Çare Son Hedef TV çünkü başka kanal kalmadıTRT'den Kurtlar Vadisi açıklaması
“Kurtlar Vadisi Pusu dizisi seneye TRT’de” iddiası haberi bir hayli yankı uyandırdı. Yazarımız Ali Eyüboğlu cevabı birinci ağızdan aldı. TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren’e sordum. Eren’in yanıtı kısa ve netti:“Haber doğru değil. Görüşmemiz bile olmadı.”
Şimdi bu efsane dizi ortadamı kaldı? Kim yüzünden geçen seneki senaristler yüzünden.. Bu gidişle tekrar Aydın Doğan'ın kanalları gözüküyor.
TRT'den Kurtlar Vadisi açıklaması
“Kurtlar Vadisi Pusu dizisi seneye TRT’de” iddiası haberi bir hayli yankı uyandırdı. Yazarımız Ali Eyüboğlu cevabı birinci ağızdan aldı. TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren’e sordum. Eren’in yanıtı kısa ve netti:“Haber doğru değil. Görüşmemiz bile olmadı.”
Şimdi bu efsane dizi ortadamı kaldı? Kim yüzünden geçen seneki senaristler yüzünden.. Bu gidişle tekrar Aydın Doğan'ın kanalları gözüküyor.
Harika olmuş. Vadi'nin yokluğunda bu tarz milli duygularımızı kabartan işlere göz gezdirmek bizi teselli edecektir, özlemimizi bir nebze olsun dindirecektir.Vay be Pusat'ımız SÖZ dizisindeAh ulan kertenkele Cahit kötü öldürdün delikanlı adamı ama yapacak birşey yok Vadi kaybetti açıkcası Cahit yüzünden..
iyi seyirler
Kanıtım yok ama Pusu %99 geri dönecek, sinema filmi iptal.
konuya burdan devam edelim kanıt yoksa benim için hükümsüzdür vadiyle ilgili konuşulan herşey
bişey mi yazdın abla görmedimAblam ne oldu bize cevap vermiyosun
Önce sağlam bir senaryo danışmanı almaları lazım, Vadi'yi başından beri bilen 2 yeni senarist gelirse düze çıkarız yoksa hiç başlamasın daha iyi.konuya burdan devam edelim kanıt yoksa benim için hükümsüzdür vadiyle ilgili konuşulan herşey
bişey mi yazdın abla görmedim![]()
hele bi başlasında ölüsü bile rekor kırmaya yetecektir büyük özlemle bekliyoruzÖnce sağlam bir senaryo danışmanı almaları lazım, Vadi'yi başından beri bilen 2 yeni senarist gelirse düze çıkarız yoksa hiç başlamasın daha iyi.
hoşbulduk görmemişim kusura bakmaProfiline hoşgeldin yazmıştım ablam nasılsın bakalım özledik ya![]()
Önce sağlam bir senaryo danışmanı almaları lazım, Vadi'yi başından beri bilen 2 yeni senarist gelirse düze çıkarız yoksa hiç başlamasın daha iyi.
hele bi başlasında ölüsü bile rekor kırmaya yetecektir büyük özlemle bekliyoruz
hoşbulduk görmemişim kusura bakma