O kısa olan fragman değil mi?@emree-29 fragman Ulvi Mirzezade de resmi youtube kanalından daha çok izlenmiş. Onu da ekle
Yav diyorum ya sana çok yüklenme olunca youtube doğru sayıyı vermiyor gerçek izlenmeyi sabah saatlerinde görürüz hep böyle oluyorGit bak aga yalanım varsa düzelt
Sabah bakarız @takas agamBakim
Ülvinin ki kısa olan , şimdi 180 bin oldu
Ortamı görüpte gelmemen şaşırttı@vadikızı @Polat Şaşmaz Hosbuldum tesekkur ederim 3-4 yildir takip ediyorumda yazmak uye olmak felan zor geldi hep😵
Yarına 1 milyon olmazsa bi şeyi yedikO sayı 1 milyonu geçer yavaş yavaş ekleniyor
Hacı yorumların süper 😀Yarına 1 milyon olmazsa bi şeyi yedik
Eyw agaHacı yorumların süper 😀
Benim 2012 'deki yorumlara benziyorHacı yorumların süper 😀
Öyle mi ? Bişey dicem herkes hemfikir galiba ki Pusunun en iyi bölümleri 20-128.Bölüm ve 162-229.Bölüm arasıBenim 2012 'deki yorumlara benziyor
@vadikızı @Polat Şaşmaz Hosbuldum tesekkur ederim 3-4 yildir takip ediyorumda yazmak uye olmak felan zor geldi hep😵
Bu filmi senin izlemen absurt geliyor inanmıyorum bu düşüncelerine
Ona bakarsan sen de her mesajı begeniyon herkes rahatsız ben ses ettim mi?
100 mesaj da yazsan fikrini değiştiremezsin onun kolay kolay
Sizin yorumlari okumakta yeterince guzeldi Fragman yorumunu fragman basligimda yaptim ya bence guzel olmus eksikleri var.Adimda utkuaranizda olmak guzelRica ederim demek 3-4 yıldır takip edip üye olmadın he neyse artık üyesin tekrar aramıza hoşgeldin bol bol yorumlaşırız inşallah e o zaman fragman yorumu alalım senden bu arada adın ne acaba
13 yıldır vadiciyim tabii ki izlerim ve izlicemde sana istediği şekilde gelebilir Kadir tamam mı istediğini düşün istediğin kadar inanma sen siyasi düşüncede anlaşamıyoruz diye bana bunu diyemezsin anladınmı demek istediğim sürekli olmamış attığın için rahatsız oluysan dedim istediğini düşün
Görünüşe göre öyle devam etmiş olmamış büyüğü olarak son cevabımı verdim dişimi sıkıp sabredeceğim artık kendi bilir Melih
Kardeş hoşgeldin aktif olarak aramızda olman bizim için çok sevindirici olur sağlam vadiciye benziyorsun hoşgeldin sefalar getirdinSizin yorumlari okumakta yeterince guzeldi Fragman yorumunu fragman basligimda yaptim ya bence guzel olmus eksikleri var.Adimda utkuaranizda olmak guzel