Bu kısa ve muhtemelen resmi değil.
Hiçbir şey yok ki fragmanda, neyi beğendin 30 saniye zaten
valla o kadar özledim ki bu kadar kısalık beğenmeme yetti eminim filmde çok güzel olacak
Bu kısa ve muhtemelen resmi değil.
buna fragman denmez ki teaser denir uzun halini merak ediyorumBu kısa ve muhtemelen resmi değil.
buna fragman denmez ki teaser denir uzun halini merak ediyorum
Resmi değil bu aga sızdırılmış bu kadar kısa olmaz
Resmi değil bu aga sızdırılmış bu kadar kısa olmaz
O degilde son saniyeye dikkat Usta Defneye postayı koyuyor , anlaşılan film'de oynamamış diye tripli , usta Amerikaya gitmezsen oynicaksin tabi diyo ahahaha @takas @Doğu @vadikızı @batuhankaralar @ömer karataş
Aga fragmanı aa sızdırmış galiba ayıp ama resmi bekliyorum ben yorum yapmayacam bu kadar kısa degil demi @batuhankaralarO degilde son saniyeye dikkat Usta Defneye postayı koyuyor , anlaşılan film'de oynamamış diye tripli , usta Amerikaya gitmezsen oynicaksin tabi diyo ahahaha @takas @Doğu @vadikızı @batuhankaralar @ömer karataş
Durun soluklanayım hepsini cevaplayacağım
Galada sadece 15 kişi yoktu 1 salonu kapatmışlar salon komple doluydu, beni de dün akşam basın kadrosundan çağırdılar öyle gittim işte
Girişte dışarı görüntü akmasın diye cep telefonlarını kameraları falan topladılar. Genel fotoğraf çekiminden sonra salona girdik usta konuştu işte yaşadığımız sorunları anlatmaya çalıştık falan dedi sonra fragmanı verip o seçilenlerin yorumlarını aldılar. Fragman hakkında diyeceğim patlama sahneleri falan çok fazla ve Irak'taki kadar gerçekçi gerisini de yarın öğrenirsiniz
@Emin Özaltun merak ediyordur senaryoyu Pana Yazım Grubu yazıyormuş yani korkmuşlar kendileri yazıyorlar yine
aynen ön planda olmak istemiyor fazla demek kiSenaryoyu Necati Şaşmaz ın yazdığını hikayenin yine ona ait olduğunu biliyoruz bilinen aynı seyleri söyleyip enerji düşürmeyelim
Mşllah kıtalar falan engel değil ; inş değecek o kadar yol gözlemeye@-KADİR-- ABD'den fragmanin yolunu gozleyenler bile var benim gibi konu vadi olunca
Mşllah kıtalar falan engel değil ; inş değecek o kadar yol gözlemeye
Olsun aga geç olsun güç olmasın 😀Oyle gerci sinemada ilk gunden izleyemeyecek olmakta icimi acitmiyot degil
Hoşgeldin aramıza kardeşOyle gerci sinemada ilk gunden izleyemeyecek olmakta icimi acitmiyot degil
Ben bilerek açmadım fragmanı. Akşamı bekliyorum