Ölmediyse ne oldu ki diziden neden çıktı?Aynen Abidinle beraber dönse yeter iyi olur. Tuncay-Abidin-Hüsnü üçlüsü diyorduk Hüsnü gitti
Ölmediyse ne oldu ki diziden neden çıktı?Aynen Abidinle beraber dönse yeter iyi olur. Tuncay-Abidin-Hüsnü üçlüsü diyorduk Hüsnü gitti
Hastane de başarısız oluyordu son dönemlerinde usta git dinlen gel falan dedi Ersoylu sezondan sonra kaybolduÖlmediyse ne oldu ki diziden neden çıktı?
14.bölümde düzeltiliyor zaten jeneriğe girmesi 8 yada 9.u bölümler olması lazımTuncay Kantarcı'nın ilk bölumlerde ki soyismi Kazancıymış
Yav nereye izin vermiyor İzin alındı sen merak etme @takas akşama doğru halledelim konuyu yine chatconnected'e gelteşekkür ederim @papuleoo yaparım tabikide aa tabi raci şaşmaza yer vermeyi unutmuşum oda kendince iyi performans çıkarmış ben çok güzel ölürüm şef repliği çok güzel
@-KADİR- @Doğu ozan sıcak bakmaz konunuz var der siz sürgünüm ile anlaşın önce zaten yanılmıyorsam atacandan sonra dizi yorumlar kısımlarına sürgünüm bakıyor o hee derse olur sanırım
tamam aga teraviden sonra hallederiz. ne izni yav saçmalamayın konu açmak için izin mi istenirmişYav nereye izin vermiyor İzin alındı sen merak etme @takas akşama doğru halledelim konuyu yine chatconnected'e gel
Yav nereye izin vermiyor İzin alındı sen merak etme @takas akşama doğru halledelim konuyu yine chatconnected'e gel
usta sezon bitince sakal bırakmaya başlamış Allah ına kurbanCumhurbaşkanı'nın bugün verdiği iftardan Necati Şaşmaz. @takas Ekli dosyayı görüntüle 50875
aga çakır için bıraktım memati için bıraktım diyenler yalan atıyor çakır öldüğünde vadi en popüler en tavan dönemindeydi ve reytingler iyice arttı sonra o zaman kimse bırakamazdı zaten. memati öldükten sonra da reytingler 2 katına çıktı 10.yıldaki müthiş senaryoyla yani her ikiside baştan sona yalan kimse ne çakır öldüğü için ne de memati öldüğü için vadiyi bırakmadı. yusuf için bıraktığını söyleyenlerde yalan atıyor asıl neden yusuf değil senaryodur@Çiğdem millet Çakır için, Memati için diziyi bırakır biz Yusuf için diziyi bıraktık.. nalet olsun bizim gibi vadiciye. ;-)
usta sezon bitince sakal bırakmaya başlamış Allah ına kurban
aga çakır için bıraktım memati için bıraktım diyenler yalan atıyor çakır öldüğünde vadi en popüler en tavan dönemindeydi ve reytingler iyice arttı sonra o zaman kimse bırakamazdı zaten. memati öldükten sonra da reytingler 2 katına çıktı 10.yıldaki müthiş senaryoyla yani her ikiside baştan sona yalan kimse ne çakır öldüğü için ne de memati öldüğü için vadiyi bırakmadı. yusuf için bıraktığını söyleyenlerde yalan atıyor asıl neden yusuf değil senaryodur
sana yolladığım sezon finali son kısmını izledin mi aga yorumunu bekliyorum halaŞaka yapıyorum. Zaten ben Vadiyi izlediğm süreçte hiç bir zaman bir karaktere bağlı olmadım. Şu ölmüş bu ölmüş vadide pek bir fark etmiyordu çünkü senaryomuz dehşetti.. dünyada tekti.. o kadar sağlam bir senaryo vardı ki bize 'Polat bile ölse bu dizi devam eder' bile dedirtiyordu yeri geldiğinde.. böyle bir senaryo bir daha gelmez. Gelmiş geçmiş en iyi senaryo ekibi. Yazdıkları her kelime olay, yaratıklaı her karakter efsane olmuştur.
Yine muhteşem yorumlamışsın. Ama sadece burada yazma yeni açılan konuya da yaz. Ara sıra girer okuruz [emoji2] burada araya kaynıyor.evet 2.bölümden devam edelim Raci Şaşmaza 1.bölümde yer vermeyi unutmuşum telafi edelim ilk 2 bölümde rol alıp kendince bayada iyi iş çıkardı ben senin için yaşamayı göze almışım repliğide ona ait ali candanın polat oluşunu yine detaylı şekilde gördük polatın sevgili leyla buna daha öncede deyinmiştim kurtlar vadisi ilk seride ve kurtlar vadisi filminde ve pusudada 3 ayrı konseptede polatın sevgilisi leyla ama eliften gerisi yalan orasıda ayrı çakırın bu piskopat halleri süper kumtorbası dövüyor sanıyorsun adamı dövüyor mematide deryaya yanık sonradanda selviye yanı çakırın kardeşi kızı dısında başka kadına bakmamış konseyden ilk göze çarpan tombalacı mehmet oluyor kokoreçci sahnesinde baya sempatik kim der çakırla o şekil olucak şevkoda baya hareketlilik katıyor hakkını verelim aslan amcanında o meşhur sözleri bu bölümde efsane oldu onlara birazdan yer vericem 🙂
2.Bölümün Yıldızı : Aslan Akbey
Selçuk yöntem ışında kimse bukadar iyi istibaratçı rolu oynayamaz deli yürekte bozo vadide aslan amca ve kuzey rüzgarı kısada sürse ordada kadir inanır yerine gelip heyecan kattı süpr yakışıyor o rollere ali candanın rüyasından sonrakı konuşması ve ameliyat olan polata ettiği sözlerle bölüme damga vurdu
Haftanın Sahnesi : Polatın Ameliyatı Yanlış Yapmışlar Şef Dediği Bölümünde Son Sahnesi
polat için elif buyüzden hep böyle kıymetli kaldı işte tüm operasyonu hepsini silip oan düşünmeden öldürücekti kendisini kalbimi nasıl değiştiririm sözleri aslan amcanın son anda silahı tutması süper
@china_shangai @papuleoo @Doğu @Master.1000
@Çiğdem millet Çakır için, Memati için diziyi bırakır biz Yusuf için diziyi bıraktık.. nalet olsun bizim gibi vadiciye. ;-)
@Master.1000 sana çok açık birşey söyliyim ayoll ama bunun harici birşey demicem için sende cevp verme bu yazıma vadiyi bırakan biz değiliz devam edenler biz değil devam edenler vadi izlemeye ara verdiler aslındaYine muhteşem yorumlamışsın. Ama sadece burada yazma yeni açılan konuya da yaz. Ara sıra girer okuruz [emoji2] burada araya kaynıyor.
kaynak?Önümüzdeki sezon senaristler tamamen değişecekmiş. Hacıosmanoğlu Hanedanlığı ve Kayaoğlu Hanedanlığı'nın kökünü kazıyacağız inşallah
Totomkaynak?
aga boşuna ümitlendirme bizi ciddi bi kaynak mıTotom
Şaka şaka iyi bir gazeteci asla kaynağını söylemez