Yani bizim ekip çok etkileyici bence
Bizim ekip evet etkileyicide diğer oyuncuları diyorum ben
Yani bizim ekip çok etkileyici bence
Fragman şok etkisi yarattiBizim ekip evet etkileyicide diğer oyuncuları diyorum ben
Fragman şok etkisi yaratti
Youtube yorumları çok iyi 3 saatte 56 bin kişi izlemiş sonra bi saat içinde ise bu sayı ikiye katlandıevet öyle facebookta yorumlar pek iyi dğeilmiş ya
Youtube yorumları çok iyi 3 saatte 56 bin kişi izlemiş sonra bi saat içinde ise bu sayı ikiye katlandı
Gişe = En iyi kanalne güzel ne güzel inşallah gişemiz çok iyi olur ya
Gişe = En iyi kanal
Fragman 142 bine ulaştı
Çocuktur aldırma@Polat Şaşmaz birşey demiyim dedim ama devam edince duramadım sürekli olmamış atacaksan böyle beni görmemezlikten gel en iyisi seni rahatsız etmiyim olurmu kadir
Çocuktur aldırma
dicem ama çok abartıyor
Rahatsız olduğu için yapmıyor ki onu. Güya aklınca ders veriyor.kaç sefer oldu melih birşey demiyim dedim sessiz kaldım ama her mesajma atacaksa böyle görmesin daha iyi robot değiliz insanız ya nereye kadar sessiz kalabilirim
Rahatsız olduğu için yapmıyor ki onu. Güya aklınca ders veriyor.
100 mesaj da yazsan fikrini değiştiremezsin onun kolay kolayNeyin dersini verecekmiş bana düşüncem neyse onu yazıyorum üstelik kavga çıkartacak sözler olmamasına dikkat ediyorum
Bu filmi senin izlemen absurt geliyor inanmıyorum bu düşüncelerinekaç sefer oldu melih birşey demiyim dedim sessiz kaldım ama her mesajma atacaksa böyle görmesin daha iyi robot değiliz insanız ya nereye kadar sessiz kalabilirim
La aga dedim ya sana o sayılar ilk saatlerde normal değil şuan 1 milyon izlenmeyi geçmiştir sabah görürsün166 bin kişi didişmeyin
167 bin oldu çok hızlı ağa bence 1 milyon olmadıLa aga dedim ya sana o sayılar ilk saatlerde normal değil şuan 1 milyon izlenmeyi geçmiştir sabah görürsün
Yav ne 166 bini şuan 1 milyonu geçmiştir çoktan167 bin oldu çok hızlı ağa bence 1 milyon olmadı