Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

sezon finali youtube da rekor izleniyor 2 günde 1 milyon 100 bin olmuş helal vadiciler :D beğeniler izlenmeler falan süper

Adminle konuşup temiz bir konu açtırırız :) Ben de DVD'leri buldum yarın bir gün başlarım :)
ben buradan devam edeyim konu açılana kadar her gün 1 yorum yaparım ben bir ara baya piskopata bağlamıştım 3 ay içinde bitiriyorum eski vadiyi ve 4.aya hemen baslıyorum tekrar 1 yılda 3 er aydan ne eder her yıl 4 defa bastan baslayıp bitiriyorum 2005 ititbaren 11 yılda ooo baya olmuştur 2016 yılına girdiğimizdede 1 defa bitirmiştim bu 2.olucak sonra 2 defa daha bitirirm 2017 olmadan bana ömür boyu yeter :F

kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur

Son düzenleme:
@Doğu[/USER] @Çiğdem- şu konuyu açtıralım en azından sabit bir başlık olsun burada kaynamasin hem izleyenlerde yorum yapar bende 34.bölümdeyim organizayon yapılamasa bile bir konusu olsun millet yazsın güzel olur

@Doğu maç ne zamandı aga
NBA soruyorsan Pazarı Pazartesiye bağlayan gece aga. Bekleriz uyumazsan :A

hemen vadi havasına girmek için 1.bölümü izleyip aradan çıkardım her akşam 1yorum gelecek :F
aa tabi nazife annemiz ilk bölümlerde değişik bir kadın oynuyor :F
bölüm ikiye ayrılmış gibi ilk yarısı süleyman çakırın mafyada yükselişine dahil hamlelerine ikinci yarısıda ali candanın polat olma yolundakı ayrıntılarına yer verilmiş harika bir kurgu dizinin önemli 2 oyuncusununda hayatlarının nasıl değiştiğine dahil kurgulanmış hiç detay atlanmadan ince ince işlenmiş bir bölüm şimdi günümüzdeki diziler direk konuyla baslıyorlar diziye neymiş ne değilmiş anlaşılmıyor bile :F
aa tabi ekmek teknesiyle bağlantısıda harika allah rahmet eylesin tekrar:(:( :(

1.Bölümün Yıldızı Süleyman Çakır
9LmpjN.jpg

ayy zaten vadi tanıtımlarında oktay kaynarcayı 1.başrol oyuncusu gibi algılamamıza yetmişti onun üzerinden dönüyordu tanıtımlar herkes bilmez bayanlar baylar dizisinden hayrandım ben oktaya tanıtımda görünce bayılmıştım :A yaptığı 3 ayrı infazla sadece 1.bölüme değil vadi tarihinede geçiyor hala vadinin en efsane sahnelerinden olarak kabul görülür bu infaz saneleri özellikle behiç ve araba patlatma ::Z

Haftanın Sahnesi Aslan Amcanın Konseyi Anlatması
vadinin kurucu sahnesi zaten hiçbir detay atlatılmıyor konsey sahnesine direkte geçebilirlerdi ama bu kim napıyor bunlar dedirtmediler izleyicilere efsane konseyi efsane şekilde tanıttılar pusuda birkaç defa konsey rezaleti oldu ama hiçbiri tabiki bu efsane kadronun uzağından bile geçemedi . Laz Ziya , Hüsrev Ağa dizidede gerçek hayattada allah rağmet eylesin asla unutulmucaksınız :T
@china_shangai @papuleoo @batuhankaralar @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Doğu @MEnes @takas
Ağzına sağlık ablası müthiş analiz etmişsin. Ne bölümlerdi be. Bölüm yorumlarını yazmayı unutma belki farkına vurmadığımız şeyleri sen görürsün [emoji2]

Sınavlar bittiği anda bende Allah'ın izniyle tekrardan başlayacağım. Ama bu sefer öyle bir anda değil iki günde bir bölüm izleyeceğim ki beynime tam olarak işlensin.

Tuncay Kantarcı'nın ilk bölumlerde ki soyismi Kazancıymış :D
c3f6a124408d1134a51ee5c9879f67c2.jpg
Vadi tarihinde konuşma tarzından en çok etkilendiğim oyuncudur kendisi. Adam konuşurken dudakları ile dişleri ahenk içinde dans ediyor gibi geliyor bana.

Bu adam dizide ölmedi. Tabi Pusuda da ölmediyse tekrardan transfer yapılabilir.

Vadi tarihinde konuşma tarzından en çok etkilendiğim oyuncudur kendisi. Adam konuşurken dudakları ile dişleri ahenk içinde dans ediyor gibi geliyor bana.

Bu adam dizide ölmedi. Tabi Pusuda da ölmediyse tekrardan transfer yapılabilir.

Aynen Abidinle beraber dönse yeter iyi olur. Tuncay-Abidin-Hüsnü üçlüsü diyorduk Hüsnü gitti :(

@Doğu[/USER] @Çiğdem- şu konuyu açtıralım en azından sabit bir başlık olsun burada kaynamasin hem izleyenlerde yorum yapar bende 34.bölümdeyim organizayon yapılamasa bile bir konusu olsun millet yazsın güzel olur

@Doğu maç ne zamandı aga
Ağzına sağlık ablası müthiş analiz etmişsin. Ne bölümlerdi be. Bölüm yorumlarını yazmayı unutma belki farkına vurmadığımız şeyleri sen görürsün [emoji2]

Sınavlar bittiği anda bende Allah'ın izniyle tekrardan başlayacağım. Ama bu sefer öyle bir anda değil iki günde bir bölüm izleyeceğim ki beynime tam olarak işlensin.
teşekkür ederim @papuleoo yaparım tabikide aa tabi raci şaşmaza yer vermeyi unutmuşum oda kendince iyi performans çıkarmış ben çok güzel ölürüm şef repliği çok güzel :F

Yarın açacaz aga :)
@-KADİR- @Doğu ozan sıcak bakmaz konunuz var der siz sürgünüm ile anlaşın önce zaten yanılmıyorsam atacandan sonra dizi yorumlar kısımlarına sürgünüm bakıyor o hee derse olur sanırım :F