Aynen sen de mi gördün ? Faceden kvp forum sayfasındaAntalya da çekimler başlamış
Efsane başlıyor [emoji4] ilk kare geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 54669
Böyle bir afiş bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 54670
ne dizisi çekiyo aga ya vadi varken diğerleri çöptür rahat ol@takas serdar akar trt de dizi çekiyo , ne dağılmaz sismiş aylardır meçhullerdeyiz 😀
Payitat Abdülhamid i çekiyo ya trt dene dizisi çekiyo aga ya vadi varken diğerleri çöptür rahat ol
abdülhamit i o mu çekiyordu bilmiyordum ama yine de farketmez vadiye döner onu başka birine devrederPayitat Abdülhamid i çekiyo ya trt de
Yok sanmiyom , aga benim bildiğim senarist yönetmen falan hepsi ayrıldı işte kim geldi veya geldimi bilmiyozabdülhamit i o mu çekiyordu bilmiyordum ama yine de farketmez vadiye döner onu başka birine devreder
aga ayrılan ayrılsın çok önemli değil vadi başlasın yeterYok sanmiyom , aga benim bildiğim senarist yönetmen falan hepsi ayrıldı işte kim geldi veya geldimi bilmiyoz
Aga ben şimdi tam inanamıyom ne diyon sence çekimler başladı mı, diziye zaten kesin gözüyle bakıyom da onun için daha erkenaga ayrılan ayrılsın çok önemli değil vadi başlasın yeter
aga bence çekimler başladı daha önce çıkan bikaç resimle bağdaştırdığımızda haberlerin doğru olduğu sonucunu çıkarıyorum antalyada başladı çekimler bakalım ilerleyen günlerde detaylar gelmeye başlarAga ben şimdi tam inanamıyom ne diyon sence çekimler başladı mı, diziye zaten kesin gözüyle bakıyom da onun için daha erken
İnş aga dedigin gibi oluraga bence çekimler başladı daha önce çıkan bikaç resimle bağdaştırdığımızda haberlerin doğru olduğu sonucunu çıkarıyorum antalyada başladı çekimler bakalım ilerleyen günlerde detaylar gelmeye başlar
Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan Referandumu öncesi Dolmabahçe'de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde sanatçılarla bir araya geldi.
Toplantıda Necati Şaşmaz'da yer aldı.
Osman Sınav efsanesi varken ben çırak Neco'yu ne yapayımYeni | Selahattin Sancaklı - Serdar AKAR
''Efsane Yönetmenler bir arada ; Kurtlar Vadisi Darbe bomba gibi geliyor!''
YIL 2003;
USTA Dolmabahçe'de
haddini bilmek az sonra ölecekmiş gibi yaşamaktır ulan! Necati Şaşmaz'ın olduğu yerde geridi teferruattır ülkenin efsane ismi adam gibi adamOsman Sınav efsanesi varken ben çırak Neco'yu ne yapayım
Ustanın bakışlar hiç değişmiyo aynıhaddini bilmek az sonra ölecekmiş gibi yaşamaktır ulan! Necati Şaşmaz'ın olduğu yerde geridi teferruattır ülkenin efsane ismi adam gibi adam