitsin bize ne?
Onlar çıkıp dememişler böyle birşey sadece magazin basının yakıştırması,hemen sırtımızı dönmemeliyiz.ama bizim üstümüzden prim yapamazlar çakır da bizimdir aslan amca da bizimdir böyle saçma iş mi olur
çok saçma geldi bana zaten yalnız bahadır ve cüneyt in vadiyi satmasına gerçekten çok üzülüyorum bu ekip nasıl bu hale geldi valla düşününce içim gidiyorOnlar çıkıp dememişler böyle birşey sadece magazin basının yakıştırması,hemen sırtımızı dönmemeliyiz.
Pana'da hakettikleri parayı veriyor mu bunlara bakalım.Kendileri 150 milyonluk servet yaptılar bunlarda yakın arkadaşları sonuçta.çok saçma geldi bana zaten yalnız bahadır ve cüneyt in vadiyi satmasına gerçekten çok üzülüyorum bu ekip nasıl bu hale geldi valla düşününce içim gidiyor
yeni dizilerini vadinin gününe koyarlarsa benim için biterler ama hiç şansları da olmaz
Magazin basının yakıştırması yazdım zaten. Hem Selçuk Yöntem'in atv'de dizisi devem ediyor.Fazla ütopik bi haber.
aga bilmiyorum farkındamısın acaba bu adamlar pananın ortaklarıydı pana film racinin olduğu kadar bahadır ve cüneytindi ama anlaşamadılar hepsi ayrıldı raci bile yok pana filmdePana'da hakettikleri parayı veriyor mu bunlara bakalım.Kendileri 150 milyonluk servet yaptılar bunlarda yakın arkadaşları sonuçta.
Magazin basının yakıştırması yazdım zaten. Hem Selçuk Yöntem'in atv'de dizisi devem ediyor.
İnsanın aklına geliyor, bunlar paralelci mi diye?çok saçma geldi bana zaten yalnız bahadır ve cüneyt in vadiyi satmasına gerçekten çok üzülüyorum bu ekip nasıl bu hale geldi valla düşününce içim gidiyor
yeni dizilerini vadinin gününe koyarlarsa benim için biterler ama hiç şansları da olmaz
Ne olduysa şu Ekrem Dumanlı'nın ziyareti sonrası oldu.İnsanın aklına geliyor, bunlar paralelci mi diye?
Benim de aklıma o geliyor. Kesin gizli bazı işler döndü orada.Ne olduysa şu Ekrem Dumanlı'nın ziyareti sonrası oldu.
bu ayrılma çok daha önce oldu diye biliyorum agaNe olduysa şu Ekrem Dumanlı'nın ziyareti sonrası oldu.
İnsanın aklına hertürlü şüphe geliyor haksızda sayılmayız adamlar koca partinin Genel Başkanını bir günde indirdiler aşağı seni benimi indiremiyecekler?Benim de aklıma o geliyor. Kesin gizli bazı işler döndü orada.
Bunların kasedi mi var acaba?
Olur böyle şeyler karı-koca boşanıyor abi-kardeş anlaşamıyorda Pana ve Bahadır'ın anlaşamamalarımı problem.Kurtlar Vadisi dışında hiç bir dizi izlemiyorum, izlememde. Bu ayrılık konusunu da halen kabullenemiyorum. Star Tv'de dönen Tanıtım Bahadır'ın ise, üzülürüm. Kendi dizisine karşı, kendine karşı dizi başlatıyor. Abi ne oldu birden bize, kimse yıkamadı bizi bu zamana kadar, şimdi biz kendi kendimizi bitiriyoruz. Ben geri dönüş beklerken, yeni dizi geliyormuş. Hayal kırıklığına uğradım..
Taptalk 2
aga pana zaten onlarında hepsi ayrılda raci bahadır cüneyt hepsiOlur böyle şeyler karı-koca boşanıyor abi-kardeş anlaşamıyorda Pana ve Bahadır'ın anlaşamamalarımı problem.
gidenin yolu açık olsun,kalan sahalar bizim.aga pana zaten onlarında hepsi ayrılda raci bahadır cüneyt hepsi