Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İddialara ne diyosun
Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescilinin ve web sitesinin Mayıs 2016'da alındığı bilgisi tartışılmakta.Çoğu sosyal medya platformlarında ''Pana Film Darbe Olacağını 2 Ay Önceden Biliyormuydu'' vb. düşünceler yayılmakta ve tartışılmaktadır.
İŞİN GERÇEĞİ !
Pana Film zaten geçen sezon yeni bir sinema filmi çekmeyi düşünüyordu.Ancak yeni çekilecek sinema filminin darbe ile bir alakası olmayaktı.Dolayısıyla geçen sezon zaten çekilecek başka bir sinema filmi için patent alınmıştı.Ancak 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra alınan patentteki sinema filminin ismi ''Kurtlar Vadisi Darbe'' olarak değiştirilmiştir.
Kamuoyuna Duyurulur...

@Doğu ben sana ne dedim
@takas @Since2011 @MEnes @papuleoo @china_shangai

Resmi açıklama değil bu aga.

Resmi açıklama gelene kadar filmi sosyal medyada çekilmeden gömdüler
PanaFilm ayakta uyuyor. Domain mevzusu da var buna ek olarak.
ilk cümleni açar mısın aga gündeme uzaktım bugün ; ikinci yadığına göre pana bu işe ne yapabilir , Domain mevzusu enteresan o açıklanır bir şekilde

ilk cümleni açar mısın aga gündeme uzaktım bugün ; ikinci yadığına göre pana bu işe ne yapabilir , Domain mevzusu enteresan o açıklanır bir şekilde
Aga Panayı cemaatçi ilan ettiler N.Şaşmaz'ın Türkçe Olimpiyatlarındaki konuşmasını yayınlayıp algı yapanlar, Raci mi paralelciydi yokse sen mi diye soranlar vs vs. müthiş bir bilgi kirliliği var. Bir an önce resmi bir açıklama yayınlanmalı.

kim takar onları be deli saçması kimse ilgilenmez şimdi bu filmden paralel terör örgütü memnun mu olacak bu şerefsizler yine saldırmaya hemen başlamışlar daha çok böyle hareketler görürüz ama bunun karşılığı vatandaşta yok ancak ideolojik zehirlenme yaşamış beyinciklere sahip kişiler ve satılık kalemler it gibi saldırmaya devam edecek

Kenan Çoban ve Gürkan Uygun'un mutlaka ama mutlaka bu sinema filminde yer almaları gerekir . Eğer oynarlarsa, sinemada izlenme açısından rekor üstüne rekor gelir .

Memati ve Abdülhey karekterlerini geçmişle gelecek köprüsü kurabilecek usta senartist gerekir...

Zaten geçen sezon bittiginde Necati Şaşmaz Kıbrıs'ı çok seviyorum tarzı şeyler söyleyip " Kurtlar Vadisi Kıbrıs " barış harekatı ile ilgili sinema filmi planlanıyordu. Yüksek ihtimal isim hakkı vs onunla alakalıdır.

film ismiyle bile büyük bir etki uyandırdı nasıl olur? kimler oynar? ( necati şaşmaz ın olup olmaması) bakalım nasıl bir yol izlenilecek dizinin akıbeti vs. çok merak edilen konu var pana filme kolay gelsin umarız sağlam bir iş çıkartırlar