Oha nasıl izledin lan 10 üzerinden kaç verirsin size kimseye bilgi vermeyin mi dediler sen 15 kişi arasına mı girdin galaya nasıl katildin bunları cevaplamani bekliyorumGalada izledim aga yarını bekleyin Serdar Akar üstad hakkını vermiş
Oha nasıl izledin lan 10 üzerinden kaç verirsin size kimseye bilgi vermeyin mi dediler sen 15 kişi arasına mı girdin galaya nasıl katildin bunları cevaplamani bekliyorumGalada izledim aga yarını bekleyin Serdar Akar üstad hakkını vermiş
Oha nasıl izledin lan 10 üzerinden kaç verirsin size kimseye bilgi vermeyin mi dediler sen 15 kişi arasına mı girdin galaya nasıl katildin bunları cevaplamani bekliyorum
Iyidir sen nasılsın
Aaa sen Galaya gittinmi Batuhan grçektenmi çok sevindim ya
Sürpriz varmı usta
Durun soluklanayım hepsini cevaplayacağımOha nasıl izledin lan 10 üzerinden kaç verirsin size kimseye bilgi vermeyin mi dediler sen 15 kişi arasına mı girdin galaya nasıl katildin bunları cevaplamani bekliyorum
Durun soluklanayım hepsini cevaplayacağım
Galada sadece 15 kişi yoktu 1 salonu kapatmışlar salon komple doluydu, beni de dün akşam basın kadrosundan çağırdılar öyle gittim işte
Girişte dışarı görüntü akmasın diye cep telefonlarını kameraları falan topladılar. Genel fotoğraf çekiminden sonra salona girdik usta konuştu işte yaşadığımız sorunları anlatmaya çalıştık falan dedi sonra fragmanı verip o seçilenlerin yorumlarını aldılar. Fragman hakkında diyeceğim patlama sahneleri falan çok fazla ve Irak'taki kadar gerçekçi gerisini de yarın öğrenirsiniz
@Emin Özaltun merak ediyordur senaryoyu Pana Yazım Grubu yazıyormuş yani korkmuşlar kendileri yazıyorlar yine
Cahit var işte adını yazmaktan korkmuşlarHe ne güzell sevindim adına Batuhan pana yazım grubumu o grupta inşallah cahit yoktu batuhan
Telefondan yazıyorum da smiley zor oluyor ondanİyiyim bugün geldim bende laptobumda sıkıntı vardı hayırdır bu ciddiyet ne
Cahit var işte adını yazmaktan korkmuşlar
Fragman uzun mu kaç dakkaDurun soluklanayım hepsini cevaplayacağım
Galada sadece 15 kişi yoktu 1 salonu kapatmışlar salon komple doluydu, beni de dün akşam basın kadrosundan çağırdılar öyle gittim işte
Girişte dışarı görüntü akmasın diye cep telefonlarını kameraları falan topladılar. Genel fotoğraf çekiminden sonra salona girdik usta konuştu işte yaşadığımız sorunları anlatmaya çalıştık falan dedi sonra fragmanı verip o seçilenlerin yorumlarını aldılar. Fragman hakkında diyeceğim patlama sahneleri falan çok fazla ve Irak'taki kadar gerçekçi gerisini de yarın öğrenirsiniz
@Emin Özaltun merak ediyordur senaryoyu Pana Yazım Grubu yazıyormuş yani korkmuşlar kendileri yazıyorlar yine
Telefondan yazıyorum da smiley zor oluyor ondan
Tam sayamadım ama 2 3 dakika vardır herhaldeFragman uzun mu kaç dakka
Allah izin verirse burdayız yarın yorum şov yaparız beraber😉tamam kardeşim nasıl gidiyor bakalım artık forumdasın dimi fragmanı bol bol yorumlayalım olurmu
Çok güzel bi 150 kere izlerim rahatTam sayamadım ama 2 3 dakika vardır herhalde
Tam sayamadım ama 2 3 dakika vardır herhalde
Allah izin verirse burdayız yarın yorum şov yaparız beraber
Çok güzel bi 150 kere izlerim rahat
Ranini fragmanı beğenmisAllah izin verirse burdayız yarın yorum şov yaparız beraber
Çok güzel bi 150 kere izlerim rahat
Oyuncu kadrosunda fazla kimse yok fetöyü canlandıran biri var bir de uzun saçlı biri var onun dışında polat cahit erhan yasin o kadar Galiba sinem hanım konuk oyuncu o da fazla gözükmediPeki oyuncu kadrosunda başka kimler vardı Batuhan
Evett yarın başlığımızı çoşturcaz inşallahh
Oyuncu kadrosunda fazla kimse yok fetöyü canlandıran biri var bir de uzun saçlı biri var onun dışında polat cahit erhan yasin o kadar Galiba sinem hanım konuk oyuncu o da fazla gözükmedi
Ranini fragmanı beğenmis
Bu kısa ve muhtemelen resmi değil.
Hiçbir şey yok ki fragmanda, neyi beğendin 30 saniye zatenÇok güzel olmuş fragmann bayldımmm