İddialara ne diyosunKurtlar Vadisi Darbe hadi hayırlı olsun
bu haberin konusu açıldı mı agaİddialara ne diyosun
Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescilinin ve web sitesinin Mayıs 2016'da alındığı bilgisi tartışılmakta.Çoğu sosyal medya platformlarında ''Pana Film Darbe Olacağını 2 Ay Önceden Biliyormuydu'' vb. düşünceler yayılmakta ve tartışılmaktadır.İddialara ne diyosun
@Doğu ben sana ne dedimKurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescilinin ve web sitesinin Mayıs 2016'da alındığı bilgisi tartışılmakta.Çoğu sosyal medya platformlarında ''Pana Film Darbe Olacağını 2 Ay Önceden Biliyormuydu'' vb. düşünceler yayılmakta ve tartışılmaktadır.
İŞİN GERÇEĞİ !
Pana Film zaten geçen sezon yeni bir sinema filmi çekmeyi düşünüyordu.Ancak yeni çekilecek sinema filminin darbe ile bir alakası olmayaktı.Dolayısıyla geçen sezon zaten çekilecek başka bir sinema filmi için patent alınmıştı.Ancak 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra alınan patentteki sinema filminin ismi ''Kurtlar Vadisi Darbe'' olarak değiştirilmiştir.
Kamuoyuna Duyurulur...
Resmi açıklama değil bu aga.Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescilinin ve web sitesinin Mayıs 2016'da alındığı bilgisi tartışılmakta.Çoğu sosyal medya platformlarında ''Pana Film Darbe Olacağını 2 Ay Önceden Biliyormuydu'' vb. düşünceler yayılmakta ve tartışılmaktadır.
İŞİN GERÇEĞİ !
Pana Film zaten geçen sezon yeni bir sinema filmi çekmeyi düşünüyordu.Ancak yeni çekilecek sinema filminin darbe ile bir alakası olmayaktı.Dolayısıyla geçen sezon zaten çekilecek başka bir sinema filmi için patent alınmıştı.Ancak 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra alınan patentteki sinema filminin ismi ''Kurtlar Vadisi Darbe'' olarak değiştirilmiştir.
Kamuoyuna Duyurulur...
ben resmi açıkla demedim kiResmi açıklama değil bu aga.
Resmi açıklama gelene kadar filmi sosyal medyada çekilmeden gömdülerben resmi açıkla demedim ki
ilk cümleni açar mısın aga gündeme uzaktım bugün ; ikinci yadığına göre pana bu işe ne yapabilir , Domain mevzusu enteresan o açıklanır bir şekildeResmi açıklama gelene kadar filmi sosyal medyada çekilmeden gömdülerPanaFilm ayakta uyuyor. Domain mevzusu da var buna ek olarak.
Aga Panayı cemaatçi ilan ettiler N.Şaşmaz'ın Türkçe Olimpiyatlarındaki konuşmasını yayınlayıp algı yapanlar, Raci mi paralelciydi yokse sen mi diye soranlar vs vs. müthiş bir bilgi kirliliği var. Bir an önce resmi bir açıklama yayınlanmalı.ilk cümleni açar mısın aga gündeme uzaktım bugün ; ikinci yadığına göre pana bu işe ne yapabilir , Domain mevzusu enteresan o açıklanır bir şekilde
kim takar onları be deli saçması kimse ilgilenmez şimdi bu filmden paralel terör örgütü memnun mu olacak bu şerefsizler yine saldırmaya hemen başlamışlar daha çok böyle hareketler görürüz ama bunun karşılığı vatandaşta yok ancak ideolojik zehirlenme yaşamış beyinciklere sahip kişiler ve satılık kalemler it gibi saldırmaya devam edecekAga Panayı cemaatçi ilan ettiler N.Şaşmaz'ın Türkçe Olimpiyatlarındaki konuşmasını yayınlayıp algı yapanlar, Raci mi paralelciydi yokse sen mi diye soranlar vs vs. müthiş bir bilgi kirliliği var. Bir an önce resmi bir açıklama yayınlanmalı.
Yav her hafta başı bu hafta açıklama yapılacak deniyor ortada bir halt yok.Kurtlar Vadisi Darbe sinema filminin çekileceği duyurulunca vadicilerin aklına ''Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon varmı'' sorusu geldi.
Pana Film bu konu hakkında da bu hafta bir açıklama yapacak.
@takas @-KADİR- @Doğu @Since2011 @MEnes @china_shangai @papuleoo @Emin Özaltun
başkan senin o eşsiz muhabbetini çok özleyecez Allah ım mekanını cennet eylesinhastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?