Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vaay !

BlscAw5CcAEszyS.jpg

@takas

aga hepsini yemişim bizim için tek dizi var tek vadi var KURTLAR VADİSİ gerisi boş
bahadır abimizin dizisini de izlerim ama neden bıraktı vadiyi vadi izleyicisini
çok sağlam bi dizi yapacaklarmış

Yeni Dizi: "Reaksiyon"

Star TV’de bir süredir gizemli tanıtım fragmanları yayınlanan ve büyük merak uyandıran yeni dizinin detayları belli olmaya başladı!
Oya Doğan'ın yazısına göre, "Kurtlar Vadisi"nin yazar ekibi Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Emre Özdür Pana Film'den ayrıldıktan sonra yeni bir projenin hazırlıklarına başladı. Yapım şirketinin adı olan 'Reaksiyon'la aynı adı taşıması beklenen dizi için Star ile anlaşıldı. "Kurtlar Vadisi" ekibinin yeni istihbarat dizisi eylül ayında izleyiciyle buluşacak. Dizinin kod adı "Reaksiyon" olarak gözükse de muhtemelen ilerleyen günlerde adı değişecek.

KARADAYI'NIN SAVCI TURGUT'U "REAKSİYON"DA
Yeni dizi "Reaksiyon"un oyuncu kadrosu da belli oldu. Son olarak final yapan Merhamet'te rol alan İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder ve Karadayı'nın Savcı Turgut'u Yurdaer Okur yeni dizide rol alacak. Erdal Beşikçioğlu'nun ise mafya babası olarak değil, farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor.

wol_error.gif
Resmin orjinal boyutu için buraya tıklayınız
10154186_1494734517416471_3358363517645247633_n.jpg

abi yapma Allah aşkına ne izlenmesi ya bunun adı ..... gerisini sen doşdur böyle iş mi olur biz onun arkasından cenazse kılmış milletiz bu varya hainliktir hainlik yapamazlar bunu böyle iş mi olur
Üstünden 10 yıla yakın zaman geçmiş,hayatta en sevmediğim şey kin gütmek.
Allah haklarında hayırlı olan nevarsa onu versin.
Aga onlar gitdi de Kurtlar Vadisi küçüldümü?Büyüklüğünden birşey mi kaybettide öyle düşünüyorsun
Giden gitsin bize ne?

Üstünden 10 yıla yakın zaman geçmiş,hayatta en sevmediğim şey kin gütmek.
Allah haklarında hayırlı olan nevarsa onu versin.
Aga onlar gitdi de Kurtlar Vadisi küçüldümü?Büyüklüğünden birşey mi kaybettide öyle düşünüyorsun
Giden gitsin bize ne?
ama bizim üstümüzden prim yapamazlar çakır da bizimdir aslan amca da bizimdir böyle saçma iş mi olur

Onlar çıkıp dememişler böyle birşey sadece magazin basının yakıştırması,hemen sırtımızı dönmemeliyiz.
çok saçma geldi bana zaten yalnız bahadır ve cüneyt in vadiyi satmasına gerçekten çok üzülüyorum bu ekip nasıl bu hale geldi valla düşününce içim gidiyor
yeni dizilerini vadinin gününe koyarlarsa benim için biterler ama hiç şansları da olmaz

çok saçma geldi bana zaten yalnız bahadır ve cüneyt in vadiyi satmasına gerçekten çok üzülüyorum bu ekip nasıl bu hale geldi valla düşününce içim gidiyor
yeni dizilerini vadinin gününe koyarlarsa benim için biterler ama hiç şansları da olmaz
Pana'da hakettikleri parayı veriyor mu bunlara bakalım.Kendileri 150 milyonluk servet yaptılar bunlarda yakın arkadaşları sonuçta.

Fazla ütopik bi haber.
Magazin basının yakıştırması yazdım zaten.:) Hem Selçuk Yöntem'in atv'de dizisi devem ediyor.

Pana'da hakettikleri parayı veriyor mu bunlara bakalım.Kendileri 150 milyonluk servet yaptılar bunlarda yakın arkadaşları sonuçta.

Magazin basının yakıştırması yazdım zaten.:) Hem Selçuk Yöntem'in atv'de dizisi devem ediyor.
aga bilmiyorum farkındamısın acaba bu adamlar pananın ortaklarıydı pana film racinin olduğu kadar bahadır ve cüneytindi ama anlaşamadılar hepsi ayrıldı raci bile yok pana filmde
bu duruma gerçekten çok üzülüyorum

İnsanın aklına geliyor, bunlar paralelci mi diye? :D

Ne olduysa şu Ekrem Dumanlı'nın ziyareti sonrası oldu.(b)
bu ayrılma çok daha önce oldu diye biliyorum aga
yav bahadır abi tam bir vadi tutkunuydu katıldığı programlarda şov yapıyordu vadiyle ilgili onun ayrılması harbi çok üzücü ya cüneyt abi de öyle ama bahadır daha başkaydı
tv8 e katıldığı son programda kadın vadi konusunu açınca hiç açmayalım o konuyu dedikten sonra bile dayanamayıp konuştu yine vadiyi övdü bu adam nasıl gider yav için ağlıyor :(

Kurtlar Vadisi dışında hiç bir dizi izlemiyorum, izlememde. Bu ayrılık konusunu da halen kabullenemiyorum. Star Tv'de dönen Tanıtım Bahadır'ın ise, üzülürüm. Kendi dizisine karşı, kendine karşı dizi başlatıyor. Abi ne oldu birden bize, kimse yıkamadı bizi bu zamana kadar, şimdi biz kendi kendimizi bitiriyoruz. Ben geri dönüş beklerken, yeni dizi geliyormuş. Hayal kırıklığına uğradım..

Taptalk 2

Kurtlar Vadisi dışında hiç bir dizi izlemiyorum, izlememde. Bu ayrılık konusunu da halen kabullenemiyorum. Star Tv'de dönen Tanıtım Bahadır'ın ise, üzülürüm. Kendi dizisine karşı, kendine karşı dizi başlatıyor. Abi ne oldu birden bize, kimse yıkamadı bizi bu zamana kadar, şimdi biz kendi kendimizi bitiriyoruz. Ben geri dönüş beklerken, yeni dizi geliyormuş. Hayal kırıklığına uğradım..

Taptalk 2
Olur böyle şeyler karı-koca boşanıyor abi-kardeş anlaşamıyorda Pana ve Bahadır'ın anlaşamamalarımı problem.