ben buradan devam edeyim konu açılana kadar her gün 1 yorum yaparım ben bir ara baya piskopata bağlamıştım 3 ay içinde bitiriyorum eski vadiyi ve 4.aya hemen baslıyorum tekrar 1 yılda 3 er aydan ne eder her yıl 4 defa bastan baslayıp bitiriyorum 2005 ititbaren 11 yılda ooo baya olmuştur 2016 yılına girdiğimizdede 1 defa bitirmiştim bu 2.olucak sonra 2 defa daha bitirirm 2017 olmadan bana ömür boyu yeterAdminle konuşup temiz bir konu açtırırız Ben de DVD'leri buldum yarın bir gün başlarım
Yarın açacaz agakel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur
NBA soruyorsan Pazarı Pazartesiye bağlayan gece aga. Bekleriz uyumazsan
+ saat 3'teNBA soruyorsan Pazarı Pazartesiye bağlayan gece aga. Bekleriz uyumazsan
Tüh be bende heyecanla bekliyordum artık sabah kalkınca sonuca bakacazNBA soruyorsan Pazarı Pazartesiye bağlayan gece aga. Bekleriz uyumazsan
Yıllık izninden kullan aga Bence değerTüh be bende heyecanla bekliyordum artık sabah kalkınca sonuca bakacaz
Fena fikir değilYıllık izninden kullan aga Bence değer
Dayanabilirsen saat kur uyan zaten sahura kalkıyosunFena fikir değil
Eyvallah aga sana da@-KADİR- iyi geceler aga
Dayanmak mesele değilde sonra sallanırım işte o kötü oluyorDayanabilirsen saat kur uyan zaten sahura kalkıyosun
Ağzına sağlık ablası müthiş analiz etmişsin. Ne bölümlerdi be. Bölüm yorumlarını yazmayı unutma belki farkına vurmadığımız şeyleri sen görürsün [emoji2]hemen vadi havasına girmek için 1.bölümü izleyip aradan çıkardım her akşam 1yorum gelecek
aa tabi nazife annemiz ilk bölümlerde değişik bir kadın oynuyor
bölüm ikiye ayrılmış gibi ilk yarısı süleyman çakırın mafyada yükselişine dahil hamlelerine ikinci yarısıda ali candanın polat olma yolundakı ayrıntılarına yer verilmiş harika bir kurgu dizinin önemli 2 oyuncusununda hayatlarının nasıl değiştiğine dahil kurgulanmış hiç detay atlanmadan ince ince işlenmiş bir bölüm şimdi günümüzdeki diziler direk konuyla baslıyorlar diziye neymiş ne değilmiş anlaşılmıyor bile
aa tabi ekmek teknesiyle bağlantısıda harika allah rahmet eylesin tekrar
1.Bölümün Yıldızı Süleyman Çakır
ayy zaten vadi tanıtımlarında oktay kaynarcayı 1.başrol oyuncusu gibi algılamamıza yetmişti onun üzerinden dönüyordu tanıtımlar herkes bilmez bayanlar baylar dizisinden hayrandım ben oktaya tanıtımda görünce bayılmıştım yaptığı 3 ayrı infazla sadece 1.bölüme değil vadi tarihinede geçiyor hala vadinin en efsane sahnelerinden olarak kabul görülür bu infaz saneleri özellikle behiç ve araba patlatma :
Haftanın Sahnesi Aslan Amcanın Konseyi Anlatması
vadinin kurucu sahnesi zaten hiçbir detay atlatılmıyor konsey sahnesine direkte geçebilirlerdi ama bu kim napıyor bunlar dedirtmediler izleyicilere efsane konseyi efsane şekilde tanıttılar pusuda birkaç defa konsey rezaleti oldu ama hiçbiri tabiki bu efsane kadronun uzağından bile geçemedi . Laz Ziya , Hüsrev Ağa dizidede gerçek hayattada allah rağmet eylesin asla unutulmucaksınız
@china_shangai @papuleoo @batuhankaralar @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Doğu @MEnes @takas
Vadi tarihinde konuşma tarzından en çok etkilendiğim oyuncudur kendisi. Adam konuşurken dudakları ile dişleri ahenk içinde dans ediyor gibi geliyor bana.Tuncay Kantarcı'nın ilk bölumlerde ki soyismi Kazancıymış
Vadi tarihinde konuşma tarzından en çok etkilendiğim oyuncudur kendisi. Adam konuşurken dudakları ile dişleri ahenk içinde dans ediyor gibi geliyor bana.
Bu adam dizide ölmedi. Tabi Pusuda da ölmediyse tekrardan transfer yapılabilir.
teşekkür ederim @papuleoo yaparım tabikide aa tabi raci şaşmaza yer vermeyi unutmuşum oda kendince iyi performans çıkarmış ben çok güzel ölürüm şef repliği çok güzelAğzına sağlık ablası müthiş analiz etmişsin. Ne bölümlerdi be. Bölüm yorumlarını yazmayı unutma belki farkına vurmadığımız şeyleri sen görürsün [emoji2]
Sınavlar bittiği anda bende Allah'ın izniyle tekrardan başlayacağım. Ama bu sefer öyle bir anda değil iki günde bir bölüm izleyeceğim ki beynime tam olarak işlensin.
@-KADİR- @Doğu ozan sıcak bakmaz konunuz var der siz sürgünüm ile anlaşın önce zaten yanılmıyorsam atacandan sonra dizi yorumlar kısımlarına sürgünüm bakıyor o hee derse olur sanırımYarın açacaz aga